Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Middagseminar

Psychologische veiligheid

Zo vorm je vrijmoedige teams

Middagseminar met Hans van der Loo, Joriene Beks

Middagseminar met Hans van der Loo, Joriene Beks

Psychologische veiligheid

Zo vorm je vrijmoedige teams

Met...

Hans van der Loo Hans van der Loo
Joriene Beks Joriene Beks

Over dit middagseminar

Gelet op de huidige situatie en de nieuwste maatregelen omtrent COVID-19 kan dit seminar niet op de geplande datum door gaan. Zodra duidelijk is wanneer dit weer mogelijk is, zullen wij een nieuwe datum prikken en iedereen informeren.

In dit middagseminar word je meegenomen in de wereld van psychologische veiligheid. Je leert wat het is, waarom het belangrijk is en hoe het werkt. Maar bovenal ga je ook zelf aan de slag. Je krijgt een bril aangereikt om anders en beter naar je eigen team te kijken. Wat voor type team is het? Wat gaat jouw team helpen? Hoe kom je tot verbetering? 

Psychologische veiligheid zorgt er volgens Hans van der Loo en Joriene Beks voor dat vertrouwen wordt gekoppeld aan vrijmoedigheid en het verlangen om het verschil te maken. Het geeft teamleden het gevoel er bij te horen, moedigt ze aan hun mening te uiten, gemaakte fouten openlijk te bespreken en veelbelovende ideeën aan te dragen. Het leidt tot aantoonbare verbeteringen in eigenaarschap, samenwerking, leren, creativiteit en presteren.

Het middagseminar biedt je praktisch toepasbare handvatten om zelf en met je team te groeien naar een psychologisch veilig én vlammend werkklimaat.

Wat leer je tijdens het middagseminar?

 • Wat psychologische veiligheid (niet) is
 • Waarom het belangrijk is
 • Hoe het werkt
 • Drie belemmerende ‘ASO-factoren’: angst, schaamte en onzekerheid
 • Hoe je grip kunt krijgen op psychologische veiligheid

Aan de hand van diagnose van je eigen team ga je (samen met mededeelnemers en onder deskundige begeleiding, uiteraard op veilige afstand van elkaar) aan de slag om de zes stappen te doorlopen om een psychologische veilige en vrijmoedige teams te vormen. 

Boekenpakket bij dit middagseminar

Psychologische veiligheid
Hans van der Loo
Psychologische veiligheid
20,50

Programma

13:00 Inloop en lunch
13:30 Start programma
17:00 Afronding en borrel
13:30
Blok 1: Psychologische veiligheid - Wat is het, en wat is het niet?
15:00 Middagbreak
15:30
Blok 2: Doorloop de zes stappen om psychologische veilige en vrijmoedige teams te vormen
17:00 afsluiten en 1,5 meter borrel

Sprekers

Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen. Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als ‘Waar haal je de energie vandaan?’, 'Kus de visie wakker’, 'Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk)’, 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.
Joriene Beks
Joriene Beks
Joriene Beks is bedrijfskundige en expert in het creëren van psychologische veiligheid. Als coach, adviseur en gastspreker helpt zij organisaties een continu lerende cultuur te ontwikkelen. Zij koppelt “de mens” aan organisatie doelstellingen, waardoor resultaten worden behaald op een energieke en doeltreffende manier. Aan de hand van concrete analyses verbeteren organisaties hierdoor de resultaten duurzaam. Gebruik makend van haar ruime praktijkervaring weet zij mensen en teams op onderbouwde, bevlogen én nuchtere wijze hiertoe in beweging te zetten. Zie ook www.psychologischeveiligheid.net & www.trust-tuner.nl

Praktische informatie

Locatie

Postillion Amersfoort Veluwemeer

Strandboulevard 3, 3882 RN Putten

Routebeschrijving

Programma

13.00 uur Inlooplunch

13.30 uur Blok 1: Psychologische veiligheid - Wat is het, en wat is het niet?

15.00 uur Middagbreak

15.30 uur Blok 2: Doorloop de zes stappen om psychologische veilige en vrijmoedige teams te vormen

17.00 uur Afronding en '1,5 meter borrel'

----------

Lees hier ons interview met Joriene Beks: "Psychologische veiligheid heeft niets te maken met een knuffelcultuur."

Voorwaarden

Gelet op de huidige situatie en de nieuwste maatregelen omtrent COVID-19 weten wij op dit moment uiteraard nog niet of dit seminar op de geplande datum door kan gaan en laten wij maximaal 30 deelnemers toe. Uiteraard kunnen deelnemers ten allen tijde hun aanmeling annuleren. Definitieve bevestiging en facturatie zal nu i.i.g. nog niet plaats vinden. Uw veiligheid en gezondheid gaat ten allen tijde boven alles.

Wat kost het? De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 295,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, inlooplunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het boek 'Psychologische veiligheid' t.w.v. € 20,00.

N.B. Er zijn groepskortingen mogelijk vanaf 3 deelnemers. Stuur ons een e-mail voor een aanbod op maat: events@managementboek.nl.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

----------------------------------------------------------------

In verband met de 1,5 meter afstand- en hygiënemaatregelen maximeren wij het aantal deelnemers op basis van de RIVM norm voor dit seminar tot 80 personen.

Mocht het middagseminar onverhoopt niet plaats kunnen vinden, vanwege een langere impact van het Corona-virus, dan blijft het aangeschafte ticket geldig en kan gebruikt worden voor het verplaatste seminar. Bent u op die datum verhinderd, dan annuleren wij uiteraard kosteloos uw aanmelding.

Ook interessant voor u"

12 OKT
Seminar
Kom ook naar deze unieke dag met 5 topsprekers over de psychologie van leiderschap. Meer
625,-
18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
17 JUN
Seminar
Tijdens deze dag leert u richting geven aan het subtiele proces van gedragsverandering en het samen bouwen aan een duurzame verandering. Meer
649,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden