Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Manifesteren kun je leren - ‘Vlot, losjes en to-the-point’

Jij bent waarschijnlijk, net als ik, ambitieus en gedreven. Je weet wat je wilt en staat elke dag te popelen om iets te bereiken. Wat als er iets is om al jouw dromen werkelijkheid te laten worden? Dat wil je toch?

Lizzy Prins | 7 januari 2022 | 2-3 minuten leestijd

In Manifesteren kun je leren deelt Willemijn Welten, aan de hand van haar eigen verhaal, inspirerende voorbeelden van anderen. Daarnaast bevat haar boek praktische oefeningen over hoe je kan leren te manifesteren. Welten helpt je op weg om meer te vertrouwen op je intuïtie, om blokkades los te laten en om je energie beter te managen. 

Dromen realiseren

Dit boek is voor iedereen die denkt dat er meer mogelijk is en leert je meer over de kunst van je dromen realiseren. Welten weet het op een praktische manier te omschrijven en haalt hiermee spiritualiteit uit het hokje ‘zweverig’. Haar schrijfstijl is vlot, losjes en to-the-point. In het boek zit een leuke afwisseling tussen haar persoonlijke verhaal en voorbeelden van anderen.

Manifesteren kun je leren bevat veel kleine en praktische oefeningen waarmee je bewust met manifesteren aan de slag kunt. De oefeningen laten zien dat het manifesteren, en het realiseren van je dromen, geen uren per dag hoeft te kosten. Integendeel zelfs, de kracht zit in de kleine momenten. Het is typisch zo’n boek dat lekker wegleest en dat je niet aan de kant wil leggen.

Door manifesteren gaat je leven positief veranderen

Volgens Welten kun je manifesteren in drie stappen:

- Het zetten van je intentie vanuit je hart

- Het verhogen van je frequentie naar de situatie die je wenst

- (Geïnspireerde) actie ondernemen vanuit vertrouwen

Deze drie stappen worden uitgebreid toegelicht in het boek. Welten legt daarnaast duidelijk uit dat je met alleen intenties zetten niet ver komt. Het gaat ook echt om doen. Stappen zetten om je intenties werkelijkheid te laten worden maar ook openstaan voor kansen en mogelijkheden en deze pakken als deze voorbijkomen.

Soorten intenties

Daarnaast legt Welten diverse malen uit wat het verschil is tussen intenties vanuit angst en intenties vanuit liefde en welke energie hiermee gepaard gaat. Ook het hebben van vertrouwen in de uitkomst is belangrijk, maar dan wel met als aanvulling dat je  het ‘hoe’ en de vorm van de ‘uitkomst’ mag loslaten.

Levensstijl

Volgens Welten is manifesteren een levensstijl en kan je het op een makkelijke manier in je leven verweven. Dit kan bijvoorbeeld met een dagelijks ochtendritueel, of er gedurende de dag kleine momentjes voor te nemen, maar vooral door veel te dromen en visualiseren.

Manifesteren kun je leren is uitermate geschikt voor iedereen die nog niet bekend is met manifesteren, maar ook als je hier al wel beter mee bekend bent biedt het een mooie aanvulling.

Welten heeft mij in ieder geval overtuigd dat er nog veel meer uit te halen is en ik van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam kan verschuiven. Het is een kwestie van doen!

Over Lizzy Prins

Lizzy Prins is eigenaar van High Potential Factory waar zij als business- en leiderschapscoach ondernemende impactmakers helpt te groeien door te ondernemen vanuit hart en ziel. Als gecertificeerd Mbit coach weet zij blokkades en patronen als geen ander te doorbreken en helpt zij ondernemers om grote doelen te realiseren.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden