Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Debatteren. Winnen met woorden!

Winnen met woorden!

Waaier (l) Nederlands 2011
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

'Debatteren. Winnen met woorden!' is voor iedereen die wil leren hoe je professioneel gesprekken, discussies en debatten voert. Het is gemaakt door een professionele politica en is onmisbaar voor iedereen die het meeste wil halen uit professionele gesprekken en discussies

Eigenlijk is een debat een openbare discussie met spelregels over spreektijden, spreekvolgorde, interrupties en wat wel en niet toegestaan is. Het doel van een debat is meestal het overtuigen van de ander(en). Denk dan aan een jury, 'de kiezer', het publiek of een andere gesprekspartner.

In 'Debatteren. Winnen met woorden!' leer je in overzichtelijke checklists hoe je meningen, voorstellen of keuzes beargumenteert, onderbouwt en verdedigt. En niet alleen in debatten, ook voor discussies of onderhandelingen zijn dit belangrijke vaardigheden. Ook trucs herkennen en pareren, argumenten weerleggen en stelling nemen komen uitgebreid aan bod in deze handige waaier.

Specificaties

ISBN13:9789058714367
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:44
Druk:1
Verschijningsdatum:5-5-2011

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Johannes de Geus

Johannes de Geus is neerlandicus en werkt als adviseur en trainer bij Schouten & Nelissen. Hij ontwikkelt trainingen op het gebied van bedrijfscommunicatie en opleidingsprogramma's voor trainees. Hij is coauteur van 'Waarom? Daarom! 30 tips over argumenteren in de praktijk'.

Andere boeken door Johannes de Geus

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Debatteren. Winnen met woorden!