Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Handboek exposure

Paperback Nederlands 2020 9789024430369
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Veel patiënten met angstgerelateerde problematiek hebben baat bij exposure, maar lang niet alle therapeuten voeren deze therapievorm uit, of ze passen hem niet adequaat toe, waardoor therapiesucces uitblijft.

De schijnbaar eenvoudige theorie en praktijk van exposure is bedrieglijk. Dit boek faciliteert therapeuten in het beter begrijpen en uitvoeren van een interventie die niet alleen bij de patiënt soms spanning oproept, maar ook bij henzelf. Exposure aan exposure. Met als doel zowel effectievere en kortere behandelingen als meer werkplezier.

Handboek exposure is een overzichtswerk waarin de theorie, evidentie en uitvoering van alle vormen van exposure beschreven staan. Het bevat registratieformulieren, behandelrationales en casuïstiek.

Specificaties

ISBN13:9789024430369
Trefwoorden:exposure
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:324
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:23-10-2020
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Anja Greeven

Anja Greeven werkt als cognitief gedragstherapeut en senior onderzoeker aan de afdeling angststoornissen van PsyQ in Den Haag. Zij is specialismeleider angststoornissen van PsyQ. Ook is zij als docent verbonden aan de Universiteit Leiden.

Andere boeken door Anja Greeven

Over Arnold van Emmerik

Arnold van Emmerik is docent aan de UvA. Hij zette de onderzoekspolikliniek PsyPoli op. Verder is hij voorzitter van de VGCt en de Stichting Tijdschrift voor Gedragstherapie, en bestuurslid van P3NL.

Andere boeken door Arnold van Emmerik

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek exposure