Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Iedereen risicoleider

Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.

2
Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
€ 12,99
3
Tonny Loorbach

Doelgerichte SEO

Juist voor de kleine zelfstandige is Google één van de grootste zegeningen van deze tijd. Zoekmachineoptimalisatie vormt dan de basis van een marketingstrategie.
€ 19,99
4
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 21,99
5
Eef van Opdorp

Gek van geld

Eef van Opdorp (bekend van het tv-programma Uitstel van Executie) leert je anders kijken naar de relatie die je met geld hebt.
€ 21,99
6
Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.
€ 10,-
7
Leon Schaepkens

10 miljoen jaar leiderschap

Succesvolle leiders voorzien in oeroude basisbehoeften en weten dat leiderschapsstijlen slechts de vernislaag zijn over ons brein.
€ 20,-
8
Simon Sinek

Het oneindige spel

In 'Het oneindige spel' geeft Sinek antwoord op de vraag: hoe blijf je de concurrentie voor in een spel zonder einde? Wat zijn de spelregels voor dit oneindige spel?
€ 20,-
9

Harvard Business Review, May/June 2022

€ 37,67
10
Ronald Derks

De ideale ambtenaar

De ideale ambtenaar bevat direct toepasbare inzichten, nuttige oefeningen en leerzame voorbeelden uit de diverse dagelijkse praktijk van het openbaar bestuur.
€ 24,99
11
Mark Huijben

Check je bedrijfsvoering

Elke organisatie staat voor belangrijke vragen die direct met een goede bedrijfsvoering te maken hebben. Tien strategische thema's om over na te denken.
€ 24,90
12
Menno van Doorn

Echt Nep

In tegenstelling tot de meeste boeken over vervagende realiteiten kijkt 'Echt Nep' verder dan de angstscenario’s
€ 22,99
13
Petra Kuipers

Navigeren in de mist

Petra Kuipers laat in 'Navigeren in de mist' zien dat niet-weten precies is wat we nodig hebben om de deur te openen naar nieuwe mogelijkheden, creativiteit en andere manieren van samenwerken.
€ 24,95
14
Thijs Launspach

Werken met millennials

De millennials – de generatie die werd geboren tussen 1980 en 2000 – komen in rap tempo de arbeidsmarkt op.
€ 16,99
15
Frank Weijers

Conflict & polarisatie

Conflict is er altijd. Omdat we van elkaar verschillen, en daardoor verschillend – conflicterend – naar dezelfde werkelijkheid kijken.
€ 12,-
16
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.
€ 47,42
17
Aartjan van Erkel

Nummer 1

In dit boek laat Aartjan van Erkel zien hoe je met onorthodoxe marketing de nummer 1 wordt in je markt.
€ 23,99
18
Eline Janssen

De kracht van het piramideprincipe

'Ik word gek van al die informatie!' Mensen raken overspoeld door de enorme hoeveelheid tekst die elke dag op hen afkomt.
€ 28,50
19
Jitske Kramer

Werk heeft het gebouw verlaten

Jitske Kramer schreef Werk heeft het gebouw verlaten tijdens de tweede lockdown in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven.
€ 18,50
20
Eric Koenen

Samen slim

In Samen slim brengt Koenen inzichten uit veel disciplines samen en laat hij zien hoe we onze collectieve intelligentie beter kunnen organiseren.
€ 24,95
21
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
22
George Kohlrieser

Care to Dare

'Care to Dare' neemt u mee op een reis waar u uw eigen veilige basis zult ontdekken en laat zien hoe u uw Secure Base Leadership vaardigheden kunt inzetten voor andere mensen in uw leven, thuis en op het werk.
€ 29,28
23
Wanne van den Bijllaardt

De OR in 153 vragen en antwoorden

In De OR in 153 vragen en antwoorden vind je actuele, heldere en puntige antwoorden op die vragen die in de praktijk het meest gesteld worden.
€ 21,95
24
Jaap Peters

Rijnlands organiseren

Ga met Jaap Peters aan de slag met het Canvas Rijnlands Organiseren en leg je organisatie in handen van de vakmensen 'in de voorste linie'. Zij zijn bepalend voor je succes.
€ 33,95
25
Kauthar Bouchallikht

