Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Oranje Kruis Cursistenpakket (EHBO)

De officiële handleiding voor EHBO

Paperback Nederlands 2016 9789006410389
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het Oranje Kruis Cursistenpakket, de 27e druk, is een combinatiepakket bestaande uit het Oranje Kruis boekje én het werkboek. Het Oranje Kruis Boekje bevat de officiële lesstof voor het Diploma EHBO. Handzaam, praktisch en leesbaar voor iedereen. Met het Oranje Kruis Werkboek kunnen cursisten oefenen met de lesstof over eerstehulpverlening, die in het theorieboek wordt behandeld.

Dit combinatiepakket biedt u veel voordeel. De prijs van een combinatiepakket is namelijk meer dan 20% lager dan de prijs van de afzonderlijke componenten!

Deze uitgave, de 27e druk, is geheel herzien in verband met nieuwe inzichten en ontwikkelingen en voldoet aan de actuele Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp (2016). De Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp zijn ontwikkeld met medewerking en goedkeuring van het College van Deskundigen van Het Oranje Kruis, het Medisch Comité van Het Nederlandse Rode Kruis en het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV).

Het Oranje Kruis boekje is al meer dan 100 jaar een begrip en onmisbaar bij het volgen van een cursus Eerste Hulp. Vele honderdduizenden eerstehulpverleners hebben in de afgelopen jaren het Oranje Kruis boekje ter hand genomen om de Eerste Hulp theorie zich eigen te maken en toe te kunnen passen in de praktijk. Het Oranje Kruis is dé organisatie op het gebied van de Eerste Hulp in Nederland.

Specificaties

ISBN13:9789006410389
Trefwoorden:EHBO
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:230
Druk:27
Verschijningsdatum:9-2-2019
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Oranje Kruis Cursistenpakket (EHBO)