Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Digital Marketing

van strategie tot praktijk

Paperback Nederlands 2023 9789024441556
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑03‑2023
47,50

Samenvatting

Kennis over digital marketing is onmisbaar voor iedere organisatie en marketeer. Veel on-line marketeers focussen bij hun werk vooral op ‘analytics’. Terwijl een sterke strategische basiskennis en creativiteit in marketing minstens zo belangrijk zijn. In deze uitgave wordt aan deze facetten uitgebreid aandacht besteed om zo in de praktijk écht het onderscheid te kunnen maken.

Achtereenvolgens komen aan bod: de rol van online marketing in een organisatie, het digi-tal marketingcanvas, de verantwoordelijkheid voor mens en maatschappij: purpose marke-ting, online marketingcommunicatie, storytelling en contentstrategie, datagedreven marke-ting en analytics en creativiteit als basis voor een onderscheidende online marketingstrate-gie.
Op de online leeromgeving bij dit boek vind je materiaal voor extra verdieping, zoals uit-werkingen van het online marketingcanvas, opdrachten en samenvattingen. En ook is het volledige boek zichtbaar.

Digital marketing is geschreven voor eerstejaars hbo-studenten van commerciële opleidin-gen zoals Commerciële Economie, Communicatie, Ondernemerschap & Retail Management. Maar ook (beginnende) professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van online marketing vinden in dit boek veel waardevolle handvatten.

Specificaties

ISBN13:9789024441556
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:344
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:15-3-2023
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Over Paul Kramer

Paul Kramer is zelfstandig communicatie- en merkstrateeg en eigenaar van communicatie-adviesbureau Sterker Merk en digital marketing collective No Nonsense Brothers. Daarvoor was hij werkzaam bij diverse nationale en internationale marketingcommunicatiebureaus. Kramer combineert zijn werk als strateeg met het verzorgen van trainingen, workshops en het ontwikkelen van opleidingen en trainingen.

Andere boeken door Paul Kramer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Digital Marketing