Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Seminar: Organisatie 3.0

De toekomst van werk, leiderschap en economie

Seminar met Menno Lanting, Jaap Peters, Jacques Pijl, Hans van der Loo, Marga Hoek

Seminar met Menno Lanting, Jaap Peters, Jacques Pijl, Hans van der Loo, Marga Hoek

Seminar: Organisatie 3.0

De toekomst van werk, leiderschap en economie

Met onder andere...

Menno Lanting Menno Lanting
Jaap Peters Jaap Peters
Jacques Pijl Jacques Pijl

Over dit seminar

Mensen zijn vaak sneller dan organisaties in het adopteren van digitale technologie. Die technologie stelt ze in staat om meer te weten, sneller te reageren, beter samen te werken, meer en betere ideeën, duurzame producten en diensten te bedenken.

Maar, het gaat er niet alleen om wat u wel of niet doet met alle techniek; het gaat erom of u voldoende flexibel en open bent om in deze veranderende wereld een echte bijdrage te blijven leveren.

  • Menno Lanting schetst een beeld van de nabije toekomst aan de hand van de expertise van vele internationale professionals en ondernemers.
  • Jaap Peters kijkt vanuit de optiek van het Rijnlands organiseren naar de impact van nieuwe technologieën op werk en organiseren.
  • Marga Hoek (auteur van het Managementboek van het Jaar 2014) verkent de frontlinie van de nieuwe economie, de economie van morgen.
  • Jacques Pijl spreekt over de 21 spelregels van het 'nieuwe normaal' om te overleven in die nieuwe economie.
  • Hans van der Loo is uw dagvoorzitter en laat zien hoe je als leider, team en organisatie succesvol kunt scoren in de 'digiwereld' van vandaag.

Kortom, een dag waarop u uw eigen visie op organiseren, leiderschap en economie kunt herijken en updaten naar de nieuwste stand van zaken.

De Managementboek Events zijn CEDEO erkend. Inmiddels hebben meer dan 5000 professionals onze bijeenkomsten bezocht en altijd hoog gewaardeerd.

Boekenpakket bij dit seminar

Zakendoen in de nieuwe economie
Marga Hoek
Zakendoen in de nieuwe economie
45,95
Olietankers en speedboten
Menno Lanting
Olietankers en speedboten
24,99
Nieuwe tijden, anders organiseren
Jaap Peters
Nieuwe tijden, anders organiseren
4,95
Vaart maken
Hans van der Loo
Vaart maken
10,95
Het nieuwe normaal
Jacques Pijl
Het nieuwe normaal
17,50

