Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De levens van Brian

Memoires van een rocklegende

Paperback NL 9789021475981
Nog niet verschenen, verwacht op 12‑04‑2023
24,99

Samenvatting

De memoires van de zanger van AC/DC, een van de grootste rockbands aller tijden

Brian Johnson, zoon van een Italiaanse moeder en een Britse vader, groeide op in een klein Engels dorpje. Een tv-optreden van Little Richard werd het keerpunt in zijn leven. Vanaf dat moment wilde de koorknaap en padvinder maar één ding: zanger van een band worden.

Jarenlang probeerde hij met verschillende bands naam te maken, maar een echte grote doorbraak bleef uit. Tot hij in 1980 uitgenodigd werd voor een auditie voor een van ’s werelds grootste rockacts: AC/DC. Na de tragische dood van hun zanger Bon Scott verkeerde de band in een crisis, maar met Brian als zanger vonden ze de weg naar de top terug en namen ze hun grootste meesterwerk op: Back in Black. Het werd het bestverkochte rockalbum aller tijden.
Brian werd omarmd door de fans en met de band vierde hij vele successen. In 2016 sloeg het noodlot echter toe. Brian werd gedwongen het zingen op te geven vanwege ernstig gehoorverlies. Na een operatie en lange revalidatie keerde hij in 2020 terug, met de release van de succesvolste rockplaat van dat jaar: Power Up.

Zijn leven als rockster is als een rit in de achtbaan, maar Brian heeft zijn voeten altijd stevig op de grond weten te houden. Openhartig, levendig en vaak ook grappig – in De levens van Brian vertelt hij, met zijn eigen onnavolgbare stem, zijn verhaal.

Specificaties

ISBN13:9789021475981
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:400
Uitgever:Volt
Verschijningsdatum:12-4-2023
Hoofdrubriek:Kunst en cultuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De levens van Brian