Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hé, ik daar?!

Ontdek en ontwikkel je persoonlijke kernkwaliteiten met het kernkwadrant

Gebonden Nederlands 2007 9789021583563
Voormalig top 100Totaal 85 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

In zijn bestseller 'Bezieling en kwaliteit in organisaties' introduceerde Daniel Ofman in 1992 het kernkwadrant, waarmee de kernkwaliteiten van teams en personen handig kunnen worden vastgesteld. De methode sloeg enorm aan en talloze bedrijven en organisaties hebben er sindsdien baat bij gehad. Dat het kernkwadrant echt werkt is door die praktijkervaring ruimschoots bewezen!

Steeds vaker werd er gevraagd om een aangepaste versie waarmee iedereen thuis aan zijn eigen kernkwaliteiten kan werken. Daniel Ofman heeft de methode dan ook toepasbaar gemaakt voor het grote publiek. Het kernkwadrant vormt de basis voor een nieuwe weg naar persoonlijke groei. Met dit boek kunt u zelf uw eigen kernkwaliteiten ontdekken en ontwikkelen. Snel, effectief, inspirerend en makkelijk.

Specificaties

ISBN13:9789021583563
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Uitgever:Servire
Druk:1
Verschijningsdatum:16-11-2017
ISSN:
Herdrukdatum:2-6-2022

Expertrecensies (1)

Hé, ik daar?!
Peter de Roode | 7 januari 2008
Wie kent ze niet, de kernkwaliteiten van Ofman. Te pas en te onpas worden ze opgevoerd bij diverse trainingen. En wie daar als deelnemer aan weet te ontsnappen, wordt uiteindelijk toch met het begrip 'kernkwaliteiten' geconfronteerd in het kader van de beoordelingsystematiek. Veel mensen kennen dus het begrip 'kernkwaliteit', maar wat weten ze er eigenlijk van? Het boek 'Hé, ik daar!?' van Daniel Ofman biedt uitkomst. Dit boek geeft enorm veel achtergrondinformatie bij het model waarvan de auteur zelf de geestelijke vader is. Een nuttig boek voor lezers die alles willen weten van het hoe en waarom van het ontdekken en ontwikkelen van je eigen kernkwaliteiten.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
15 stemmen
8
6
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Daniel Ofman

Daniel Ofman is oprichter van Core Quality International, een organisatieontwikkelingbureau dat zich bezig wil houden met zaken die de kern raken. Hij werd bekend door zijn bestseller Bezieling en Kwaliteit in Organisaties (1992) waarin hij voor het eerst het kernkwadrant® introduceerde. Sindsdien zijn zijn boeken vertaald in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Zweeds, Deens en Russisch. Zijn meest uitgebreide werk over kernkwaliteiten (Hé, Ik daar...?!) verscheen in 2007. Samen met consulting partners in die landen richt hij zich tegenwoordig op het internationaal verspreiden van zijn gedachtengoed. Daarnaast ontwikkelt hij digitale toepassingen zoals iPhone en Android apps (Core Quality). Het laatste nieuws over Ofman is te vinden op zijn website www.corequality.eu.

Andere boeken door Daniel Ofman

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Kernkwaliteiten
2. Stoomcursus kernkwadranten
3. Wat we willen
4. Wat we kiezen
5. Werk aan de winkel

Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hé, ik daar?!