Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
8 september 2009 | Jaap Nijssen

Het boek 'Bewuster en beter fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera' van Pieter Dhaeze behandelt alle aspecten waar u kennis van moet hebben om uw spiegelreflexcamera goed te gebruiken, en om mooie foto's te kunnen maken. Dit boek legt een gedegen fundament onder het succesvol gebruik van uw camera. Een echte aanrader voor iedereen die voor het eerst een digitale spiegelreflexcamera heeft gekocht.

Verdeeld over vier katernen (Fundament, Verdieping, Praktijk en Inspiratie) brengt Pieter Dhaeze u in begrijpelijke taal en op een levendige wijze alles bij waarvan u kennis moet hebben en waarvan u zich bewust moet zijn bij het fotograferen. Bovendien krijgt u een behoorlijke dosis inspiratie mee. Deze kennis, bewustwording en inspiratie leiden uiteindelijk tot betere foto's.

Een gedegen, uitgebreid en goed basisboek over digitaal fotograferen.


31 oktober 2007 | Martin Ortse

Het informatieve boek Beter & bewuster fotograferen met de digitale spiegelreflexcamera van Pieter Dhaeze is geen poging aan te haken bij het commerciële succes van de digitale fotografie, maar het resultaat van vele jaren ervaring en passie voor de fotografie. Dat is te merken, want het boek maakt een zeer complete indruk: meer dan 300 bladzijden, plus een cd-rom met een bonushoofdstuk en de Engelstalige probeerversies van Photoshop Elements 5 (Windows) en Adobe Lightroom (Macintosh en Windows).

Het is voor zowel de beginner als gevorderde fotograaf bestemd en bevat bijna alle onderwerpen die je tegenkomt in de fotografie. Waar veel andere boeken blijven steken in de basis begrippen en creatieve suggesties beschrijft Pieter Dhaeze ook mindere bekende begrippen zoals extenders en meetrekken. Op een prettige manier worden de onderwerpen duidelijk beschreven en uitgelegd.

Beter & bewuster fotograferen met de digitale spiegelreflexcamera is ingedeeld in 4 delen: Fundament, verdieping, praktijk en inspiratie.
In Fundament worden de camera en basisbegrippen besproken, in Verdieping gaat het een stapje verder en dieper. Daar worden onderpen zoals dynamisch bereik behandeld.
In het deel Praktijk komen de onderwerpen uit de eerste 2 delen terug als handvat voor de verschillende soorten fotografie (landschap, portret enz)
In het laatste deel staan foto's van Ruben Smit, Johan van de Watering, Wim van IJzendoorn en Mike van Bemmelen met de gegevens en achtergrond informatie hoe deze foto's tot stand kwamen.

Beter & bewuster fotograferen met de digitale spiegelreflexcamera bevat niet allerlei oefeningen en opdrachten maar gewoon duidelijke uitleg. Een echt leesboek en geen lesboek

Pieter Dhaeze levert een prachtig boek af. Het bevat duidelijke voorbeeld foto's en weet de lezer te boeien. Dit boek is een topper en steekt boven andere fotografie boeken uit.


Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden