Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bromvliegtaal

Spreek de taal waarmee je gedrag stiekem stuurt

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2024 9789000390465
Niet leverbaar.
9,99

Samenvatting

De auteur van de bestseller Het bromvliegffect leert je hoe je met taal stiekem gedrag beïnvloedt

Als alledaagse taal stiekem het gedrag van mensen beïnvloedt, noemen we dat bromvliegtaal. Want woorden en uitdrukkingen werken soms als de bekende vlieg in de wc: ze veranderen ‘vanzelf’ gedrag zonder dat je precies snapt hoe.

Het boek Bromvliegtaal gaat over modderwoorden, hondenfluitjes, knaagvragen en wezelwoorden, maar ook over listig gekozen merknamen, uitgekookte frames, taboetaal, spannende spelling en de kracht van een vloek. En vooral over hoe dezelfde inhoud, verpakt in andere taal, mensen van de bank of juist in de ankers krijgt. Bromvliegtaal is vol humor geschreven en onmisbaar voor iedereen die privé of professioneel met taal bezig is. Want het leert je niet alleen lezen, maar ook schríjven tussen de regels.

Tim den Heijer is creatief strateeg, copywriter en oprichter van B.R.A.I.N. Creatives. Tim studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en Communicatiewetenschap. Daarna werkte hij 20 jaar in de reclamewereld voor veel van de bekendste merken ter wereld, van Heineken tot IKEA, en kreeg prijzen en nominaties van New York tot Cannes. Hij combineert gedragswetenschap en creativiteit om campagnes en strategieën te ontwikkelen voor organisaties als CPNB, NVVE, Nederlands Openluchtmuseum, Het Oranje Fonds en verschillende grote gemeenten.

Specificaties

ISBN13:9789000390465
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:112
Uitgever:Spectrum
Verschijningsdatum:16-4-2024
Hoofdrubriek:Psychologie
Herdrukdatum:16-4-2024

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bromvliegtaal