Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Dienend-leiderschap

Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.

2
Adrian Roest

Als elke stem telt

In dit boek laten de auteurs je zien hoe je met oog voor de menselijke maat effectief en plezierig kunt samenwerken.
€ 21,50
3
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 20,99
4
Michael Pilarczyk

Master your mindset

€ 21,95
5
Juri Hoedemakers

Gezocht: Hofnar

Het is gevaarlijk om alleen ja-knikkers om je heen te verzamelen. Want wie wijst jou dan op je fouten? Wie vertelt jou de onverbloemde waarheid? Wat je nodig hebt, is een hofnar.
€ 20,-
6
Leon Schaepkens

10 miljoen jaar leiderschap

Succesvolle leiders voorzien in oeroude basisbehoeften en weten dat leiderschapsstijlen slechts de vernislaag zijn over ons brein.
€ 20,-
7
Joris Janssen

Green on - De leukste en meest productieve manier van werken

Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer.
€ 22,-
8
Raymond de Looze

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?
€ 12,50
9
Klaas Schakel

Politiecultuur, Gezondheid en Zingeving

Politiemensen zijn bevlogen, zo blijkt uit onderzoek en dat is een feit dat gekoesterd mag worden.
€ 22,50
10
Francine ten Hoedt

Coachingskalender 2022

De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten en korte teksten, opdrachten en oefeningen om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten.
€ 16,90
11
Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.
€ 10,-
12
Caroline Koetsenruijter

Het Agressieparadijs

In dit baanbrekende boek doet agressie-expert Caroline Koetsenruijter een vlammende oproep aan politici, rechtspraak, politie, Openbaar Ministerie, werkgevers, werknemers, vakbonden, media en betrokken burgers om de verhuftering in Nederland te stoppen.
€ 20,-
13
Berthold Gunster

Omdenken in communicatie

Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei situaties: op het werk, binnen de familie, met kinderen en in liefdesrelaties.
€ 5,-
14
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
15
Sjoerd Segijn

Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid

YETS biedt jongeren een nieuwe en veilige omgeving, waarin samen gebasketbald wordt, samen wordt gegeten en samen huiswerk wordt gemaakt.
€ 22,50
16
Katja Staartjes

Topteams - Samen bergen verzetten

In Topteams, van Katja Staartjes en Menno Boermans, dient het bergbeklimmen als spiegel, want hoog in de bergen word je samen tot het uiterste op de proef gesteld. Het is dé test voor leiderschap en teamwork.
€ 32,95
17
Chris Out

Structuring for extreme revenue growth

Het maakt niet uit of je nu ondernemer bent, binnen een corporate werkt, in finance of net begint met growth hacking. Dit boek gaat terug naar de ultieme principes van groei en data gedreven werken.
€ 29,95
18
Brian Tracy

Eat that frog

In deze klassieker over productiviteit legt Brian Tracy uit dat succesvolle mensen niet alles proberen te doen, maar focussen op de belangrijkste taken en zorgen dat die goed gedaan worden.
€ 18,50
19
Gijs van Wulfen

Inspiratie voor Innovatie

'Inspiratie voor Innovatie' biedt praktische inzichten, tips en tools voor innovatie. De 101 lessen zijn verrassend en uitdagend en worden ondersteund met intrigerende foto’s en graphics die je helpen in je zoektocht hoe je het beste kunt innoveren.
€ 17,50
20
Brené Brown

De moed van imperfectie

Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen.
€ 20,99
21
Niels Houtepen

Communicatie is een illusie

Je communicatie wordt met dit boek niet alleen effectiever, maar ook leuker: het sluiten van die salesdeal is een makkie, en die netwerkborrel is echt nuttig.
€ 17,50
22
Business Contact

Inspiratiekalender 2022

Dwaal door de 365 pagina’s van de Inspiratiekalender en kom erachter wat een vleugje inspiratie kan doen, elke dag weer.
€ 14,99
23
Hidde de Vries

