Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Nationale Gesprekkendag 2021

Beter én effectiever communiceren

Seminar met Pacelle van Goethem, Robin Stevens, Sarah Gagestein, Jacco van den Berg, Jan van Setten

Seminar met Pacelle van Goethem, Robin Stevens, Sarah Gagestein, Jacco van den Berg, Jan van Setten

Nationale Gesprekkendag 2021

Beter én effectiever communiceren

Met onder andere...

Pacelle van Goethem Pacelle van Goethem
Robin Stevens Robin Stevens
Sarah Gagestein Sarah Gagestein

Over dit seminar

Dit kun je verwachten:

  • Samen met overtuigingsgoeroe Pacelle van Goethem gaan we op zoek naar de geheimen van goede gesprekken en hoe we beter kunnen overtuigen.
  • Sarah Gagestein leert je hoe je  een meesterframer wordt en hoe je taal zo slim inzet dat je iedereen om je heen kunt beïnvloeden.
  • Opvallend goede gesprekken voeren. Robin Stevens laat aan de hand van inspirerende voorbeeldverhalen zien hoe je dit aanpakt.
  • Enter-trainer en bestsellerauteur Jan van Setten besluit deze dag en reikt handvatten aan die het gesprekken voeren in organisaties omzetten in aangename, besluitvaardige momenten in plaats van confrontaties en energie slurpende sessies.
  • En om deze dag helemaal compleet te maken ontvangt iedere deelnemer een eigen exemplaar van Het Grote Gesprekkenboek en geeft Jacco van den Berg tips over het beoordelen nieuwe stijl.

Boekenpakket bij dit seminar

Het GROTE gesprekkenboek
Jacco van den Berg
Het GROTE gesprekkenboek
39,95

Programma

10:00 Opening van de dag
16:30 Einde programma
10:15 uur De 7 geheimen van een goed gesprek
Elke dag voeren wij verschillende gesprekken, kleine en grote. Professionals doen niet anders en zijn in hun zakelijke contacten telkens weer op zoek naar de juiste toon. Overtuigingsgoeroe Pacelle van Goethem onthult enkele geheimen van een goed gesprek. - Psychologie van de connectie: voor onweerstaanbare gespreksvoering - Perfectie overtuigt nooit: de grootste misverstanden over gesprekken - De charme van Mayor Pete en de Merkel-doctrine: leren van de beste verbinders.
11:15 uur Verbinding zonder Wifi: hoe je goede gesprekken voert
Hoe voer je opvallend goede gesprekken? Bouw je hierdoor betere relaties op? En beïnvloed je jouw collega’s en medewerkers positief? Robin laat aan de hand van voorbeeldverhalen, praktische inzichten en slimme technieken zien hoe je dit kunt aanpakken: - Maak verbinding door iets slims te doen aan het begin van een gesprek; - Los opgebouwde spanning op voordat je moeilijke gesprekken in gaat; - Drie dingen je nooit moet doen in zakelijke gesprekken; - Stel precies de juiste vragen zonder dat het irritant wordt.
12:15 Lunch
13:00 uur In iedereen schuilt een meester-framer
Met een goed gekozen frame krijgt inhoud veel meer overtuigingskracht. Een meester-framer zet de kracht van taal en beeld voor zich in zonder dat de ontvanger zich gemanipuleerd voelt. Als je frames gaat zien, word je er steeds beter in om ze voor je in te zetten: - Herken frames zodat de onzichtbare taalkracht zichtbaar wordt; - Spot frames zodat je van deze informatie gebruik kunt maken; - Zet framing in om jouw boodschap voor het voetlicht te krijgen.
14:00 uur Het goede gesprek: beoordelen nieuwe stijl
Het traditionele beoordelen maakt in steeds meer organisaties plaats voor 'Het nieuwe beoordelen'. In zogenoemde FIT-gesprekken (Functioneren, Inzetbaarheid, Talent), Kompasgesprekken en Goede Gesprekken, staan werkplezier, prestatieverbetering, talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid centraal. Jacco van den Berg zoomt in op: - Het Goede Gesprek; - Versterkt wat werkt!; - Continue dialogen over met plezier lerend presteren.
15:00 Middagbreak
15:30 uur Zet je Com-passie aan!
De dag sluiten we af met bestsellerauteur en enter-trainer Jan van Setten. Hij is o.a. auteur van Hoe krijg ik ze zover? en een gedragsexpert die met humor fundamentele inzichten aan herkenbare praktijksituaties koppelt. - Een goed gesprek is verwarrend eenvoudig; - Waar zit de geheime kracht van taal?; - ‘It takes two to tango, but one to start’.

Sprekers

Pacelle van Goethem
Pacelle van Goethem
Pacelle van Goethem is veelgevraagd coach en spreker op het gebied van stem, invloed en overtuigen. Zij is spraak- taal- en stempatholoog, specialiseerde zich verder in Psychologie en Massacommunicatie. Pacelle deed onderzoek naar stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen. Ze bestudeerde daarbij alle beïnvloedingsdisciplines: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica. Pacelle ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze bundelde haar kennis in haar eerste boek: 'IJs verkopen aan Eskimo's - leer je invloed vergroten en onzichtbaar overtuigen'. Ook lanceerde Pacelle een audioboek 'De psychologie van het overtuigen' waarin ze haar toehoorders stap-voor-stap leert om krachtiger over te komen.
Robin Stevens
Robin Stevens
Robin Stevens is auteur van persoonlijke ontwikkelingsboeken, spreker en trainer. Hij is gespecialiseerd in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en organiseert over dit onderwerp open trainingen en NLP-opleidingen. Hij begon zijn carrière als accountmanager in de (online) media. Op zijn vierentwintigste volgde hij een NLP-training bij een van de grondleggers in de Verenigde Staten, waarna hij het roer volledig omgooide. Na tien jaar training geven bracht hij zijn eerst boek De Kracht van NLP uit. Zijn tweede boek Verbinding Zonder Wifi gaat over het terugbrengen van oprechte verbinding in alledaagse gesprekken.
Sarah Gagestein
Sarah Gagestein
Sarah Gagestein is gespecialiseerd in framing en weet als geen ander hoe je controle kunt krijgen over je eigen ideeën. Als taalstrateeg en framingspecialist helpt ze organisaties aan de juiste woorden. Haar bureau Taalstrategie analyseert, beoordeelt en bedenkt frames voor organisaties met idealen. Met een achtergrond in Retorica, Communicatie- en Informatiewetenschappen en Japans is Gagestein zeer geïnteresseerd in de manier waarop taal maximaal kan overtuigen. Welke woorden werken? Framing slaat een brug tussen taal en ideeën. Welk taalkader heeft het grootste effect op mensen? Hoe zorgt u dat mensen u begrijpen, het met u eens zijn en in staat zijn uw boodschap te herhalen? Gagestein is de auteur van Denk niet aan een roze olifant, Harder praten helpt niet en Meesterframer.
Jacco van den Berg
Jacco van den Berg
Om medewerkers en organisaties beter te laten functioneren richtte Jacco van den Berg in 2000 Van den Berg Training & Advies op. Hij stelt dat het succes van organisaties bepaald wordt door de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar medewerkers en zet hiervoor de volgende interventies in: - training - advies - boeken en artikelen - video's (blended learning). Van den Berg vindt het leuk om zijn ervaringen te verwoorden in artikelen en boeken. Inmiddels schreef hij dertig boeken waaronder 'Het Nieuwe Beoordelen', 'Overspoeld door schaarste', 'Het GROTE gesprekkenboek', 'POP in Nederland', 'Professioneel Coachen', 'Samen in de modder', 'Huis op orde', 'Ontwikkelingswerk' en 'Handboek Werving en Selectie'.
Jan van Setten
Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: ‘Het leven is verwarrend eenvoudig.’ ‘Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business)leven dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.’ Van Setten motiveert mensen invloed te pakken op hun (werkzame) leven door ze te provoceren in hun denken en doen. Hij reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij individu en organisatie past en klanten blij maakt.

Praktische informatie

Locatie

Jaarbeurs Meetup
Jaarbeursplein 3521 AL UTRECHT

Routebeschrijving

Programma

9.30 Ontvangst
10.00 Opening
10.15 Pascelle van Goethem: De 7 geheimen van een goed gesprek
11.15 Robin Stevens: Verbinden zonder Wifi, hoe je goede gesprekken voert
12:15 Lunch
13:00 Sarah Gagestein: In iedereen schuilt een meester-framer
14:00 Jacco van den Berg: Het goede gesprek, beoordelen nieuwe stijl
15:00 Middagbreak
15:30 Jan van Setten: Zet je Com-passie aan!
16:30 Einde programma

Voorwaarden

Voorwaarden
Deze dag wordt georganiseerd door PW.academy, onderdeel van Vakmedianet, in samenwerking met Managementboek. Je aanmelding wordt bevestigd en gefactureerd door PW.Academy.

Deelnamekosten
Normale prijs is €499 (ex. BTW ) per persoon.
Tot 29 oktober geldt een vroegkorting van €50.
Vanaf 3 personen kunt u gebruikmaken van de groepskorting van 20% (d.w.z. €399 per persoon).

Veilige deelname
Voor al onze opleidingen en bijeenkomsten houden wij rekening met de 1,5 meter afstand en andere  hygiënevoorschriften die gelden in deze tijd van corona. Mocht het seminar onverhoopt niet plaats kunnen vinden, vanwege een langere impact van het Corona-virus, dan blijft het aangeschafte ticket geldig en kan gebruikt worden voor het verplaatste seminar. Bent u op die datum verhinderd, dan annuleren wij uiteraard kosteloos uw aanmelding.

Vragen?
Neem contact op met onze klantenservice: via info@managementboek.nl of bel 010-4731397

Ook interessant voor u"

02 NOV
Event
Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar waar het in de praktijk werkelijk om zou moeten gaan: op zoek naar eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Ze willen terug naar de bedoeling. Meer
495,-
09 NOV
Seminar
Hét seminar over presenteren en overtuigen! Met Verbaal Meester Remco Claassen! Meer
995,-
18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden