Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vaderinstinct

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789028280762
Direct te downloaden

Samenvatting

Vaderinstinct is de geschiedenis van een ongehuwde vader. Hij is een uitgesproken representant van de generatie van 1968, die de heersende normen en waarden op tal van terreinen, en met name op dat van de seksualiteit, ter discussie stelde. Nog geen twintig jaar oud trouwt hij omdat zijn vriendin een kind wil, in een samenleving waarin bewust ongehuwde moeders nog niet bestaan.

Het flowerpowerhuwelijk loopt uit op een vechtscheiding die van veel langere duur zal blijken dan het huwelijk zelf. De maatschappelijke vooroordelen en hypocrisie met betrekking tot het instituut van het huwelijk zijn, alle revolutionaire denkbeelden van de jaren zestig ten spijt, niet minder geworden. Maar waar voorheen de vrouwen hier het slachtoffer van waren, is het nu de beurt aan de mannen: zoals in vroeger tijden van een 'ontrouwe' vrouw de kinderen - en daarmee ook de kleinkinderen - werden afgepakt is het nu de 'ontrouwe' man die met deze straf wordt geconfronteerd.

Vaderinstinct is een kwetsbaar en intiem verhaal van een vader die de strijd om zijn zoon - en kleinzoon - niet opgeeft.

Specificaties

ISBN13:9789028280762
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:144
Uitgever:Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.
Verschijningsdatum:7-3-2018

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vaderinstinct