Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , e.a.

ZorgPad - Verpleeg- en verzorgingshuizen

Theorieboek Niveau 4

Paperback Nederlands 2016 9789001872984
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Wat zijn de kenmerken van verpleeg- en verzorgingshuizen en hoe ziet de rol van de verpleegkundige eruit binnen deze setting? Hoe begeleid je een zorgvrager? Hoe gaat een opname van een zorgvrager in het verpleeg- of verzorgingshuis in zijn werk en welk soort problemen brengt de veelal oudere zorgvrager die opgenomen wordt met zich mee?

Dit theorieboek bevat alle kennis die je als verpleegkundige nodig hebt om in de praktijk van het verpleeg- of verzorgingshuis aan de slag te gaan. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.‘Verpleeg- en verzorgingshuizen’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.

De inhoud van de branche VVT beslaat twee uitgaven: Thuiszorg (VVT deel I) en Verpleeg- en verzorgingshuizen (VVT deel II). Deel I gaat in op het verlenen van zorg aan zorgvragers in de thuissituatie. Deel II (dus het boek dat je nu in handen hebt) bevat alle kennis die je nodig hebt om in de praktijk aan de slag te gaan met de doelgroepen uit verpleeg- en verzorgingshuizen. Hierbij ligt de nadruk op zorgvragers die revalideren, ouderen, ouderen met psychogeriatrische problemen en het begeleiden van groepen zorgvragers.

Specificaties

ISBN13:9789001872984
Trefwoorden:zorg, verpleeghuis
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:21-3-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Inge Vuijk

Inge Vuijk (1971) werkte jarenlang zelf als professional in de revalidatie. Sinds enkele jaren adviseert en ondersteunt ze (zorg)organisaties bij het vinden van passende antwoorden op de veranderende zorgvraag. Daarnaast is zij mede initiatiefnemer van Rehab Academy, waarmee ze revalidatieleertrajecten aanbiedt voor zowel revalidatieprofessionals als revalidanten. Met haar bevlogen en energieke aanpak ligt haar focus op de individuele ontwikkeling van mensen met of zonder veranderde fysieke mogelijkheden.

Andere boeken door Inge Vuijk

Inhoudsopgave

1. Werken in verpleeg- en verzorgingshuizen
2. Revalidatie
3. Ouderen met psychosociale problemen
4. Ouderen met psychogeriatrische problemen
5. Ouderen met psychische problemen
6. Een groep begeleiden
7. Naasten begeleiden in verpleeg- en verzorgingshuizen

Register
Verantwoording

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ZorgPad - Verpleeg- en verzorgingshuizen