Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hechtingsmonster in de klas

25 tips hoe je met meer plezier en minder moeite lesgeeft aan kinderen met hechtingsproblemen

Paperback Nederlands 2020 9789492926852
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Hechtingsmonster in de klas
Ben jij leerkracht van een kind met hechtingsproblemen en weet je niet hoe jij daar op de juiste manier mee omgaat? Of heeft jouw kind hechtings- problemen en wil je de leerkracht helpen? Dit boek leert je stap voor stap om te gaan met hechtingsgedrag in de klas, zodat je met meer plezier en minder moeite lesgeeft aan kinderen met hechtingproblemen.
Je krijgt in dit boek 25 praktische tips die je direct kunt toepassen op lastige momenten. Want als leerkracht wil je wel een positief verschil maken bij al jouw kinderen in de klas. Je vindt in dit boek dus geen eindeloze theorieën over onderzoeken naar vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen, maar een heldere uitleg over hechtingsproblemen en hoe je hier in de praktijk mee omgaat.
De tools, tips en strategieën van Esther helpen leerkrachten om, met meer plezier en minder moeite, van hun klaslokaal de plek te maken waar àlle kinderen tot volle potentie kunnen komen.
Bij dit boek krijg je gratis een videoserie. Hierin leer je waarom sommige kinderen bepaald gedrag laten zien en hoe jij hen het beste helpt.
Esther Groenewegen-Jonker is internationaal spreker, auteur en expert Hechtingsproblematiek. Ze helpt ouders en professionals kinderen met hechtings- problemen beter te begrijpen en te helpen. Esther weet met enorm veel compassie en inlevingsvermogen het onaangepaste gedrag van kinderen met hechtings- problemen te verklaren en, voor zover mogelijk, te ontdekken wat de behoefde achter het soms eigenaardige gedrag van deze kinderen is.

Specificaties

ISBN13:9789492926852
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Pumbo.nl
Druk:1
Verschijningsdatum:28-12-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hechtingsmonster in de klas