Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789024408405. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, , , , e.a.

Praktijkgericht onderzoek

Paperback Nederlands 2023 9789024453139
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In deze ZorgBasics staat praktijkgericht onderzoek in de zorg centraal. Het boek beschrijft de fasen en methoden van praktijkgericht onderzoek en gaat in op verschillende (kwalitatieve en kwantitatieve) methoden om gegevens te verzamelen en te verwerken. In alle hoofdstukken worden voorbeelden beschreven uit de praktijk van ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten of verpleegkundigen.

Deze derde druk is geactualiseerd en op diverse onderdelen herzien. Zo is er meer aandacht voor het onderzoekend vermogen, de ethische aspecten van onderzoek doen, cliënten participatie en het presenteren van resultaten. De onderzoekstypen ontwerpgericht en participatief actieonderzoek zijn uitgebreid en geactualiseerd.

Ook nieuw bij de derde druk is de online leeromgeving. Hier vind je het online boek, een begrippentrainer en handleidingen, gedragscodes, normen, rapporten, tools en checklists waarnaar in het boek verwezen wordt. ZorgBasics Praktijkgericht onderzoek is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs en professionals, zodat zij vragen uit de praktijk met behulp van onderzoek kunnen beantwoorden en zo kunnen bijdragen aan verbetering van de kwaliteit van zorg. De auteurs zijn allen werkzaam in het hoger beroepsonderwijs en werken met praktijkgericht onderzoek bij verschillende zorgopleidingen en kenniscentra.

Specificaties

ISBN13:9789024453139
Trefwoorden:onderzoek, zorg
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Uitgever:Boom
Druk:3
Verschijningsdatum:19-6-2023
Hoofdrubriek:Gezondheid
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Joan Verhoef

Drs. Joan Verhoef is ergotherapeut en bewegingswetenschapper. Zij is werkzaam bij de Hogeschool Rotterdam als hoofddocent Evidencebased Care, en is verbonden aan de opleiding Ergotherapie en het kenniscentrum Zorginnovatie.

Andere boeken door Joan Verhoef

Over Chris Kuiper

Chris Kuiper is ergotherapeut en gepromoveerd aan de Universiteit voor Humanistiek. Hij is lid van de directieraad van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs. Daarnaast is hij lector Transformaties in de Zorg voor Jeugd aan de Hogeschool Leiden (Expertisecentrum Jeugd) en lector participatie aan de Hogeschool Rotterdam (Kenniscentrum Zorginnovatie).

Andere boeken door Chris Kuiper

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkgericht onderzoek