Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Jubileumevent - Losdenken! - dinsdag 20 september 2011

Doorbreek patronen bij jezelf en anderen

Seminar Nederlands 9787090001506
Verkooppositie 99999997 dagen in de top 100
Uitverkocht

Samenvatting

Ons aanbod
Iedere deelnemer ontvangt naast een boeiende middag vol bruikbare tips een gratis coachingspakket inclusief de Coachingskalender 2012 met een winkelwaarde van meer dan € 195,00.

Download hier meer informatie over het programma en de sprekers!

Datum: dinsdag 20 september 2011, 13.00-17.00 uur
Locatie: Science Center Nemo, Amsterdam

Losdenken: hoe krijg je beweging met resultaat?
Velen van u kennen ongetwijfeld de Coachingskalender. Dit jaar verschijnt de 10e editie van deze succesvolle uitgave. Reden voor topcoaches Marijke Lingsma en Aty Boers - de samenstellers van deze kalender - om een speciale middag op te zetten voor coaches, trainers én professionals die zich bezig houden met coaching en organisatieverandering.

Patronen doorbreken en losdenken zijn de essentie van coaching en verandering. Zowel op persoonlijk, team- en organisatieniveau.Tijdens dit boekevent krijgt u volop nieuwe inzichten en inspiratie aangereikt om te leren losdenken en die beweging bij anderen op gang te brengen.

Naast deze update door twee erkende coachingsexperts gaat u tijdens deze middag ook werken aan een oneliner voor de Coachingskalender 2013. Een prachtige manier om on-the-spot te ervaren hoe de teksten voor deze kalender tot stand komen!

Kortom: bent u toe aan een middag vol gerichte en praktische inspiratie over 'losdenken', het doorbreken van patronen én het praktisch sturen van veranderingen? Kom dan vooral op dinsdag 20 september naar Science Center Nemo in Amsterdam.

Uw investering?
De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 195,- (excl. BTW) per persoon, inclusief al uw consumpties, lunch en netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt gratis een coachingspakket inclusief de Coachingskalender met een winkelwaarde van meer dan € 195,00 (incl. btw). Kortom: u verdiend uw investering in dit boekevent ruimschoots terug!

Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar voor dit éénmalige event. Reserveer daarom nu een plaats.
Als u dat wenst, kunt u zich ook aanmelden via e-mail (aanmelden@boekevents.nl).

Specificaties

ISBN13:9787090001506
Taal:Nederlands
Bindwijze:seminar
Verschijningsdatum:20-9-2011
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Aty Boers

Aty Boers is organisatiekundige, coach en trainer met meer dan twintig jaar ervaring in grote verandertrajecten. Ze is mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge (2011) in Amsterdam waar zij organisaties ondersteunt bij het realiseren van betekenisvolle -identiteitsgedreven- transities. Ze ontwikkelde samen met Marijke Lingsma de post-HBO leergang Agile-lean teamcoaching waarbij haar expertise op het gebied van procesverbetering, organisatieverandering en lean en agile verbonden wordt met de principes van (organisatie)coaching en zelforganisatie. Samen schreven ze het boek ‘De 10 principes van agile-lean teamcoaching’ en ’75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching’. Daarnaast is Aty auteur van Het BPM-Boek, De Coachingskalender en de Help Coachingsbibliotheek.

Andere boeken door Aty Boers

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Inhoudsopgave

Programma

13.00 uur
Iedereen is welkom voor een inlooplunch

13.30 uur
Welkom door Marijke Lingsma & Aty Boers

Een korte introductie in 'losdenken'

13.45 uur
Coaching binnen organisaties

* Concrete tools
* Concrete voorbeelden

Marijke Lingsma deelt haar nieuwste inzichten én ervaringen.

14.30 uur
Hoe doorbreek je patronen?

* Hoe vind je de kern én de essentie in jezelf?
* Hoe krijg je jezelf én de organisatie weer in beweging?

Aty Boers komt met herkenbare en bruikbare aandachtspunten.

15.15 uur
Social networking break

15.45 uur
Werken aan dé oneliner voor de Coachingskalender 2013!

* Leer hoe u uw losdenkinzichten krachtig kunt communiceren door uw eigen oneliners te maken.
* De beste oneliner komt in de kalender van 2013!

17.00 uur
Afsluiting, netwerkborrel & aanbieden Coachingskalender 2012

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jubileumevent - Losdenken! - dinsdag 20 september 2011