Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een flitsende carriere

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789493191112
Direct te downloaden

Samenvatting

Op een vroege novemberochtend in 2004 worden Koos Spee en zijn vrouw ruw gewekt door een zware explosie. Het explosief, vermoedelijk een lawinepijl, dat door de brievenbus naar binnen is gegooid, richt grote schade aan in de hal van hun woning.

Deze aanslag wordt door de leiding van het Openbaar Ministerie zorgvuldig buiten de pers gehouden en ondanks een uitgebreid onderzoek is de dader nooit gepakt. Was het de bedoeling om Koos Spee een kopje kleiner te maken en hem te laten stoppen met zijn werk als landelijk verkeersofficier? Of was het een overtrokken reactie op een forse bekeuring?

In dit boek beschrijft Koos Spee wat zijn drijfveer was om zich zo veel jaren actief in te zetten voor de verkeersveiligheid en wat de mogelijkheden zijn om met elkaar te zorgen voor minder verkeersslachtoffers.

Specificaties

ISBN13:9789493191112
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:300
Uitgever:Paris Books
Druk:1
Verschijningsdatum:6-9-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Koos Spee

Koos Spee begon als politieagent op straat. Nadat hij een aantal jaren op de zitting had gestaan als officier van justitie, werd hij landelijk verkeersofficier en hoofd van het Bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie. Inmiddels is hij met pensioen en heeft hij nog een adviesbureau met de welluidende naam VerkeerDeBaas.

Andere boeken door Koos Spee

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een flitsende carriere