Work Smart Play Smart.nl

De afgelopen anderhalf jaar zijn een rollercoaster geweest. De coronacrisis heeft ons leven en onze manier van werken op zijn kop gezet.
€ 20,-
24
Roland de Bruijn

Einde discussie

Met Einde discussie leer je tijdens gesprekken de regie te pakken, meningen te onderzoeken, tegenstellingen te integreren en sturing te geven aan ontwikkeling en innovatie.
€ 23,50
25
Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.
€ 29,50
26
Jos Burgers

Eén fan per dag

Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor.
€ 20,-
27
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 12,99
28
Jan van Bon

ITIL4 - A Pocket Guide

The ITIL pocket guides of Van Haren Publishing are since long recognized as the industry classic guide on the topic of ITIL, in many languages.
€ 19,57
29
Romilde van Commenée

Happy leader

Heb je regelmatig het gevoel dat je geen controle hebt? Dat je vooral druk bent met brandjes blussen? Dan ben je wel een manager, maar nog niet de leider die jouw team verdient.
€ 24,95
30
Anton Vanhoucke

Sturen op resultaat

Om te sturen op resultaat is het essentieel dat de organisatie leert op basis van: Data Tastbare doelstellingen Gedegen onderzoeksmethodes.
€ 32,90
31
Jitske Kramer

Werk heeft het gebouw verlaten

Jitske Kramer schreef Werk heeft het gebouw verlaten tijdens de tweede lockdown in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven.
€ 17,50
32
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
33
Ronald Bogaerds

Street smart sales

Street smart sales zit boordevol verhalen, inspiratie, praktische tips en voorbeelden waarmee je een betere verkoper wordt.
€ 20,-
34
Rene Hendriks

Jij bent aan zet!

Jij bent aan zet! is een zelfmotivatieboek voor twijfelkonten, achteromkijkers, uitstellers en afstellers, beren-op-de-weg-zieners, aarzelaars en iedereen die weleens een zetje - of flinke duw - kan gebruiken.
€ 19,95
35
Menno van Doorn

Echt Nep

In tegenstelling tot de meeste boeken over vervagende realiteiten kijkt 'Echt Nep' verder dan de angstscenario’s
€ 22,99
36
Omdenken

Omdenken Scheurkalender 2022

De Omdenken scheurkalender bestaat ook in 2022 weer uit maar liefst 365 pagina’s vol met spreuken, verhalen, vragen en plaatjes die je prikkelen en anders naar de dingen laten kijken.
€ 16,-
37
Klaas Koster

Vitalogie

Fitte, vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen. Het is een ambitie van veel bedrijven, zeker nu duurzame inzetbaarheid zo’n belangrijk onderwerp is.
€ 23,95
38
Manon Bongers

Coachen vanuit de positieve psychologie

Coachen vanuit de positieve psychologie laat je de essentie zien van het begeleiden van cliënten: het begrijpen en positief beïnvloeden van gedrag.
€ 29,99
39
Martine Veeger

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

In 'Superkrachten' laat Martine Veeger zien hoe je meer uit je organisatie haalt door je energie anders in te zetten.
€ 27,99
40
Berthold Gunster

Ja-maar... Omdenken

Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om u eigen creatieve vermogens te prikkelen.
€ 5,-
41
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 27,50
42
Ben Tiggelaar

Zo maak je iemand een kopje groter

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over leiderschap, geluk, ambitie, veranderen, thuiswerken, psychologie, motivatie en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.
€ 15,-
43
Piet Hein Coebergh

Grenzen aan transparantie

Hoe open willen en kunnen we zijn? Wat betekent transparantie voor onze samenleving? En kunnen we met alle benodigde informatie overweg? Deze en andere vragen stelden Piet Hein Coeberg en Edi Cohen aan vooraanstaande experts uit de politiek, wetenschap, journalistiek, overheid en het bedrijfsleven.
€ 9,99
44
Robin Stevens