De inclusiemarathon

Managementboek van het Jaar 2022 - Een constructief verhaal over hoe organisaties diverser, gelijkwaardiger en inclusiever kunnen worden.
€ 22,50
26
Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.
€ 26,50
27
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 21,95
28
Frank Deuring

SuperFalen

Angst voor fouten veroorzaakt burn-outs, onnodige kosten en een waardeloze sfeer op de werkvloer.
€ 22,50
29
Bregje Spijkerman

Hybride teams

Hybride teams biedt managers, leidinggevenden en iedereen die zijn weg zoekt in een nieuwe, hybride werkomgeving een frisse blik op samenwerken in teams.
€ 24,95
30
Maarten Brand

Het grote stageboek voor werkgevers

Je zoekt een stagiaire, maar waar vind je die? En hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt? Dit boek geeft de antwoorden op alle vragen over stages en stagiaires.
€ 29,50
31
Sydney Brouwer

Klantgericht leiderschap

Elke organisatie is zich bewust van het belang van klantgerichtheid. Het is niet voor niets dat hier de laatste jaren een grotere nadruk op is komen te liggen.
€ 24,99
32
Rini van Solingen

Agile

In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en ervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen.
€ 31,50
33
Danny Mullenders

Laat je niet kiezen

Elke dag moet je keuzes maken, over je loopbaan, samenwerken met lastige collega's of nieuwe projecten. De meeste mensen laten het zich overkomen. Psycholoog Danny Mullenders laat zien dat je altijd een keuze hebt.
€ 21,50
34
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 27,50
35
Mignon van Halderen

Thought leadership

Ben jij die bestuurder, leider of (marketing)communicatieprofessional die thought leadership op de strategische agenda heeft staan? Dan is dit jouw handboek.
€ 29,99
36
Esther Teeuw

Managers op het matje

Volgens executive coach Esther Teeuw heeft elke succesvolle leidinggevende binnen een paar jaar een yogamat onder de arm.
€ 22,50
37
Caroline Koetsenruijter

Het Agressieparadijs

<b>Shortlist - Managementboek van het Jaar 2022</b> In dit baanbrekende boek doet agressie-expert Caroline Koetsenruijter een vlammende oproep aan politici, rechtspraak, politie, Openbaar Ministerie, werkgevers, werknemers, vakbonden, media en betrokken burgers om de verhuftering in Nederland te stoppen.
€ 20,-
38
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 20,99
39
Jo Bos

Projectmatig creëren 2.0

In deze geheel herziene versie van 'Projectmatig creëren' zijn nieuwe instrumenten en inzichten toegevoegd; verouderd materiaal is verdwenen.
€ 45,-
40
Frans van Loef

FreeCapacity

Zou jij het accepteren als 20 procent van het geld van je organisatie werd verspild? Natuurlijk niet. De meeste organisaties managen hun financiën strak.
€ 26,99
41
Rini van Solingen

De bijenherder

In 'De bijenherder' laat Rini van Solingen zien hoe organisaties en managers effectief kunnen werken met zelfsturende teams.
€ 20,-
42
Jurriaan Kamer

Formule X

'Formule X' van Jurriaan Kamer en Rini van Solingen is een verhalend managementboek over snelheid, leiderschap en organisatieverandering.
€ 21,99
43
Martijn Aslander

Ons werk is stuk

De computer en de smartphone hadden ons werk leuker en makkelijk moeten maken, toch ervaren velen het omgekeerde. We moeten terug naar de tekentafel, want ons werk is stuk.
€ 24,95
44
Mike Michalowicz

Profit first

'Profit First' is een financieel systeem dat de financiële wereld volledig op zijn kop zet. Het veegt de internationale formule Omzet – Kosten = Winst van tafel.
€ 32,50
45
Jan-Joost Kroon

Van capo tot ceo

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar ook jouw bedrijf kan iets leren van de Italiaanse maffia.
€ 20,-
46
Ingrid Steenhuis

Positieve leefstijlverandering

Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging.
€ 29,95
47
Amy Edmondson

De onbevreesde organisatie

Met 'De onbevreesde organisatie' zet Amy C. Edmondson het begrip psychologische veiligheid binnen organisaties en teams op de kaart.
€ 22,99
48
Kees Klomp

Betekeniseconomie

Er is volgens Kees Klomp sprake van een existentiële crisis. Het is daarom noodzakelijk om op zoek te gaan naar een volledig nieuw economisch narratief: de Betekeniseconomie.
€ 24,95
49
Taco Rietveld

Handboek Investeren & FInancieren

Investeren lijkt gemakkelijk, maar is dat niet. Het is eenvoudig om fouten te maken. Gezien de bedragen waar het soms om gaat, kunnen deze fouten erg kostbaar zijn.
€ 47,50
50
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 28,50
51
Bert Hedeman

PRINCE2 2017 Edition - A Pocket Guide

This Pocket Guide supplies a summary of the PRINCE2 method, to provide a quick introduction as well as a structured overview of the method.
€ 19,57
52
Berry Veldhoen

Klanthelden in de 9+ organisatie

Klanten die zó enthousiast zijn over een organisatie dat ze er bij wijze van spreken een tatoeage van zouden willen laten zetten?!
€ 32,50
€ 25,-
53
Sandra Hertogh

Giftige communicatie

Wil je succesvol samenwerken met andere mensen? Leer dan om de giftige communicatie van jezelf en andere mensen te herkennen.
€ 17,50
54
Pep Degens

Stinkend rijk & zielsgelukkig

Wat is dat toch met geld? We willen enerzijds schaamteloos rijk zijn, maar zweren het anderzijds beschaamd af zodra we zover zijn.
€ 21,99
55
Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.
€ 5,-
56
Willem van der Does

Zo ben ik nu eenmaal (herziene druk)

Willem van der Does geeft een kijkje in de keuken van klinisch psychologen en geeft een rake schets van de soms tragische, soms hilarische aspecten van de menselijke persoonlijkheid.
€ 17,50
57
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 20,95
58
Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.
€ 29,95
59
Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.
€ 20,95
60
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het voortgezet onderwijs

Het boek laat stap voor stap zien hoe een arbeidsorganisatie kan worden ingericht waar leraren met plezier, professionaliteit en zeggenschap hun kerntaak verrichten.
€ 19,95
61
Godfried Ijsseling

De zelfbewuste leider

Wat is er misgegaan in ons leiderschap? Veel mensen zijn vooral bezig met overleven in een razendsnelle en veeleisende wereld van deadlines, marktwerking en een overdaad aan informatie.
€ 22,50
62
DSDM Consortium

Agile PM Agile Project Management Handbook V2

In today’s ever-changing world, organisations and businesses are keen to adopt a more flexible approach to delivering projects, and want to become more agile.
€ 76,50
63
Mark Tigchelaar

Haal meer uit je hersenen

In Haal meer uit je hersenen zoekt Mark Tigchelaar de grenzen van de hersencapaciteit op en laat hij zien hoe je je hersenen optimaal kunt laten functioneren.
€ 17,50
64
Jacky van de Goor

107 Losbrekers voor meer plezier op het werk

Herken je dat: elke dag hetzelfde liedje op het werk? Kunnen jij en je collega’s wel een positieve boost gebruiken? Of heb je gewoon zin in een verfrissend tussendoortje? Dan is het tijd voor een losbreker!
€ 9,95
65
Daniël Verlaan

Ik weet je wachtwoord

Het zijn griezelige, maar ook verbluffende verhalen. Met gevaren waar je je tegen kunt beschermen. Hoe? Daar weet techjournalist Daniël Verlaan alles van.
€ 22,99
66
Tom Rath

Leiderschap op basis van je sterke punten

Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien.
€ 21,99
67
Roel Grit

Wetenschap is geen mening

Onze stikstofcrisis is een luxeprobleem. Onze energiecrisis is een wereldprobleem. En de klimaatcrisis dreigt een ramp te worden voor de leefbaarheid in de wereld.
€ 24,95
68
Serge van Rooij

Waar laat ik mijn handen?

Alleen al in Nederland worden elke dag ontelbare presentaties gegeven. De meeste van die presentaties zijn oersaai. De spreker, maar ook het publiek, beleeft er meestal weinig lol aan. Serge van Rooij geeft antwoord op de 25 meest gestelde vragen bij presentatie-trainingen. Vragen als: ‘Hoe maak ik een boodschap die blijft plakken?’, ‘Ben ik nog wel authentiek als ik oefen?’, ‘Hoe kan ik zorgen voor meer interactie met mijn publiek?’ en natuurlijk ‘Waar laat ik mijn handen?’. De praktische antwoorden zijn verrassend eenvoudig toe te passen en hebben een groot effect op de spreker én het publiek. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe je een presentatie maakt die leuk is om te geven en boeiend is om naar te luisteren. Serge van Rooij is communicatietrainer en als partner van Bex*communicatie verantwoordelijk voor de trainingsdivisie. Hij traint CEO’s, Nederlandse ambassadeurs en andere professionals die er moeten staan op belangrijke momenten in hun carrière. In de ruim 15 jaar dat hij als trainer actief is, zocht hij naar antwoorden op de vragen van de mensen die hij trainde. Daarvoor dompelde hij zich onder in de wereld van beïnvloeden, storytelling, presenteren en overtuigen, en leerde hij veel van storytellers, stemcoaches, regisseurs, traumapsychologen en professionals uit de kleinkunst. Inclusief handige tips voor online presentaties
€ 20,99
69
Rens van Loon

Dialogisch Leiderschap

De boodschap van dit boek is dat zonder dialoog geen goed leiderschap mogelijk is, dat dialoog onlosmakelijk bij het gedragsrepertoire van bestuurders, leiders en managers hoort.
€ 24,95
70
Stephan Steinmetz

De brievenbus van Mevrouw de Vries

Mevrouw De Vries ontvangt elke dag een officiële brief van een instantie. Met een selectie uit 2000 brieven brengt de auteur de privatiseringsdrang van de overheid in kaart.
€ 17,50
71
Eric van 't Zelfde

Superschool

In vijf jaar tijd van de slechtste school van Nederland naar een van de beste scholen van Nederland: wie is de man die dat samen met zijn team realiseert?
€ 20,99
72
Jan de Vuijst

Professioneel Adviseren

In 'Professioneel Adviseren' staat de adviespraktijk centraal. Een adviseur richt zich niet op een organisatie, maar op de mensen in die organisatie.
€ 65,95
73
Kim Spinder

Eerste hulp bij hybride werken

In 'Eerste hulp bij hybride werken' helpt Kim Spinder je om vorm te geven hoe jullie als team of organisatie gaan samenwerken.
€ 20,-
74
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
75
Bert Hedeman

PRINCE2® 6de Editie - Pocket guide

Deze pocket guide geeft een snelle introductie in en een gestructureerd overzicht van de methode PRINCE2® 6de Editie.
€ 19,57
76
Roeland van Laer

Het einde van HRM

Nog te vaak is HR-beleid alleen gericht op werknemers in vaste dienst en niet op álle werkenden in een organisatie.
€ 24,-
77
Job Boersma

Ik weet dat u liegt

Ontdek in dit praktische boek hoe u met slimme verhoortechnieken en lichaamstaalanalyse kunt voorkomen dat mensen u bedriegen.
€ 21,50
78
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
79
Marco Scheele

Accountable Leiderschap

Accountable Leiderschap biedt de mogelijkheid, om binnen de bedrijfskundige context, moeiteloos om te gaan met de veranderende realiteit.
€ 28,99
80
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van PRINCE2 6de Editie

De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2® 6de Editie. Dat wil zeggen dat de beschrijving van de processen en thema’s is gebaseerd op deze methode, alsmede de terminologie.
€ 34,83
81
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
82
Manon Ruijters

Mijn Binnenste Buiten

Waar de auteurs in het boek 'Je Binnenste Buiten' een model hebben ontwikkeld rondom professionele identiteit en de theorie uiteenzetten, is dit een praktijkboek.
€ 30,95
83
Ergin Borova

Huispoezen en buitenkatten - Inspirerende verhalen die aanzetten tot actie!

Zonder managementtaal en theoretische modellen maar juist met persoonlijke verhalen vol humor en energie weet de auteur de lezer te boeien, te enthousiasmeren en aan te zetten tot actie.
€ 20,-
84
Yousri Mandour

De strategie van de Kreeft

Realiseren van echte vernieuwing, een uitdaging waar veel organisaties mee worstelen. De weg van droom naar daad blijkt vaak lastig.
€ 29,99
85
Spencer Johnson

Wie heeft mijn kaas gepikt?

