Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Creativiteit Hoe? Zo!

'CreativiteitHoe?Zo!' is een feest van herkenning, al bij de eerste wandeling door het boek: de kleuren, de schoonheid, de uitdagende raadsels. Zinnenprikkelend!

Lidwien L. Opheij | 7 mei 2003

Heerlijk dat ik een maand had om dit boek te 'doen'. Ook al ben ik geschoold in creatief denken, 'Creativiteit Hoe? Zo!' is zeer bruikbaar als ik met organisaties werk aan cultuurtransformatie.

Werkelijke transformatie is je mind die openbreekt, je aannames loslaten en je op onbekend terrein begeven. Daar begint creatie. Van de manier waarop de schrijver dit doorgeeft word je blij. Alles in het boek (vorm, opzet, schrijfstijl) daagt uit het onbekende te betreden. Met gerustgestelde hersens kun je aan de slag om de oefeningen te doen, waarvoor je je kunt laten inspireren. Dat geeft plezier en creëert sfeer: wie is er nu niet blij met ontdekkingen.

'CreativiteitHoe?Zo!' houdt je goed in beweging en is bovenal een Doe-boek. Een steviger knipoog naar het 'zijns-aspect' als de basis voor creativiteit zou de balans voor mij compleet maken.

Over Lidwien L. Opheij
Lidwien Opheij is partner en oprichter van SpringTeam trainersatelier. Zij ondersteunt organisaties in cultuurtransformatie en diepgaande verandering, via persoonlijke ontwikkeling en het durven uitgaan van niet-weten! Kortom: Leven en werken met lentegevoel! (www.springteam.info)

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden