Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Stratego for Women

Choose your strategy and play the game

E-book Epub met watermerkbeveiliging Engels 2012 9797090130793
Voormalig top 100Totaal 20 dagen
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Stratego is het spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Wie het spel goed wil spelen, moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Diezelfde spelregels gelden wanneer u carrière wilt maken. Als u hogerop wilt komen, zult u immers een goed overzicht moeten hebben van het krachtenveld waarin u zich bevindt, zult u tijdig de juiste aanval of verdediging moeten kiezen en tegelijkertijd vertrouwd moeten zijn met gewoontes, overtuigingen en normen die nergens officieel zijn vastgelegd. Kortom, kent u de 'mores' niet of trekt u zich er niets van aan, dan zult u nooit de top bereiken. En dat is precies het struikelblok voor veel ambitieuze vrouwen. Vaak zijn ze onbekend met de ongeschreven regels van het - door mannen gedomineerde - strategische spel dat binnen organisaties wordt gespeeld.

'Stratego for Women' belicht deze ongeschreven regels op het werk en laat zien hoe vrouwen daar op een slimme en speelse manier mee om kunnen gaan. Het boek biedt vrouwen een handvat om carrière te maken en 'het spel' strategisch te spelen, zonder dat hun vrouwzijn daarbij in het geding komt.

De auteurs maken gebruik van kennis uit de wetenschappelijke literatuur en combineren dit met hun eigen ervaringen uit de bedrijfspraktijk. Daarnaast hebben ze vijf succesvolle vrouwen geïnterviewd die erin zijn geslaagd zich het door mannen gedomineerde 'spel' eigen te maken en zich daarbij als vrouw desalniettemin staande te houden.

Dit is de vertaling van 'Stratego voor vrouwen'.

Specificaties

ISBN13:9797090130793
Taal:Engels
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:175
Druk:1
Verschijningsdatum:31-7-2011
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Monic Bührs

Monic Bührs en Elisa de Groot hadden al zo'n 20 jaar ervaring met 'het spel in organisaties' toen zij in 1997 In Touch women resource management oprichtten. Dit bureau is gespecialiseerd in executive search en ontwikkeling van hoogopgeleide vrouwen. Daarnaast adviseren zij organisaties op het gebied van diversiteitmanagement en de doorstroom van vrouwen.

Andere boeken door Monic Bührs

Over Elisa de Groot

Elisa de Groot en Monic Bührs hadden al zo'n 20 jaar ervaring met 'het spel in organisaties' toen zij in 1997 In Touch women resource management oprichtten. Dit bureau is gespecialiseerd in executive search en ontwikkeling van hoogopgeleide vrouwen. Daarnaast adviseren zij organisaties op het gebied van diversiteitsmanagement en de doorstroom van vrouwen.

Andere boeken door Elisa de Groot

Inhoudsopgave

Introduction

1. Finding a strategy
2. The pieces on the field of play
3. Power and leadership
4. Negotiating
5. Profiling and positioning
6. Capturing the flag

Acknowledgments
Literature

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stratego for Women