Verbinding zonder wifi

Hoe je opvallend goede gesprekken voert, diepe relaties opbouwt en mensen positief beïnvloedt.
€ 20,-
45
Jaring Hiemstra

De moderne digitale provincie

In dit boek 'De moderne digitale provincie' worden de maatschappelijke opgaven, digitalisering en organisatieontwikkeling bij provincies in samenhang verkend.
€ 29,95
46
Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.
€ 19,57
47
Gabriël Anthonio

De sleutels van de leider

Wil jij als leider gericht invloed uitoefenen? Dan heb je de juiste sleutels nodig, waarmee je deuren kunt openen of juist kunt sluiten. Je vindt ze in De sleutels van de leider.
€ 19,50
48
Rolf Mulder

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

Dit boek identificeert de principes van Bommels unieke leiderschapsstijl die relevant zijn voor leiders (in spe). Bommels leiderschaps- DNA is als een routekaart op weg naar echt leiderschap.
€ 17,50
49
Axelos

ITIL Foundation, ITIL 4 edition

ITIL 4 provides the guidance organizations need to address new service management challenges and utilize the potential of modern technology.
€ 64,49
50
Karin Wagenaar

Relaties, hoe doe je dat?

Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner.
€ 24,99
51
Frank Kwakman

Leidinggeven aan jezelf

In 'Leidinggeven aan jezelf' laat Frank Kwakman zien wat jij kunt doen om zelf stappen te zetten naar jouw nieuwe werkleven.
€ 22,99
52
Arjan Broere

I AM TAO - Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

In dit boek laat productiviteitsexpert Arjan Broere je kennismaken met I AM TAO, de methode om helder, elegant en met aandacht te communiceren.
€ 20,-
53
Maarten van Andel

De groene illusie

Als we de klimaatdoelstellingen in 2030 willen halen, dan hebben we niet genoeg aan groene energie.
€ 20,-
54
Donatus Thöne

Leiderschap in beeld

<em>Met illustraties van Eric J. Coolen</em> Leiderschap maakt het verschil tussen voortgang en doormodderen, tussen besluitvaardigheid en aarzelen, tussen nadenken en maar wat doen, tussen samenwerken en onderlinge verdeeldheid.
€ 28,50
55
Jeroen Busscher

Leidinggeven in de hybride organisatie

In dit boek zet Jeroen Busscher op compacte wijze onze nieuwe (post-)coronawerkelijkheid op een rijtje. Hij toont ons de gevaren, de uitdagingen en de nieuwe kansen.
€ 24,95
56
Simon Sinek

Begin met het Waarom

<b>Luxe cadeau-editie - Linnen band met bandstempel</b> Simon Sinek laat in 'Begin met het Waarom zien' dat wie zich richt op het Waarom succesvoller, invloedrijker en innovatiever is.
€ 24,99
57
Willem Roding

Kom uit de schaapstand - leef bewust

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Jouw geluk en succes worden bepaald door de grenzen van je bewustzijn. Dus gaat het er om die grenzen op te rekken.
€ 19,95
58
Rupert Parker Brady

Jumbo wil altijd winnen

Als het met een willekeurig bedrijf wat minder gaat, heb ik de manier om er snel uit te komen: ga met je klanten om de tafel zitten en leg je problemen op tafel.
€ 27,95
59
Erik Koenders

De menskant van veranderen

Succesvol verandermanagement? De behandelde systemen in dit boek brengen orde in verandervraagstukken en richten de focus op de menskant van veranderen.
€ 23,99
60
Jeroen Stoop

Business Transformation Framework

This book explains the Business Transformation Framework, BTF Version 2016, a structural approach based on best practice.
€ 47,42
61
Marilieke Engbers

Onder commissarissen

Het witwassen bij ing, de debacles bij Vestia en dsb, de teloorgang van Enron en het Wirecard-schandaal: toezicht houden gaat opvallend vaak mis.
€ 24,99
62
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 20,99
63
Robbert van het Kaar

Inzicht in de Ondernemingsraad - editie 2022

De 33e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden.
€ 78,23
64
Marjolijn Feringa

Hybride teams

Hybride teams biedt managers, leidinggevenden en iedereen die zijn weg zoekt in een nieuwe, hybride werkomgeving een frisse blik op samenwerken in teams.
€ 24,95
65
Danielle Braun

Patronen

Je leert patronen het best herkennen en duiden, door ze heel vaak waar te nemen. Dat is van belang bij organisatieverandering. Dit boek neemt je bij de hand en helpt je daarbij op weg.
€ 35,-
66
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
67
Spencer Johnson

Wie heeft mijn kaas gepikt?

De vier personages in ‘Wie heeft mijn Kaas gepikt?’ van Spencer Johnson worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen; elk reageert anders als zijn Kaas plotseling op is.
€ 15,-
68
Marjolein Bongers

LinkedIn Power

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep.
€ 20,-
69
Ingrid Steenhuis

Positieve leefstijlverandering

Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging.
€ 29,-
70
Luk Dewulf

De Talentenfluisteraar

Volgens Luk Dewulf heeft werkelijk iedereen een unieke combinatie van talenten. In dit boek toont hij je waarom het zo belangrijk is om aan je talenten te werken, en hoe je dat doet.
€ 17,50
71
Elmas Duduk

De comfort-transitie

Als organisaties blijven doen wat ze altijd deden, worden zij irrelevant. Werken vanuit je comfortzone is daar een van de grootste oorzaken van. De comfort-transitie biedt alternatieven.
€ 32,99
72
Jaap Peters

Rijnlands organiseren

Ga met Jaap Peters aan de slag met het Canvas Rijnlands Organiseren en leg je organisatie in handen van de vakmensen 'in de voorste linie'. Zij zijn bepalend voor je succes.
€ 32,50
73
Paul Hersey

Situationeel leidinggeven

De juiste leiding in de juiste situatie, dat is situationeel leiderschap. Met beproefde concepten en een goede timing krijgt u mensen zover dat ze doeltreffender worden.
€ 20,-
74
Bea Aarnoutse

Happy change

De organisaties van de toekomst zijn die organisaties die zich voortdurend weten aan te passen aan een veranderende context.
€ 27,95
75
Stefano Mastrogiacomo

High-Impact Tools voor Teams

Maak met jouw team gebruik van deze krachtige visuele managementtools waar je beter mee samenwerkt en geweldige resultaten behaalt.
€ 39,90
76
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
77
Jos Burgers

Geef nooit korting!

Lage prijzen zijn geen vaststaand feit! U heeft meer invloed op de prijs dan u denkt. Neem de 31 prikkelende adviezen van Jos Burgers ter harte en leer omgaan met prijsdruk.
€ 19,95
78
Matthijs Steeneveld

Hybride bijeenkomsten

We kunnen er niet meer omheen: hybride samenwerken is de nieuwe manier van werken. Centraal daarbij staat de interactie tussen mensen.
€ 23,50
79
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 26,95
80
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.
€ 47,42
81
Jos Burgers

Hondenbrokken

In dit aanstekelijke verhaal vertelt Burgers wat klanten echt willen: goed geholpen worden. Dit zorgt voor trouwe klanten, die ook nog eens zorgen voor nieuwe klanten.
€ 20,95
82
Eric Koenen

Samen slim

In Samen slim brengt Koenen inzichten uit veel disciplines samen en laat hij zien hoe we onze collectieve intelligentie beter kunnen organiseren.
€ 24,95
83
Marc Lammers

FLOW - van goed naar goud

Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Marc Lammers en Ton Hendrickx bewijzen dat flow maakbaar is.
€ 19,95
84
Kristel Groenenboom

Nu of nooit

Toen Kristel op 23-jarige leeftijd het containerbedrijf van haar vader wilde overnemen, verklaarde iedereen haar voor gek. Inmiddels is ze bekend als de containerqueen van Nederland.
€ 13,50
85
Wil Hendrickx

PRINCE2 Compact

Dit boek beschrijft de meest recentste versie van PRINCE2 Project Management Methodology (2017). Het biedt alle benodigde informatie om het PRINCE2 foundation examen te halen.
€ 32,65
86
Koen Marichal

Leading from the middle

Het werk van de manager wordt er niet eenvoudiger op, zeker niet in ‘het midden’ van een organisatie.
€ 34,50
87
Jacky van de Goor

107 Losbrekers voor meer plezier op het werk

Herken je dat: elke dag hetzelfde liedje op het werk? Kunnen jij en je collega’s wel een positieve boost gebruiken? Of heb je gewoon zin in een verfrissend tussendoortje? Dan is het tijd voor een losbreker!
€ 9,95
88
Jo Bos

Projectmatig creëren 2.0

In deze geheel herziene versie van 'Projectmatig creëren' zijn nieuwe instrumenten en inzichten toegevoegd; verouderd materiaal is verdwenen.
€ 45,-
89
Matthew Dixon

The Challenger Sale

Matthew Dixon, Brent Adamson onderzoeken wat de vaardigheden, gedrag, kennis en attitudes zijn die er toe doen voor het bereiken van hoge prestaties van vertegenwoordigers.
€ 22,15
90
Mathieu Weggeman

Goeie mensen, mooi werk!

In 'Goeie mensen, mooi werk' vertelt Weggeman verhalen over de schoonheid van het werk op de vloer, toont hij voorbeelden van ontroerende vakkundigheid en geeft hij kleurrijke beschrijvingen van situaties waarin managers en professionals van elkaar losgezongen zijn.
€ 17,50
91
Marc Rouppe van der Voort

Verder met lean in de zorg

Vier jaar na het verschijnen van Lean denken en doen in de zorg. Acht verhalen uit de praktijk en twee jaar na Lean in de zorg.
€ 30,50
92
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 21,95
93
Daniël E. Brouwer

Hét handboek voor de functioneel beheerder

Dit boek is een heldere en praktische handleiding die de functioneel beheerder helpt bij de uitvoering van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.
€ 29,99
94
Ward Grootens

En hoe vind je zelf dat het ging?

In dit boek kun je lezen hoe je als waarnemer, collega of leidinggevende in leersituaties omgaat met feedback.
€ 12,50
95
Sydney Brouwer

Als de koning je klant zou zijn

De klant is koning. Een veelgebruikte uitspraak bij organisaties die klantgerichter willen worden. Maar wat als de koning opeens je klant wordt?
€ 14,95
96
Gerben Nijmeijer

NILS - Het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen

Het vinden van jouw unieke formule. Dat is misschien wel de grootste uitdaging waarmee je als ondernemer wordt geconfronteerd.
€ 34,99
97
Kees Tillema

Ontgroeven

Hoe kunnen organisaties en leiders zich ontwikkelen wanneer ze juist gebruik maken van het onverwachte, het ongeplande en de volatiliteit van alledag? Lees het in Ontgroeven.
€ 27,50
98
Frank Peters

Het juiste doen als niemand kijkt

Leiderschap kan niet zonder kwetsbaarheid. Dit praktische boek biedt je een stappenplan voor integer leiderschap en het managen van je reputatie.
€ 29,50
99
Meriam Slijkerman

De kunst van high end ondernemen

Doorgroeien met je bedrijf naar hoog niveau - Kiezen voor de beste klanten tegen de beste prijzen. Heel goed verdienen in minimale tijd. Werken onder je eigen voorwaarden vanuit rust en kwaliteit. Bouw in 7 stappen jouw eigen high end groeistrategie. Een boek vol high end kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk.
€ 24,99
100
Sydney Brouwer

Als de koning je klant zou zijn

De klant is koning. Een veelgebruikte uitspraak bij organisaties die klantgerichter willen worden. Maar wat als de koning opeens je klant wordt?
€ 20,95

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden