Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Master your mindset

Michael Pilarczyk

Master your mindset

2
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 20,99
3
Huib Modderkolk

Het is oorlog maar niemand die het ziet

Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk deed jarenlang onderzoek naar de digitale wereld. Hij begon als leek, maar won steeds meer het vertrouwen van bronnen, die hem de schaduwkant van de moderne wereld toonden.
€ 20,99
4
Jitske Kramer

Werk heeft het gebouw verlaten

Jitske Kramer schreef Werk heeft het gebouw verlaten tijdens de tweede lockdown in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven.
€ 18,50
5
Roland de Bruijn

Einde discussie

Met Einde discussie leer je tijdens gesprekken de regie te pakken, meningen te onderzoeken, tegenstellingen te integreren en sturing te geven aan ontwikkeling en innovatie.
€ 23,50
6
Marcel van Wiggen

De cultuurladder

In 'De Cultuurladder' maken Marcel van Wiggen, Gerard Vriens en Frits Galle cultuur praktisch, meetbaar en uitvoerbaar aan de hand van een eenvoudig model: de Cultuurladder.
€ 24,99
7
Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.
€ 26,50
8
Joris Janssen

Green on - De leukste en meest productieve manier van werken

Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer.
€ 22,-
9
Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.
€ 29,95
10
Jan van Setten

L.I.V.E. - Leven Is Verwarrend Eenvoudig

Dit boek gaat je leven niet veranderen, dat ga je zelf doen. De inspiratie en handvatten in dit boek zijn bedoeld om je te prikkelen.
€ 20,-
11
Danielle Braun

Patronen

Je leert patronen het best herkennen en duiden, door ze heel vaak waar te nemen. Dat is van belang bij organisatieverandering. Dit boek neemt je bij de hand en helpt je daarbij op weg.
€ 36,95
12
Mark Tigchelaar

Focus Aan/Uit

Focus is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Als we hier geen controle over hebben, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe.
€ 20,-
13
Frank Peters

Het juiste doen als niemand kijkt

Leiderschap kan niet zonder kwetsbaarheid. Dit praktische boek biedt je een stappenplan voor integer leiderschap en het managen van je reputatie.
€ 30,95
14
Marije van den Berg

Stop. - Stopstrategie voor organisaties

In Stop. krijg je van stopstrateeg Marije van den Berg de vijf heldere stappen waarmee je goed stoppen in jouw team of organisatie wel voor elkaar krijgt.
€ 24,95
15
John Maes

Active Lean Yellow Belt (English Version)

Active Lean Yellow Belt is an LCS certified, online training, produced by Managementboek. You can access the content whenever it suits you, anywhere and on the device of your choice. Much more efficient and cheaper than classroom training!
€ 275,-
16
Marilieke Engbers

Onder commissarissen

Het witwassen bij ing, de debacles bij Vestia en dsb, de teloorgang van Enron en het Wirecard-schandaal: toezicht houden gaat opvallend vaak mis.
€ 24,99
17
Rini van Solingen

Agile

In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en ervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen.
€ 31,50
18
Karin Derksen

Goed teamwerk

Dit boek is bedoeld voor iedereen die met en in teams werkt en goed teamwerk wil realiseren en zich daar nog in wil verdiepen en ontwikkelen.
€ 30,95
19
Francine ten Hoedt

Coachingskalender 2022

De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten en korte teksten, opdrachten en oefeningen om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten.
€ 16,90
20
Richard Newton

Checklistboek voor projectmanagers

Het 'Checklistboek voor projectmanagers' maakt u wegwijs in het gehele traject, van a tot z. Het is een praktische gids met tips en adviezen om uw werk gedaan te krijgen. Zelfs het werk waarvan u niet wist dat het moest gebeuren! Dit boek is niet geschreven om van kaft tot kaft te worden gelezen, maar om in elke fase van het project te worden geraadpleegd. Dankzij de unieke checklistformule zijn de juiste tips en adviezen razendsnel te vinden.
€ 27,50
21
James Veenhoff

Collaborate or Die

In dit praktische, actiegerichte en lekker leesbare boek nemen Martijn Pater en James Veenhoff je stap voor stap mee op een reis richting impact.
€ 24,99
22
Bea Aarnoutse

Happy change

De organisaties van de toekomst zijn die organisaties die zich voortdurend weten aan te passen aan een veranderende context.
€ 27,95
23
Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.
€ 10,-
24
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
25
Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.
€ 5,-
26
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 21,99
27
Gijs Weenink

Ben ik in beeld?

Wen er maar aan: we gaan steeds vaker online vergaderen, thuis en op het werk. Maar er gaat veel mis.
€ 12,50
28
Daniel Ofman

De kernkwaliteiten van het Enneagram

In 'De kernkwaliteiten van het Enneagram' koppelen Daniel Ofman en Rita van der Weck twee dynamische ontwikkelingsmodellen aan elkaar, het kernkwadrant en het enneagram. Hoe de kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen, allergieën, irritaties en overeenkomsten van de negen enneagram-typen elkaar beïnvloeden komt in dit boek aan bod. Daarmee is een unieke koppeling gemaakt tussen twee waardevolle manieren om tot zelfinzicht te komen.
€ 14,99
29
Gytha Heins

Aanspreken? Gewoon doen!

In dit boek vind je direct toepasbare oplossingen voor leiders van organisaties, voor aansprekers en voor aangesprokenen.
€ 24,50
30
Caroline Koetsenruijter

Het Agressieparadijs

In dit baanbrekende boek doet agressie-expert Caroline Koetsenruijter een vlammende oproep aan politici, rechtspraak, politie, Openbaar Ministerie, werkgevers, werknemers, vakbonden, media en betrokken burgers om de verhuftering in Nederland te stoppen.
€ 20,-
31
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 20,95
32
Edwin Vreedeveld

Ik doe ertoe!

Vind je veranderen lastig? Loop jij vast omdat je het iedereen naar de zin probeert te maken? Richt je dan liever op wat er voor jou echt toe doet.
€ 26,50
33
Henk Jan Kamsteeg

Inclusief leiderschap

In 'Inclusief leiderschap' leggen Henk Jan Kamsteeg en Ugur Özcan uit waarom het voor bedrijven en organisaties van levensbelang is te investeren in inclusiviteit en diversiteit.
€ 21,99
34
Bregje Spijkerman

Hybride teams

Hybride teams biedt managers, leidinggevenden en iedereen die zijn weg zoekt in een nieuwe, hybride werkomgeving een frisse blik op samenwerken in teams.
€ 24,95
35
Donald Miller

StoryBrand

Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.
€ 27,99
36
Lia Voerman

Didactisch Coachen

Al vanaf het begin van de jaren zeventig weten we dat leerlingen die leskrijgen van leraren die hoge verwachtingen van hen hebben, beter presteren dan andere leerlingen.
€ 27,50
37
Simon Sinek

Samen is beter

Simon Sinek combineert in dit prachtige boekje de inzichten die hij in de afgelopen jaren heeft opgedaan met een hartverwarmend en rijkelijk geïllustreerd verhaal.
€ 20,-
38
Filip Vandendriessche

Leidinggeven zonder cijfers

Hiërarchie en controle zijn niet meer de primaire ingrediënten voor succes. Resultaat behalen met je organisatie gebeurt tegenwoordig meer dan ooit samen.
€ 30,50
39
Amy Edmondson

De onbevreesde organisatie

Met 'De onbevreesde organisatie' zet Amy C. Edmondson het begrip psychologische veiligheid binnen organisaties en teams op de kaart.
€ 27,99
40
Egge van Der Poel

Geheelmeesters

Er gaat best veel goed in de zorg. En dat mag eigenlijk een wonder heten. Want artsen steken nauwelijks wat van elkaars werk op; bestuurders maken strategische denkfouten en leren niet van ervaringen in andere sectoren; medisch professionals weigeren dingen aan te nemen van IT-specialisten en andersom; en (financiële) structuren ontmoedigen samenwerken en leren. Martijn Buitenhuis en Egge van der Poel lopen al flink wat jaren mee als adviseurs in de zorg. Ze schetsen een ontluisterend beeld over hoe in deze prachtige sector elke dag het wiel opnieuw wordt uitgevonden. Gelukkig hebben ze ook ideeën over hoe het beter kan, mede gebaseerd op ervaringen uit andere sectoren.
€ 22,50
41
Anton Vanhoucke

Sturen op resultaat

Om te sturen op resultaat is het essentieel dat de organisatie leert op basis van: Data Tastbare doelstellingen Gedegen onderzoeksmethodes.
€ 32,90
42
Vincent Wiegel

Lean White Belt

Deze online basistraining White Belt legt de basis voor het werken met Lean. We introduceren op een laagdrempelige manier de termen en de begrippen en we leggen uit wat werken met Lean voor organisaties betekent.
€ 75,-
43
Annet Scheringa

Storylistening

In 'Storylistening' geven Annet Scheringa en Simone Beemster antwoord op vragen waar veel organisaties mee worstelen.
€ 24,99
44
Roel Wessels

De complete projectmanager

Dit boek gaat over het hoe van projectmanagement en hoe je als projectmanager met een proactieve houding ook in moeilijke situaties regie houdt.
€ 34,83
45
Mike Michalowicz

Profit first

'Profit First' is een financieel systeem dat de financiële wereld volledig op zijn kop zet. Het veegt de internationale formule Omzet – Kosten = Winst van tafel.
€ 32,50
46
Robert Kegan

Een cultuur voor iedereen

Dit boek beschrijft de ontwerpprincipes, de concrete praktijken en de wetenschappelijke basis, die de kern vormen van BOO's: bewust ontwikkelingsgerichte organisaties.
€ 29,99
47
Rick Pastoor

GRIP - Het geheim van slim werken

Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-man Rick Pastoor. In dit boek deelt hij zijn razendslimme werkmethode GRIP, die hij door de jaren heen ontwikkelde.
€ 18,99
48
Meriam Slijkerman

De kunst van high end ondernemen

Doorgroeien met je bedrijf naar hoog niveau - Kiezen voor de beste klanten tegen de beste prijzen. Heel goed verdienen in minimale tijd. Werken onder je eigen voorwaarden vanuit rust en kwaliteit. Bouw in 7 stappen jouw eigen high end groeistrategie. Een boek vol high end kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk.
€ 25,99
49
Business Contact

Inspiratiekalender 2022

Dwaal door de 365 pagina’s van de Inspiratiekalender en kom erachter wat een vleugje inspiratie kan doen, elke dag weer.
€ 14,99
50
Berthold Gunster

Ja-maar... Omdenken

Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om u eigen creatieve vermogens te prikkelen.
€ 5,-
51
Gabriël Anthonio

Het Zwitsers zakmes van de leider

In Het Zwitsers zakmes van de leider word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen.
€ 19,50
52
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4 - Word succesvoller met OGSM

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 9,99
53
Roel Wessels

The Complete Project Manager

This book is about the how of project management and about how you as a project manager can use a proactive attitude to stay in control, even during difficult situations.
€ 34,83
54
Oliver Burkeman

4000 weken

De gemiddelde levensduur van een mens is beledigend kort. Als je aanneemt dat je tot je 80e zult leven, dan heb je net iets meer dan vierduizend weken.
€ 21,50
55
Japke-d. Bouma

Het onmisbare lijstjesboek van Japke-d. Bouma

We gaan weer naar kantoor! Of je nu staat te popelen om eindelijk weer te gaan, of liever thuis blijft werken, dit is het moment voor een boek vol wijze lessen: Het onmisbare lijstjesboek van Japke-d. Bouma.
€ 19,99
56
Jos Burgers

Wacht niet op de wind, ga roeien!

In 'Wacht niet op de wind, ga roeien!' geeft bestsellerauteur Jos Burgers praktische adviezen om in uitdagende tijden bestaande klanten aan je te binden en nieuwe klanten te werven.
€ 20,-
57
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.
€ 47,42
58
Kim Spinder

Eerste hulp bij hybride werken

In 'Eerste hulp bij hybride werken' helpt Kim Spinder je om vorm te geven hoe jullie als team of organisatie gaan samenwerken.
€ 20,-
59
Yousri Mandour

De strategie van de Kreeft

Realiseren van echte vernieuwing, een uitdaging waar veel organisaties mee worstelen. De weg van droom naar daad blijkt vaak lastig.
€ 29,99
60
Jan ter Bogt

Onderstroommanagement

Ben jij minder succesvol dan je zou kunnen zijn en presteert jouw bedrijf of team minder goed dan mogelijk zou zijn, ondanks al jouw inzet en talent? Grote kans dat jouw leiderschap incompleet is.
€ 26,95
61
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 27,50
62
Hanneke Moonen

HOE-boek voor strategische personeelsplanning

Dit boek is een praktische en handzame handleiding boordevol tips en werkvormen voor het opzetten, begeleiden en borgen van strategische personeelsplanning in een organisatie.
€ 30,95
63
Caroline Koetsenruijter

Jij moet je bek houden!

Jij moet je bek houden! helpt professionals effectief om te gaan met conflictsituaties en sterker uit de strijd te komen.
€ 20,-
64
Raymond de Looze

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?
€ 12,50
65
Marco de Witte

De kunst van veranderen

De auteurs presenteren hun visie op verandermanagement. De kern daarvan wordt uitgewerkt in een model waarin vier vragen centraal staan: Waarom?, Wat?, Hoe?, Wie? Ik!.
€ 39,95
66
Paul Polman

Netto positief

Klimaatverandering en ongelijkheid verwoesten de aarde en kosten miljarden. Wie leidt ons naar een betere toekomst? Het bedrijfsleven. Dat is het antwoord van Paul Polman in Netto Positief.
€ 29,99
67
Bert Hedeman

PRINCE2 2017 Edition - A Pocket Guide

This Pocket Guide supplies a summary of the PRINCE2 method, to provide a quick introduction as well as a structured overview of the method.
€ 21,18
68
Thijs Leenman

Verandergedrag

Thijs Leenman neemt je in dit boek mee in de belangrijkste conclusies uit de organisatiepsychologie, de psychotherapie en de klinische psychologie.
€ 25,-
69
Frederic Laloux

Reinventing organizations

Met een veelvoud aan praktijkvoorbeelden en inspirerende getuigenissen biedt 'Reinventing Organizations' een venster op de organisatie van de toekomst.
€ 34,99
70
Marjolein Bongers

LinkedIn Power

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep.
€ 20,-
71
Craig Zacker

Exam Ref MS-900 Microsoft 365 Fundamentals

Designed for IT professionals, Exam Ref focuses on critical thinking and decision-making acumen needed for success at the Microsoft Certified Fundamentals level.
€ 42,99
72
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

Dit handboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ vervangt het zo succesvolle handboek ‘Projectmanagement op basis van NCB versie 3’.
€ 80,61
73
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
74
Arjen Banach

Organisatievibe

Organisatievibe laat zien dat energie op de werkvloer de belangrijkste voorspeller is voor het succes van organisaties in een snel veranderende en turbulente wereld.
€ 25,95
75
Paul Hersey

Situationeel leidinggeven

De juiste leiding in de juiste situatie, dat is situationeel leiderschap. Met beproefde concepten en een goede timing krijgt u mensen zover dat ze doeltreffender worden.
€ 20,-
76
Rob van Es

Emotionele integriteit

Integriteit is de laatste jaren opgenomen in de bovenstroom van organisaties via collectieve codes, controles en checklists. In Emotionele integriteit komt de onderstroom aan bod.
€ 62,95
77
Eline Janssen

De kracht van het piramideprincipe

'Ik word gek van al die informatie!' Mensen raken overspoeld door de enorme hoeveelheid tekst die elke dag op hen afkomt.
€ 28,50
78
Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.
€ 19,57
79
Huib Modderkolk

Het is oorlog maar niemand die het ziet

Een platgelegde Rotterdamse haven. Nederlandse spionnen die digitaal toeslaan in Moskou. Artsen die ineens niet meer bij medische dossiers kunnen.
€ 9,99
80
Eric Mooijman

Handboek Leren & Ontwikkelen in Organisaties

'Handboek Leren en Ontwikkelen in Organisaties' is de geheel herziene uitgave van het bekende handboek 'Strategisch Opleiden en Leren in organisaties'.
€ 58,95
81
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
82
Kees van Alphen

Financieel management

Als ondernemer of manager van een kleine of middelgrote onderneming richt je je het liefst op je eigen vakgebied, of houd je je bezig met commercie.
€ 28,95
83
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
84
Niels Houtepen

Communicatie is een illusie

Je communicatie wordt met dit boek niet alleen effectiever, maar ook leuker: het sluiten van die salesdeal is een makkie, en die netwerkborrel is echt nuttig.
€ 17,50
85
Michael Bungay Stanier

Maak van coachen een gewoonte

Na het lezen van dit boek wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse gewoonte die ervoor zorgt dat managers en hun teams minder hard hoeven te werken en toch betere resultaten boeken.
€ 12,99
86
Jan Jacob Stam

Systemisch coachen

Systemisch coachen is een boek vol impulsen. Impulsen voor beweging. Impulsen voor iedereen die wel eens in een coachachtige setting zit. Ook voor coaches!
€ 28,95
87
Rudy Kor

Project Canvas

Het Project Canvas is een eenvoudig hulpmiddel om een project vorm te geven. Hierin geven betrokkenen de antwoorden op de belangrijkste vragen.
€ 34,95
88
Woody van Olffen

Engage! - Reisgids voor veranderavonturen

Dat organisatieverandering een doelgericht en georganiseerd proces is, is een ouderwetse gedachte.
€ 28,99
89
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
90
Hannie van Genderen

Schematherapie bij borderline-persoonlijkheidsstoornis

Schematherapie kan bij de meerderheid van de patiënten met een borderline-persoonlijkheidsstoornis (bps) resulteren in herstel van de diagnose en leidt in tweederde van de gevallen tot klinisch relevante verbetering. Deze geheel geactualiseerde en sterk uitgebreide editie van dit toonaangevende leer- en handboek biedt een praktische beschrijving van bps in termen van schemamodi en van een groot aantal therapeutische technieken. Daarbij komen de therapeutische relatie, experiëntiële, cognitieve en gedragsmatige technieken aan bod, evenals specifieke behandelmethoden per modus en slotfase van de therapie. Deze editie is aangevuld met nieuw klinisch onderzoek naar de werkzame factoren bij en de duur van schematherapie, zowel individueel als in groepen, en uitgebreid met onder andere ‘veelgestelde vragen’ over wat de therapeut kan doen bij knelpunten in de behandeling. Hannie van Genderen is klinisch psycholoog/ psychotherapeut en supervisor, leertherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Met Gitta Jacob en Laura Seebauer schreef ze de bestseller Patronen doorbreken. Arnoud Arntz is hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, klinisch psycholoog, senior schematherapeut en VGCt-gedragstherapeut. Hij doet onderzoek naar onder meer de effectiviteit en de werkingsmechanismen van schematherapie. Met Gitta Jacob schreef hij het boek Schematherapie, een praktische handleiding.
€ 39,95
91
Ben Tiggelaar

De Ladder

Ben Tiggelaar komt met de beste inzichten uit recent gedragswetenschappelijk onderzoek. 'De Ladder' is een onmisbare gids voor wie streeft naar meer effectiviteit in persoonlijk leiderschap.
€ 19,95
92
Floris Venneman

Hopeloos succesvol

Top, je bent een succesvol ondernemer. Je realiseert mooie omzetten, maakt klanten blij en hebt een geweldig team. En toch, als je heel eerlijk bent, ervaar ook jij soms tegenwind.
€ 24,99
93
Ben Tiggelaar

Zo maak je iemand een kopje groter

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over leiderschap, geluk, ambitie, veranderen, thuiswerken, psychologie, motivatie en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.
€ 15,-
94
Arjan Broere

I AM TAO - Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

In dit boek laat productiviteitsexpert Arjan Broere je kennismaken met I AM TAO, de methode om helder, elegant en met aandacht te communiceren.
€ 20,-
95
Ard Pieter de Man

How to Survive the Organizational Revolution

This book helps managers to navigate the new landscape, by providing a concise and practical overview of forms like holacracy, the Spotify-model, platform organizations, multidimensional organizing and ecosystems.
€ 35,-
96
Andrew Bettany

Exam Ref MD-100 - Windows 10

Designed for Windows Administrators, Exam Ref focuses on the critical thinking and decision-making acumen needed for success at the Microsoft Certified Associate level.
€ 49,84
97
Leon Schaepkens

10 miljoen jaar leiderschap

Succesvolle leiders voorzien in oeroude basisbehoeften en weten dat leiderschapsstijlen slechts de vernislaag zijn over ons brein.
€ 20,-
98
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 34,99
99
Jaap Peters

Het Rijnland-boekje

Dat de oude manier van organiseren niet meer afdoende is, weten we inmiddels. De kritiek op dit Angelsaksische systeem haalt vrijwel dagelijks de voorpagina’s.
€ 9,99
100
Hannah Nathans

Adviseren als tweede beroep - met geïntegreerd werkboek (4e druk)

In zes hoofdstukken leest u hoe u ideeën en adviezen in uw organisatie wél geaccepteerd krijgt.
€ 56,95

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden