Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Specifieke doelgroepen voor assisterenden

Omgaan met diversiteit

Paperback Nederlands 2021 9789036826051
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek geeft assistenten in de gezondheidszorg kennis over specifieke doelgroepen, zoals ouderen, kinderen, laaggeletterden, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychiatrische aandoeningen. Ook geeft het boek concrete handvatten en tips voor het omgaan met deze verschillende doelgroepen. Ten slotte lees je veel praktijkvoorbeelden en interviews met assistenten. Dat maakt Omgaan met diversiteit herkenbaar en aansprekend voor studenten, docenten en professionals.
Goed kunnen omgaan met verschillende doelgroepen is steeds belangrijker voor bijvoorbeeld apothekers-, dokters- en tandartsassistenten en mondhygiënisten. Mensen met gezondheidsproblemen blijven tegenwoordig namelijk langer thuis wonen en maken daardoor langer gebruik van reguliere zorg van de eigen huisarts, tandarts en apotheek. Assistenten moeten aan al deze verschillende mensen zorg op maat kunnen leveren.
Auteur Marieke van der Burgt is arts en docent aan het Rijn IJssel. Auteur Els van Mechelen-Gevers is van huis uit diëtiste. Samen schreven ze verschillende boeken voor studenten aan zorgopleidingen.

Specificaties

ISBN13:9789036826051
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:245
Druk:2
Verschijningsdatum:4-2-2021
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marieke van der Burgt

Marieke van der Burgt werkte jarenlang als docent op hbo- en mbo-zorgopleidingen.

Andere boeken door Marieke van der Burgt

Over Els van Mechelen-Gevers

Els van Mechelen-Gevers heeft een jarenlange ervaring als docent aan de opleiding verpleegkunde en is momenteel werkzaam als publicist op het gebied van gezondheidskunde en patiëntenvoorlichting.

Andere boeken door Els van Mechelen-Gevers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Specifieke doelgroepen voor assisterenden