Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

One

simple One-Pan Wonders

Gebonden Engels 2022 9780241431108
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

A book to rival 15-Minute Meals and 5 Ingredients in its smart simplicity - a one-pan cookbook from Jamie
Quick and easy meals are even simpler when you cook with just one pot, pan or tray. And with each recipe using eight ingredients or fewer, requiring minimal prep (and washing up), they offer maximum convenience.
ONE is packed with budget-friendly dishes you can rustle up any time: delicious work from home lunches, quick dinners the whole family will love, meals to get novice cooks started.
With over 100 recipes that'll teach you simple one-pan techniques - chapters include Veggie Delights, Celebrating Chicken, Frying Pan Pasta, Batch Cooking and Puds & Cakes - there are plenty of no-fuss, tasty recipes that make this a must-have for every kitchen.

Specificaties

ISBN13:9780241431108
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:408
Uitgever:Penguin Books
Druk:1
Verschijningsdatum:2-9-2022
Hoofdrubriek:Koken en eten
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jamie Oliver

Jamie Oliver is wereldwijd een kook- en campagnefenomeen. Al meer dan negentien jaar inspireert hij met zijn tv-programma’s en zijn boeken miljoenen mensen om zelf te koken en heerlijke, verse maaltijden te gebruiken. Met zijn liefdadigheidsinstelling zet hij zich in voor een wereldwijde, aanhoudende Food Revolution, met als doel obesitas bij kinderen terug te dringen en om mensen door voedsel een gezond en gelukkig leven te geven. Jamie begon op zijn achtste met koken in het café van zijn ouders, The Cricketers in Clavering, Essex. Na zijn eindexamen volgde een carrière in de horeca die hem bracht naar The River Cafe, waar hij ontdekt werd door een productieteam van de televisie. The Naked Chef was geboren. In 2001 stopte Jamie met The Naked Chef en opende hij zijn eerste Fifteen-restaurant, wat het begin was van een reis van vijftien jaar waarin achterstandsjongeren worden opgeleid om in de horeca te werken. Een paar jaar later nam hij het initiatief om de schoollunches in Engeland te verbeteren, met grote – en blijvende – veranderingen in de school kantines als gevolg. Jamie’s nationale en internationale campagnes hebben als doel de manier waarop mensen zichzelf en hun families voeden ingrijpend te veranderen, en om overheden en bedrijven aan te sporen om op een positieve manier bij te dragen aan voedingsonderwijs en de publieke gezondheid. Al zijn commerciële activiteiten zijn erop gericht om de lat hoog te leggen en dat niveau te behouden. Onder zijn succesvolle restaurants bevinden zich Barbecoa en de verzameling Jamie’s Italian-restaurants in Engeland en daarbuiten. Jamie’s grote aanbod aan etenswaren en keukenspullen is wereldwijd populair. Jamie legt contact met zijn publiek via meerdere digitale platformen. Voor jamieoliver.com, het Jamie Oliver Food Tubenetwerk op YouTube en verschillende sociale websites maakt hij exclusieve items. Hij heeft twintig kookboeken op zijn naam, bestsellers met elk een eigen tv-programma. Jamie woont in Londen en Essex met zijn vrouw Jools en hun kinderen.

Andere boeken door Jamie Oliver

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        One