Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Tribes

We Need You tot Lead Us

Paperback Engels 2008 9780749939755
Voormalig top 100Totaal 7 dagen
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Seth Godin debatteert in dit fascinerende boek, dat iedereen tegenwoordig een kans heeft om een beweging te beginnen - om een stam van gelijkgestemde mensen samen te brengen en verbazende dingen te doen. En toch negeren teveel mensen de kans te leiden. Dit boek is voor hen die de wens hebben om het verse en opwindende werk te doen.

Specificaties

ISBN13:9780749939755
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:131
Uitgever:Piatkus Books
Druk:1
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (2)

recensie
Tribes
José Otte | 8 maart 2010
Dankzij internet zijn veel geografische, economische en tijdsgrenzen verdwenen. Er ontstaan nieuwe netwerken. Een tribe is een groep mensen die verbonden is met elkaar, een leider en een idee. Door internet is het ineens mogelijk om verbonden te zijn met mensen in andere landen, zonder dat face-to-face contact nodig is. Leiderschap is daardoor iets dat nog steeds alleen maar werkt als iemand, de leider, het voortouw neemt. Leiderschap is niet alleen het leiden van een organisatie. Een leider is iemand die zich inzet voor een doel. Seth Godin doet in 'Tribes' een oproep aan ons allemaal om die leider in ons naar boven te laten komen!
Lees verder
recensie
Tribes
Eric van Arendonk | 6 oktober 2009
De auteur van 'Tribes', Seth Godin, is geen onbekende. Hij schreef onder andere bestsellers als 'Purple Cow' en 'De dip', maar ook het boek 'Gehaktballen met slagroom' is van zijn hand. Of dit boek nu een bestseller zal worden, waag ik te betwijfelen. Dat heeft echter niet met de inhoud te maken, maar meer met de opzet van het boek.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Seth Godin

Seth Godin is de auteur van veel bekende bestsellers zoals Permission Marketing, Purple Cow en Tribes. Met zijn dagelijkse blog bereikt hij wereldwijd een miljoenenpubliek. Als initiatiefnemer van The Carbon Almanac Network heeft hij zich opgeworpen als een prominente voorvechter van maatregelen tegen klimaatverandering.

Andere boeken door Seth Godin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tribes