De vier personages in ‘Wie heeft mijn Kaas gepikt?’ van Spencer Johnson worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen; elk reageert anders als zijn Kaas plotseling op is.
€ 15,-
86
Jaring Hiemstra

De moderne digitale provincie

In dit boek 'De moderne digitale provincie' worden de maatschappelijke opgaven, digitalisering en organisatieontwikkeling bij provincies in samenhang verkend.
€ 29,95
87
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.
€ 19,95
88
Angelique Kunst

Er is er hier maar één de baas!

Het verhaal over de ontsporing van de eens zo degelijke Twentse multimiljonair en topondernemer Gerard Sanderink onder invloed van cybercharlatan Rian van Rijbroek.
€ 22,99
89
Marty Cagan

Inspired

In 'Inspired', technology product management thought leader Marty Cagan provides readers with a master class in how to structure and staff a vibrant and successful product organization, and how to discover and deliver technology products that your customers will love-and that will work for your business.
€ 28,88
90
Shawn Achor

The Happiness Advantage

€ 20,29
91
Jo Bos

PMC Compact

Vele malen kwam het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen van de methode Projectmatig Creeëren in een compacte uitgave samen te brengen.
€ 19,50
92
Annemarie Mars

Hoe krijg je ze mee? - Herziene editie

Organisatieverandering is mensenwerk. Het valt of staat met de manier waarop mensen elkaar bereiken, betrekken, overtuigen, bevragen en inspireren.
€ 28,-
93
James Veenhoff

Collaborate or Die

The years between "today" and 2030 have been dubbed the Decade of Action. Even without – and before – covid, it was already clear that nobody can make the changes we need alone.
€ 24,99
94
Ineke van den Berg

Gesprekken die werken

Gesprekken die werken daagt iedereen, leidinggevend of niet, uit om het anders aan te pakken en van de gebaande gesprekpaden af te wijken.
€ 20,95
95
Dees van Oosterhout

Toolkit Procesregie

Als u sturing geeft aan processen, moet u weten hoe u een proces op een professionele manier start en hoe u tussentijds kunt interveniëren als er problemen dreigen te ontstaan.
€ 29,99
96
Jan ter Bogt

Onderstroommanagement

Ben jij minder succesvol dan je zou kunnen zijn en presteert jouw bedrijf of team minder goed dan mogelijk zou zijn, ondanks al jouw inzet en talent? Grote kans dat jouw leiderschap incompleet is.
€ 26,95
97
The Open Group

ArchiMate® 3.1 Specification

The ArchiMate language enables Enterprise Architects to describe, analyze, and visualize the relationships among business domains in an unambiguous way.
€ 43,55
98
Egge van Der Poel

Geheelmeesters

Er gaat best veel goed in de zorg. En dat mag eigenlijk een wonder heten. Want artsen steken nauwelijks wat van elkaars werk op; bestuurders maken strategische denkfouten en leren niet van ervaringen in andere sectoren; medisch professionals weigeren dingen aan te nemen van IT-specialisten en andersom; en (financiële) structuren ontmoedigen samenwerken en leren. Martijn Buitenhuis en Egge van der Poel lopen al flink wat jaren mee als adviseurs in de zorg. Ze schetsen een ontluisterend beeld over hoe in deze prachtige sector elke dag het wiel opnieuw wordt uitgevonden. Gelukkig hebben ze ook ideeën over hoe het beter kan, mede gebaseerd op ervaringen uit andere sectoren.
€ 22,50
99
Filip Vandendriessche

Leidinggeven zonder bevelen

7 Kernideeën inspireerden de auteurs om sterk vernieuwende managementconcepten te ontwikkelen. Ze geven u adviezen die werken in het bedrijfsleven én thuis.
€ 25,99
100
Jacco Valkenburg

Recruitment 3.0 - Werving en selectie in een wereld van sociale media, chatbots en AI

Je leest over de juiste recruitmentstrategie, return on investment (roi) van sociale media, de nieuwe rol van de carrièresite en veel ideeën en tips voor content en online reputatiemanagement.
€ 34,95

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden