Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Group Supervisiongame

Spel (h) Engels 2013 9789082001228
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Interviseren is een veel gebruikte werkvorm waarbij u als professionals in een team op gestructureerde wijze van en met elkaar leert. De werkvorm is helder: iemand brengt een probleem of vraag in; de andere deelnemers stellen vragen en geven tot slot advies. Een prima wijze om kennis met elkaar te delen. Veel organisaties beginnen dan ook enthousiast met intervisie, maar na een tijdje neemt de animo af. Na verloop van tijd valt op dat het altijd dezelfde mensen zijn die een casus of probleem inbrengen. Steeds dezelfde mensen stellen vragen of geven advies.

Hoe kunt u de intervisie fris en levendig houden? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen betrokken blijft en een goede inbreng heeft? 'Group Supervisiongame' biedt uitkomst.

Specificaties

ISBN13:9789082001228
Taal:Engels
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:18-3-2013
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Linda Schlundt Bodien

Linda Schlundt Bodien is onderwijskundige, manager, consultant en projectleider. Ze startte haar carrière in het onderwijs en vervolgde haar loopbaan in diverse, landelijke onderwijsadviesbureaus. Als lid van het MT bij CINOP houdt zij zich bezig met dienstverlening op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. In de afgelopen jaren heeft zij verschillende boekjes geschreven en educatieve teamspellen ontwikkeld ten behoeve van groei en ontwikkeling van professionals.

Andere boeken door Linda Schlundt Bodien

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Group Supervisiongame