Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Data Waarde Creatie

Ken van Ierlant

Data Waarde Creatie

Dit boek gaat over data, en hoe ermee om te gaan. Vanuit een historische beschrijving van waar wij nu staan nemen de auteurs de lezer mee naar een toekomst die er al is.

2
Daniel Kahneman

RUIS

In RUIS laten Daniel Kahneman, Cass R. Sunstein en Olivier Sibony zien hoe ruis aanzienlijk bijdraagt aan beoordelingsfouten op velerlei gebieden.
€ 24,99
3
Huib Modderkolk

Het is oorlog maar niemand die het ziet

Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk deed jarenlang onderzoek naar de digitale wereld. Hij begon als leek, maar won steeds meer het vertrouwen van bronnen, die hem de schaduwkant van de moderne wereld toonden.
€ 20,99
4
Leon Schaepkens

10 miljoen jaar leiderschap

Ons brein is het product van miljoenen jaren leven op de Afrikaanse savanne. We zijn lang niet zo rationeel als we denken. Het is tijd om de achterkamer van ons brein serieuzer te nemen.
€ 20,-
5
Jurriaan Kamer

Formule X

'Formule X' van Jurriaan Kamer en Rini van Solingen is een verhalend managementboek over snelheid, leiderschap en organisatieverandering.
€ 21,99
6
Arend Ardon

Traag versnellen

Dit boek brengt een volstrekt andere boodschap over vernieuwing: wie niet kan vertragen, kan ook niet versnellen.
€ 25,-
7
Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.
€ 10,-
8
Cynthia Schultz

Goed werk

In 'Goed werk' bundelt Cynthia al haar kennis over plannen en productiever (thuis)werken. Hiervoor put zij uit alle management- en zelfhulpboeken die zij heeft gelezen en uit eigen ervaring.
€ 19,99
9
Linda Tonkes

CATS CM versie 4: Van werken aan contracten naar contracten die werken

Dit boek beschrijft de methode CATS CM, versie 4 voor het managen van contracten en is toe te passen binnen private en publieke organisaties, bij opdrachtgevers en leveranciers.
€ 40,28
10
Jitske Kramer

Werk heeft het gebouw verlaten

Jitske Kramer schreef Werk heeft het gebouw verlaten tijdens de tweede lockdown in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven.
€ 17,50
11
Jos Burgers

Thuis ben ik niet zo leuk!

Veel mensen weten humor te waarderen. En omdat klanten eigenlijk nét mensen zijn, is humor een krachtig wapen bij het vinden en binden van klanten.
€ 20,-
12
Wessel Berkman

LEVEL 3 IN SALES

Met LEVEL 3 sales ben je een structureel en meetbaar onderdeel van het realiseren en overtreffen van de dromen/ambities van je klant.
€ 21,95
13
Hidde de Vries

Work Smart Play Smart.nl

De afgelopen anderhalf jaar zijn een rollercoaster geweest. De coronacrisis heeft ons leven en onze manier van werken op zijn kop gezet.
€ 20,-
14
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 20,99
15
Chantal Schinkels

De IT girl - Hoe overleef je een door mannen gedomineerde werkvloer?

Technische innovaties hebben veel impact op de maatschappij. En als deze innovaties worden bedacht door mannen zal daar vaak een product uitrollen dat met name geschikt is voor mannen.
€ 24,99
16
Eric Koenen

Samen slim

In Samen slim brengt Koenen inzichten uit veel disciplines samen en laat hij zien hoe we onze collectieve intelligentie beter kunnen organiseren.
€ 24,95
17
Hilde Backus

Wandelcoaching bij stress en onzekerheid

Dit is het eerste boek dat kennis over de kracht van wandelen in de natuur combineert met een praktisch 7-stappenplan, boordevol bruikbare oefeningen voor in de buitenlucht.
€ 23,50
18
Jeroen Stoop

Business Transformatie Framework

Dit boek beschrijft het BTF, afkorting voor Business Transformatie Framework, een op best practice gebaseerde methodische aanpak voor Businesstransformatie.
€ 47,42
19
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
20
Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.
€ 29,50
21
Julie Linthorst

Futurize!

Dit boek is een must voor managementteams, leiders van de toekomst en iedereen die zich bezighoudt met het thema future of work, personeelsmanagement en innovatie.
€ 27,99
22
Jos Burgers

Eén fan per dag

Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor.
€ 20,-
23
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 21,95
24
Annemarie Mars

De functie van frictie

Verandering ontstaat in het gesprek dat we erover voeren. In die interactie raken we elkaar, zoeken we elkaar en botsen we met elkaar.
€ 27,50
25
Charlotte Meindersma

Écht ondernemen

Een perfecte onderneming bestaat niet. Maar je kunt als ondernemer wel zo goed mogelijk werken aan een bedrijf dat bestaansrecht heeft en bij je past.
€ 22,89
26
Yousri Mandour

De strategie van de Kreeft

Realiseren van echte vernieuwing, een uitdaging waar veel organisaties mee worstelen. De weg van droom naar daad blijkt vaak lastig.
€ 29,99
27
Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
€ 11,99
28
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
29
Marcel de Wit

Aanmoediging

Het boek 'Aanmoediging' maakt je bewust van waarom waardering werkt en hoe je vanuit authenticiteit hier uiting aan geeft.
€ 22,95
30
Jaap Boonstra

Veranderen als samenspel

Veranderen als samenspel helpt mensen die willen samenwerken aan verandering om hun organisatie te kwalificeren voor de toekomst.
€ 37,70
31
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 20,-
32
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 20,99
33
Lia Voerman

Didactisch Coachen

Al vanaf het begin van de jaren zeventig weten we dat leerlingen die leskrijgen van leraren die hoge verwachtingen van hen hebben, beter presteren dan andere leerlingen.
€ 27,50
34
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
35
Menno Lanting

Het geheim van disruptie

In zijn meest recente bestseller De disruptieparadox legt Menno Lanting de aard van disruptie bloot en doet hij suggesties voor hoe organisaties ermee om kunnen gaan.
€ 15,-
36
Daniel Kahneman

Noise

This book teaches us how to understand all the extraneous factors that impact and bias our decision-making - and how to combat them and improve our thinking.
€ 24,88
37
Bert van Dijk

Beïnvloed anderen, begin bij jezelf

Aan de hand van een team van acht mensen laat Bert van Dijk stap voor stap zien hoe je de samenwerking met anderen kunt verbeteren door je eigen gedrag te veranderen.
€ 24,95
38
Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.
€ 27,95
39
Sydney Brouwer

Als de koning je klant zou zijn

De klant is koning. Een veelgebruikte uitspraak bij organisaties die klantgerichter willen worden. Maar wat als de koning opeens je klant wordt?
€ 20,95
40
Spencer Johnson

Wie heeft mijn kaas gepikt?

De vier personages in ‘Wie heeft mijn Kaas gepikt?’ van Spencer Johnson worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen; elk reageert anders als zijn Kaas plotseling op is.
€ 15,-
41
Evelyn van Leur

Handboek Category Management

Of je nu categorymanager, formulemanager, salesmanager, marketeer of trade marketeer bent, je hebt met het vakgebied van 'Category Management' van de retailer te maken.
€ 42,50
42
Jos Burgers

Wacht niet op de wind, ga roeien!

In 'Wacht niet op de wind, ga roeien!' geeft bestsellerauteur Jos Burgers praktische adviezen om in uitdagende tijden bestaande klanten aan je te binden en nieuwe klanten te werven.
€ 20,-
43
Peter Bennemeer

De ingreep

Peter Bennemeer, de auteur van deze autobiografie, was als bestuurder van Bernhoven verantwoordelijk voor deze transformatie.
€ 22,50
44
Paul Hersey

Situationeel leidinggeven

De juiste leiding in de juiste situatie, dat is situationeel leiderschap. Met beproefde concepten en een goede timing krijgt u mensen zover dat ze doeltreffender worden.
€ 20,-
45
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van PRINCE2 6de Editie

De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2® 6de Editie. Dat wil zeggen dat de beschrijving van de processen en thema’s is gebaseerd op deze methode, alsmede de terminologie.
€ 34,83
46
Office of Government Commerce

Managing Successful Programmes Pocketbook

Met deze kleine gids is het makkelijker om Managing Succesful Programmes (MSP) effectief te gebruiken. De inhoud is gebaseerd op Managing Successful Programmes 2011 Edition.
€ 5,92
47
Hanneke Moonen

HOE-boek voor strategische personeelsplanning

Dit boek is een praktische en handzame handleiding boordevol tips en werkvormen voor het opzetten, begeleiden en borgen van strategische personeelsplanning in een organisatie.
€ 29,95
48
Martijn Arets