Sprekers

Menno Lanting
Menno Lanting
Menno Lanting ondersteunt organisaties om aangesloten te blijven op de snel veranderende wereld. Hij onderzoekt doorlopend hoe organisaties van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden kunnen transformeren. En hij beantwoordt de vraag welke organisatievormen, leiderschapskwaliteiten en business modellen daarbij nodig zijn. Menno Lanting schreef ‘Connect!’, dat in 2011 tot Managementboek van het Jaar werd verkozen. Daarnaast schreef hij ’Iedereen CEO’, ‘De slimme organisatie’, ‘Lead with a Tweet', ‘Olietankers en speedboten’, 'De disruptieparadox' en 'Het geheim van disruptie'.
Jaap Peters
Jaap Peters
Organisatieadviseur Jaap Peters studeerde Bedrijfskunde in Delft. Jaap is vooral bekend van zijn boeken ‘Intensieve Menshouderij’, ‘Bij welke reorganisatie werk jij?’, de Rijnlandboekjes die hij met Mathieu Weggeman schreef en het recente e-book ‘Nieuwe tijden, anders organiseren’. De verhalen van Jaap worden steevast beoordeeld als herkenbaar en inspirerend. Niet gek voor iemand die put uit een rijke adviespraktijk met opdrachten in het onderwijs, de zorg, bij de nationale politie, gemeentes en in het bedrijfsleven. Kennis gedijt het beste als je het van het ene naar het andere domein brengt. Zoals hij zelf zegt: ‘De praktijk van alle dag houdt je nederig en praktisch’. Jaap vindt dat managers en stafdiensten vooral de vakmensen in een organisatie moeten ondersteunen in plaats van voor de voeten lopen. Het is een rode draad in zijn lezingen. Jaap Peters werkt bij DeLimes nieuw organiseren. Hij is initiatiefnemer van het kwartaalmagazine Slow Management.
Jacques Pijl
Jacques Pijl
Jacques Pijl (1968) werkt al ruim twintig jaar intensief samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties om kritische vraagstukken van strategie-executie en innovatie op te lossen. Hij begeleidt grootschalige transformaties en chirurgische interventies in de private en de (semi-)publieke sector. Jacques is directeur van adviesbureau Turner, thoughtleader en veelgevraagd spreker over strategie-executie en innovatie. Eerder schreef hij de bestseller Het nieuwe normaal.
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen. Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als ‘Waar haal je de energie vandaan?’, 'Kus de visie wakker’, 'Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk)’, 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.
Marga Hoek
Marga Hoek
Marga Hoek bewijst al ruim twintig jaar haar leiderschap als CEO, bestuurder en adviseur van nationale en internationale organisaties, in overheid, wetenschap & onderwijs en vooral het bedrijfsleven. Als geen ander weet zij de verschillende werelden te verbinden en de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen. In 2010 richtte zij met een aantal CEO’s De Groene Zaak op en leidde dit succesvol naar een netwerkorganisatie van inmiddels meer dan 200 ondernemingen die actief duurzaam zaken willen doen. In 2013 volgde Het Groene Brein, een even uniek netwerk van meer dan 80 wetenschappers, die multidisciplinair de bijbehorende nieuwe kennis ontwikkelen en delen met de maatschappij. Marga geniet internationale erkenning als een van de sleutelfiguren in de overgang naar de Nieuwe Economie. Als keynote spreker weet zij in binnen- en buitenland haar toehoorders met haar passie, heldere visie en gefundeerde kennis te inspireren en te motiveren. Haar innovatieve kijk op zaken doen, op duurzaamheid en wat de toekomst nog voor ons in petto heeft, beschreef zij beeldend in haar boek Zakendoen in de Nieuwe Economie, Managementboek van het Jaar 2014, dat door de jury de connotatie ‘een boek dat voorop gaat in de realiteit’ kreeg. Marga Hoeks inzichten worden breed onderwezen binnen universiteiten en business schools. Via de innovatieve Next Gen-versie van Zakendoen in de nieuwe economie bereikt Marga ook het mbo-onderwijs. De internationale editie met ruim 50 cases van over de hele wereld verschijnt in oktober, in het Nederlands en het Engels. De Spaanse editie volgt.

Video

Praktische informatie

Locatie

Landgoed de Horst, Driebergen
Landgoed de Horst De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

09.30 uur Ontvangst en registratie

10.00 uur Opening door Hans van der Loo

11.00 uur Zakendoen in de nieuwe economie - Marga Hoek

12.00 uur Lunch

13.00 uur Het Nieuwe Normaal - Jacques Pijl

14.00 uur Rijnlands Organiseren 3.0 - Jaap Peters

15.00 uur Pauze

15.30 uur Wendbaar werken in de 21e eeuw - Menno Lanting

16.30 uur Afsluiting, netwerkborrel

Voorwaarden

Deelnamekosten
De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 495,- (excl. btw) per persoon, inclusief het nieuwe boek van Menno Lanting 'Olietankers en speedboten', al uw consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel.

Annuleringsvoorwaarden
Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Tip: deze dag is ook zeer geschikt voor directie- en managementteams. Wilt u met 3 of meer personen deelnemen aan dit seminar, stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
02 NOV
Event
Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar waar het in de praktijk werkelijk om zou moeten gaan: op zoek naar eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Ze willen terug naar de bedoeling. Meer
495,-
09 NOV
Seminar
Hét seminar over presenteren en overtuigen! Met Verbaal Meester Remco Claassen! Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden