Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9797090132063
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit boek beschrijft de door Ricardo Nielsen ontworpen methodiek 'Het hypnose vliegwiel voor ondernemers'. Deze methodiek is gebaseerd op zijn eigen ervaringen van wat er allemaal mogelijk is met hypnose, gecombineerd met de uitkomsten van een studie van wat ondernemers succesvol maakt.

Het blijkt dat er acht succesprincipes zijn waar ondernemers super op presteren. Die acht principes zijn samengebracht in het hypnose vliegwiel voor ondernemers. Waarom hypnose? Hypnose is de meest makkelijke manier om het onbewuste bij te sturen en hierdoor beperkt je mindset je niet meer om succesvol te zijn.

Dit is dus geen boek over de technische kanten van het ondernemen, maar een boek dat zich richt op de mindset. Ondernemen gaat namelijk grotendeels over de psyche. Deze psyche beïnvloedt alle acties die een ondernemer neemt.

Het is geen boek om alleen maar te lezen, dit boek vraagt om te gaan doen, om actie te ondernemen. Doen is ook één van de succesprincipes in het vliegwiel.

De beschreven methodiek gaat elke ondernemer gegarandeerd meer winst opleveren. Ricardo Nielsen is de uitvinder van het hypnose vliegwiel voor ondernemers.

Specificaties

ISBN13:9797090132063
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:3-6-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Expertrecensies (1)

Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers - 'Voor wie ondernemen serieus neemt'
Quintus Hegie | 2 september 2021
Als je bij Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers van Ricardo Nielsen vermaakt verwacht te worden met een grote hypnose show, dan heb je het helemaal mis. Met dit op het eerste oog wat onopvallende boek beschik je juist over een serieus instrument om als startende ondernemer opvallend veel impact op jezelf en je onderneming te maken. 
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
7 stemmen
6
1
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers
Ricardo Nielsen 9 juli 2021 Ben je goed in je werk, maar is ondernemen een uitdaging voor je? Dan is Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers dé leidraad om jouw onderneming succesvol(ler) te maken. Je leert stap voor stap de fijne kneepjes van het ondernemerschap.

Over Ricardo Nielsen

Ricardo is de uitvinder van het hypnose vliegwiel voor ondernemers. Hij is ondernemer sinds zijn eerste levensjaar. Zijn hele familie bestaat uit zeer succesvolle ondernemers. Het is hem met de paplepel ingegoten. Ricardo verdient zijn sporen met handel, onroerend goed, investeringen, vuurwerk en coachen. Sinds 2017 is hij trotse eigenaar van de onderneming “meer winst door hypnose” en heeft al veel mensen geholpen om succesvoller door het leven te gaan. Hij merkte dat iedereen zijn eigen overtuigingen heeft, eigenlijk zit iedereen in zijn eigen hypnose bubbel. Helaas kunnen deze overtuigingen resultaten tegenwerken. Vandaar het hypnose vliegwiel, een methodiek die ondernemers uit hun hypnose haalt en meer winst garandeert door middel van 8 universele groei principes, gecombineerd met hypnose. Ricardo is gekwalificeerd in NLP, is een gecertificeerd hypnotherapeut en een reiki master.

Andere boeken door Ricardo Nielsen

Inhoudsopgave

Voorwoord 4
Inleiding 5

1. Waar sta je nu? 7
2. Thinking Time blz. 10
3. Hypnose 12
4. Rollen 22
5. Visie 28
6. Geld 50
7. Communicatie 68
8. Leiderschap 84
9. Lef 98
10. Doen 110
11. Kwaliteit 126
12. Energie 140

Tot slot 155
Nawoord 157
Dankwoord 158

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers