Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Natuurlijk Veranderen - Kaartenset

Veerkracht en verandering geïnspireerd door de natuur

Losbladig Nederlands 2021 9797090133213
Niet leverbaar.

Samenvatting

Als team of organisatie word je geconfronteerd met verandering. Niet alleen heftige verstoringen zoals Corona maar ook nieuwe ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Organisaties willen met deze veranderingen mee kunnen bewegen. Van zowel bedrijven, overheid als non-profit wordt steeds meer responsief vermogen gevraagd. En daar kan iedereen wel wat inspiratie bij gebruiken!

Deze kaartenset geeft inzicht en inspiratie voor het werken aan veerkracht en responsiviteit in organisaties. De inspiratie hier voor komt uit het Nederlandse Beukenbos. De set is bruikbaar voor iedereen die te maken heeft met organisatieverandering. En bruikbaar bij alle verandervraagstukken.

De natuur doet niet aan changemanagement maar de natuur kan als geen ander meebewegen met veranderingen in de omgeving. Wil jij ook de basisprincipes van ‘natuurlijk veranderen’ doorgronden? Dan is deze kaartenset zeer geschikt!

Specificaties

ISBN13:9797090133213
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Uitgever:Nature-Wise
Druk:1
Verschijningsdatum:29-7-2021
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bowine Wijffels

Bowine Wijffels (1961) is opgeleid als docent Biologie. Na een korte carrière in het onderwijs werkte ze eerste voor een milieuorganisatie aan educatie en voorlichting en later vanuit haar eigen bureau jaren als project- en procesbegeleider aan vraagstukken rond natuur en duurzame ontwikkeling. Vanaf 2016 werkt Bowine vanuit haar bedrijf Nature-Wise als organisatieadviseur en trainer voor met name de publieke sector. In de loop van de jaren koos ze steeds meer voor een insteek geïnspireerd door de natuur (Biomimicry); een nieuw vakgebied waar ze zich sinds 2013 in verdiepte. Het motto van Bowine: ‘Een duurzame, veerkrachtige samenleving en economie bestaat al, we hoeven er alleen maar voor naar buiten te gaan.’ Vanuit haar bedrijf Nature-Wise werk ze als adviseur en trainer en draagt ze bij aan diverse publicaties. Nature-Wise is lid van de coöperatieve vereniging Netwerk & Co en met haar collega’s verzorgt ze trainingen op het gebied van netwerkend werken. Sinds 2020 maakte Bowine de stap naar een (part-time) dienstverband bij de provincie Zuid Holland om zo langduriger bezig te zijn met transitievraagstukken rond circulaire economie. Bowine is auteur van vele artikelen de volgende publicaties: - Tien perspectieven uit de natuur (2013) - Tien ideeën voor circu-lean organiseren (2016) - Weer Floreren, tien natuurlijk keuzes voor toekomstbestendig organiseren (2021)

Andere boeken door Bowine Wijffels

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Natuurlijk Veranderen - Kaartenset