Platformrevolutie

In Platformrevolutie analyseert Arets de belangrijkste ontwikkelingen en stakeholders, legt hij de meest prangende dilemma’s bloot en schetst hij een visie op en roadmap naar de toekomst.
€ 28,95
49
Kees Tillema

Ontgroeven

Hoe kunnen organisaties en leiders zich ontwikkelen wanneer ze juist gebruik maken van het onverwachte, het ongeplande en de volatiliteit van alledag? Lees het in Ontgroeven.
€ 27,50
50
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 26,95
51
John Kotter

Onze ijsberg smelt!

Paniek overvalt een kolonie van 286 pinguïns, als het ijs waarop ze leven smelt. Ervaar hoe u in uw organisatie beter omgaat met veranderingen en crisissituaties.
€ 20,-
52
Erik Koenders

De menskant van veranderen

Succesvol verandermanagement? De behandelde systemen in dit boek brengen orde in verandervraagstukken en richten de focus op de menskant van veranderen.
€ 23,99
53
Karin de Galan

Trainen - Een praktijkgids (4e editie)

In 'Trainen - Een praktijkgids' geeft Karin de Galan een overzicht van alle belangrijke aspecten van het trainersvak.
€ 30,95
54
Anne de Jong

No-nonsense coaching

Mensen willen helpen maakt je nog geen goede coach. Ontdek in No-nonsense coaching hoe je dat wél wordt.
€ 24,-
55
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4 - Word succesvoller met OGSM

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
56
Berthold Gunster

Ja-maar... Omdenken

Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om u eigen creatieve vermogens te prikkelen.
€ 5,-
57
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

Dit handboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ vervangt het zo succesvolle handboek ‘Projectmanagement op basis van NCB versie 3’.
€ 80,61
58
Rudy Kor

Projectmatig werken bij de hand

U bent benoemd tot projectleider, maar waar moet u beginnen? Als u niet gewend bent in projecten te werken en er toch mee te maken krijgt, dan is de geheel herziene tweede druk van het boek 'Projectmatig werken bij de hand' een uitstekende handleiding om uw project succesvol te realiseren. 'Projectmatig werken bij de hand' is hét boek voor de deeltijdprojectleider, ofwel degene die 'het project erbij doet'. Het boek biedt veel praktische handreikingen die het u mogelijk maken het projectresultaat zonder veel gedoe op te leveren. Het helpt u effectief communiceren met teamleden en de directie. Korte, theoretische hoofdstukken leiden de handreikingen in.
€ 39,95
59
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 12,99
60
The Arbinger Institute

Anatomie van de vrede

Anatomie van de vrede geeft inzicht in de oorzaak van een conflict. Of het nu gaat om relatieproblemen, juridische strijdpunten of zelfs oorlogen.
€ 23,99
61
Annelies Huisingh

Impact door innovatie

Als manager ben je vaak vooral druk met vandaag. Maar je weet: 'morgen' verdient ook aandacht. Je wilt vernieuwen, je moet vernieuwen, maar je blijft hangen in het nu.
€ 24,99
62
Axelos

Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2

PRINCE2 is firmly established as the world's most practiced method for project management and is globally recognized for delivering successful projects.
€ 120,49
63
Jaap Boonstra

Perspectieven op leiderschap

In ‘Perspectieven op leiderschap’ bundelen gerenommeerde auteurs hun krachten en geven een breed perspectief van leiderschap.
€ 27,95
64
Albert Kampermann

Leerboek HRM

Leerboek HRM beschrijft op heldere wijze de fundamenten van het vak en houdt daarbij rekening met de grote diversiteit in organisaties.
€ 72,50
65
Jaring Hiemstra

De moderne digitale provincie

In dit boek 'De moderne digitale provincie' worden de maatschappelijke opgaven, digitalisering en organisatieontwikkeling bij provincies in samenhang verkend.
€ 29,95
66
Marijn Mulders

Business en Managementmodellen

De bestseller Business- en Managementmodellen (voorheen 111 Managementmodellen) biedt een uitgebreid overzicht van bekende en minder bekende business- en managementmodellen.
€ 56,95
67
Danielle Braun

