Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Coach jezelf in drie stappen

Paperback Nederlands 2006 9789031348664
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

Jezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de behoefte bewuster om te gaan met hun persoonlijkheid, werk, relaties en talenten. Velen laten zich hierbij op weg helpen door een 'professional'. Het aantal coaches is de afgelopen jaren dan ook enorm toegenomen.

Dit boek is geschreven voor mensen die de zoektocht naar hun innerlijke willen en kunnen liever zonder coach afleggen. Het beschrijft een driestappenplan, gebaseerd op bekende en minder bekende theorieën en methoden, zoals hypnotherapie, transactionele analyse, Rationeel-emotieve therapie (RET), Veld van Talent, neurolinguïstisch programmeren, het enneagram en het kernkwadraat.

'Coach jezelf in drie stappen' leert je met jezelf in dialoog te gaan, in actie te komen en deze acties te evalueren. Het leert je gebruik te maken van je eigen wijsheid om richting aan je leven te geven. Laat je niet langer afleiden door allerlei externe factoren en start nog vandaag je innerlijke reis. Als je eenmaal je eigen weg hebt gevonden en de dingen doet waar jíj om geeft, zul je zien dat persoonlijk geluk binnen handbereik ligt.

Specificaties

ISBN13:9789031348664
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:137
Druk:1
Verschijningsdatum:18-4-2012

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Over Ursela van Stekelenburg

Ursela van Stekelenburg studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en is momenteel als zelfstandig ondernemer actief als adviseur (op het gebied van marketing en communicatie), coach en mediator. Daarnaast neemt zij deel aan het deeltijd programma Promoveren aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In het kader van haar promotieonderzoek richt zij zich op het familiale people management binnen familiebedrijven.

Andere boeken door Ursela van Stekelenburg

Inhoudsopgave

Woord vooraf

1 Inleiding
2 Dialogiseren
3 Ondernemen
4 Evalueren

Bijlagen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coach jezelf in drie stappen