Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zo stop je met roken - De gouden formule

Een revolutionaire methode van de grootste expert ter wereld op het gebied van roken en verslaving

Paperback NL 2019 9789021024554
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

(POD) Zo stop je met roken – De gouden formule van Robert West is een revolutionaire methode van de grootste expert ter wereld op het gebied van roken en verslaving.
Stoppen is erg moeilijk – toch kan het. Ook jou zal het lukken om te stoppen met roken als je je eigen Gouden Formule vindt.
In dit boek staan veel tips en praktische strategieën waarmee je een persoonlijke handleiding kunt maken om van de verslaving af te komen – en te blijven. Maak je niet druk over een mislukte poging, uiteindelijk lukt het je echt te stoppen!
Zo stop je met roken is helemaal up-to-date met de allernieuwste medische en psychologische inzichten, en bevat uitgebreide informatie over stoppen-met-rokenprogramma's in Nederland en Vlaanderen.
Robert West is psycholoog en werkt aan het University College London. Hij is de grootste expert ter wereld op het gebied van stoppen met roken en verslaving. Dit boek schreef hij samen met Chris Smyth, gezondheidsjournalist van The Times, en Jamie West.
‘Rookstop plannen of niet? Plannen en uitvoeren is het enige antwoord, zeker na het lezen van dit boek.’ Prof. dr. Kristiaan Nackaerts, KU Leuven, Universitaire Ziekenhuizen Leuven

Specificaties

ISBN13:9789021024554
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Uitgever:Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum:3-5-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo stop je met roken - De gouden formule