Patronen

Je leert patronen het best herkennen en duiden, door ze heel vaak waar te nemen. Dat is van belang bij organisatieverandering. Dit boek neemt je bij de hand en helpt je daarbij op weg.
€ 35,-
68
Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.
€ 19,57
69
Marije van den Berg

Stop. - Stopstrategie voor organisaties

In Stop. krijg je van stopstrateeg Marije van den Berg de vijf heldere stappen waarmee je goed stoppen in jouw team of organisatie wel voor elkaar krijgt.
€ 24,95
70
Ton van Kollenburg

Lean Green Belt

Lean Management draait maar beperkt om het hebben van de juiste kennis. Veel belangrijker zijn de juiste praktische Lean vaardigheden.
€ 36,50
71
Maaike Thiecke

Systemisch TransitieManagement

Systemisch TransitieManagement biedt veranderaars de tools voor veranderingen van betekenis en maakt veranderen makkelijker.
€ 29,50
72
Francine ten Hoedt

Coachingskalender 2022

De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten en korte teksten, opdrachten en oefeningen om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten.
€ 16,90
73
Marjolein Bongers

LinkedIn Power

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep.
€ 20,-
74
Arend Jan Hoek

Niet doen!

Wat is het toch dat iedereen ziet aankomen dat het mis gaat, behalve de betrokkenen zelf? Waarom grijpt niemand in? En, als het mis gaat, waarom wordt dan soms juist olie op het vuur gegooid? Wie, zoals de auteurs in hun rol van organisatieadviseur, veel organisaties ziet, kan veel verhalen. Dat doen ze hier over de beslissingen of juist het uitblijven daarvan, waardoor onbedoeld kleine rampen in organisaties in gang worden gezet en over wat daar tegen te doen is. Bedoeld voor de veroorzakers van miskleunen, voor de vaak stille getuigen en voor de 'slachtoffers' daarvan. In de hoop dat het voortaan een ietsje minder mag zijn, dat we met zijn allen wat wijzer worden, dat we eerder in het geweer komen en dat we voortaan gespitst zijn op het verhinderen van het ontstaan van alle ellende.
€ 16,-
€ 5,-
75
Hanke Lange

Uit het goede hout gesneden - De enerverende stap van manager naar bestuurder

'Uit het goede hout gesneden' helpt ervaren managers om te bepalen of ze de ambitie en de competenties hebben om een succesvolle bestuurder te worden.
€ 24,95
76
Rick Pastoor

GRIP - Het geheim van slim werken

Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-man Rick Pastoor. In dit boek deelt hij zijn razendslimme werkmethode GRIP, die hij door de jaren heen ontwikkelde.
€ 18,99
77
Marc Rouppe van der Voort

Verder met lean in de zorg

Vier jaar na het verschijnen van Lean denken en doen in de zorg. Acht verhalen uit de praktijk en twee jaar na Lean in de zorg.
€ 30,50
78
Lau Haegens

Adviseren voor accountants

Jij wilt graag meer adviseren. Maar waar begin je? Waar haal je de tijd vandaan? En welke modellen, handvatten en methodes gebruik je daarbij?
€ 49,50
79
Marc Beijen

Successful Digital Transformation

This book is, as indicated by the subtitle, intended in the first place for executives and managers. But actually its is essential reading for all who are faced with digital transformation.
€ 34,83
80
Jo Bos

PMC Compact

Vele malen kwam het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen van de methode Projectmatig Creeëren in een compacte uitgave samen te brengen. In 'PMC Compact', een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de werkvormen van Projectmatig Creëren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk.
€ 19,50
81
Omdenken

Omdenken Scheurkalender 2022

De Omdenken scheurkalender bestaat ook in 2022 weer uit maar liefst 365 pagina’s vol met spreuken, verhalen, vragen en plaatjes die je prikkelen en anders naar de dingen laten kijken.
€ 16,-
82
Marinka van Beek

Leren coachen

De coach is een begeleider die niet alleen het leren stimuleert, maar ook zijn expertise aanwendt om het leerproces op gang te brengen.
€ 26,-
83
Arend Ardon

Ontketen vernieuwing!

In dit boek deelt Ardon zijn inzichten over het logische vervolg: het aanboren van vernieuwingskracht in uw organisatie.
€ 23,99
84
Ten Have Change Management

VeranderCanvas

In vrijwel alle organisaties vinden veranderingen plaats. Het VeranderCanvas helpt om doordacht te werken aan organisatieverandering.
€ 33,95
85
Jobbeke de Jong

Competente mensen incompetente teams

Veel teamcoaches en -leiders werken te hard. Ze proberen hun teams bij te sturen en zitten boven op processen.
€ 24,95
86
Eline Janssen

De kracht van het piramideprincipe

'Ik word gek van al die informatie!' Mensen raken overspoeld door de enorme hoeveelheid tekst die elke dag op hen afkomt.
€ 28,50
87
Wouter Hart

Anders Vasthouden

Werken vanuit de bedoeling is in de praktijk nog niet zo gemakkelijk. Na zijn bestseller Verdraaide organisaties zet Wouter Hart in Anders Vasthouden de volgende stap.
€ 29,90
88
Jan van Bon

ITIL4 - A Pocket Guide

The ITIL pocket guides of Van Haren Publishing are since long recognized as the industry classic guide on the topic of ITIL, in many languages.
€ 19,57
89
Jack van der Veen

Regisseer de keten

Hoe blijf je als bedrijf succesvol in een wereld van disruptie en globalisering, met snel veranderende klantwensen, hevige economische bewegingen en een toenemende roep om verduurzaming?
€ 34,90
90
Arbinger Institute

De Box

'De Box' vertelt het verhaal van een man die in zijn nieuwe baan stap voor stap wordt ingewijd in de principes van de box.
€ 14,99
91
Patrick Kenis

Organisatienetwerken

Dit boek biedt je via talrijke voorbeelden en begrijpelijke inzichten de mogelijkheid om ook jouw organisatienetwerk te bouwen en evalueren.
€ 30,-
92
Marijke Lingsma

Aan de slag met teamcoaching

In het boek zijn voorbeelden van teamcoachingsbijeenkomsten opgenomen om werkelijk met de geboden methode aan de slag te gaan.
€ 33,50
93
Rudy Gort

Lean Basis

Wat is lean, wat kun je ermee bereiken en waar komt het vandaan? Op deze vragen geeft 'Lean Basis' een verdiepend antwoord.
€ 24,95
94
D.A. van Damme

Activity Based Costing

Activity Based Costing (ABC) is een methode van kostentoerekening die in meerdere situaties en door verschillende typen organisaties kan worden gebruikt. In dit boekje vindt u voorbeelden uit logistieke organisaties. Daarna volgt een stappenplan om ABC in te voeren. De stappen worden geïllustreerd met praktische voorbeelden.
€ 32,90
95
Fred Conijn

CPM: Sturing van strategie tot werkvloer

Het management is de laatste jaren overspoeld door concepten als ABC, BSC, VBM, XBRL en regelgeving als IFRS, COSO, Basel II, SAS70 en Solvency. Het heeft de sturing niet verbeterd. De verwarring is eerder toegenomen. Ongewenst gedrag is blijven bestaan. Toezeggingen resulteren niet in daden en men wordt daar niet op aangesproken. Wat is de oorzaak? Bij de implementatie is er geen aandacht besteed aan de verbinding. Daarnaast hebben managers moeite met de 'zachte kant' van het sturen. Zij vinden het moeilijk om het gedrag van hun medewerkers te beïnvloeden. Alle belangrijke aspecten van sturing komen in dit boek aan de orde.
€ 32,95
96
Edwin Vreedeveld

Ik doe ertoe!

Vind je veranderen lastig? Loop jij vast omdat je het iedereen naar de zin probeert te maken? Richt je dan liever op wat er voor jou echt toe doet.
€ 26,50
97
Rini van Solingen

Agile

In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en ervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen.
€ 29,95
98
Erwin Metselaar

Van weerstand naar veranderbereidheid

De auteurs kijken met een helicopterview naar de meest actuele inzichten over weerstand en veranderbereidheid en bouwen aan een krachtige methode voor organisatieverandering.
€ 22,50
99
Peter Vos

Bankkrediet: macht of onmacht

In dit boekje wordt een blik achter de schermen van de bancaire kredietverlening geworpen. Welke financiële informatie is voor een bank van belang en hoe wordt die beoordeeld? Hoe komen kredietbeslissingen tot stand en hoe kan een ondernemer de uitkomst van een kredietaanvraag positief beïnvloeden? Hoe gemakkelijk kan de bank een krediet opzeggen en valt daar iets tegen te doen?
€ 32,95
100
Donald Miller

StoryBrand

Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.
€ 27,99

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden