Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dagboek van een gelukstoerist

Golden Wall Street boy gaat spiritueel shoppen in India

Paperback NL 2019 9789492037923
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Hij leidt het leven van een succesvol advocaat in New York: Work Hard, Party Hard. Maar steeds vaker ervaart Jonathan Lehmann een knagend gevoel van leegte. Daarom besluit hij zich te verdiepen in het denken en doen van grote denkers en spirituele meesters, en zo ontdekt hij onder andere meditatie, wat zijn leven radicaal verandert.

In november 2016 is hij klaar voor de grote sprong en vliegt hij naar India voor een extreme ervaring: de meditatieoefening Vipassana, tien uur per dag in complete stilte, tien dagen lang. Dit boek is het verslag van die retraite en de zwerftocht door India die erop volgt. Een ongewoon verhaal waarin Jonathan alles uit de doeken doet: zijn spirituele shoptocht bij verschillende ashrams en goeroes, zijn mystieke 'coming out' en de ontdekking van tantristische seks, plus zijn voortdurende strijd met zijn wispelturige, verslavingsgevoelige geest...

Met veel humor en zonder remmingen geeft Jonathan Lehmann ons inzicht in de rijkdom van wat hij heeft geleerd en wat hem dagelijks inspireert naar zijn gevoel van geluk.

Als je dit gelezen hebt, ben je een ander mens geworden!

Jonathan Lehmann (1978) heeft een Amerikaanse vader en een Franse moeder. Na zijn rechtenstudie treedt hij toe tot een vooraanstaand advocatenkantoor in New York. Zeven jaar later neemt hij ontslag om 'op zoek te gaan naar het ware geluk'. Naast het geven van lezingen en bedrijfstrainingen lanceert hij in 2015 een Facebookpagina om zijn lessen en ervaringen te kunnen delen: daaruit is inmiddels een gemeenschap ontstaan die al meer dan 150.000 leden telt en steeds groter wordt.

Specificaties

ISBN13:9789492037923
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Uitgeverij Brandt
Verschijningsdatum:22-3-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dagboek van een gelukstoerist