Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Marketingmanagement | editie 2020 | combipakket

Paperback Nederlands 2020 9789037256987
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Met de methode Scoren.info wordt u opgeleid voor een breed en boeiend vakgebied. Van Commercieel medewerker tot Junior accountmanager, Vestigingsmanager groothandel, Assistent-manager internationale handel, Intercedent en Contactcenter medewerker. Allemaal functies die vallen onder commerciële werkzaamheden, maar hun eigen specialisatie kennen.

De kans op succesvol verkopen wordt groter als je vooraf een marktonderzoek uitvoert en het marketingplanningsproces doorloopt. Je stelt een missie, een visie en doelstellingen voor de organisatie vast en bepaalt de gewenste positionering. Je voert een externe, een interne en een SWOT-analyse uit en kiest voor een strategische optie. Je strategische marketingplan staat. In het operationele marketingplan - gericht op de korte termijn - ga je met de marketingdoelen, het marketingbeleid en de marketingacties aan de slag.

ESS examen Marketing generiek

Voor de niveau 4 opleidingen uit het kwalificatiedossier Marketing, Communicatie en Evenementen kan het ESS het examen Marketing generiek ingezet worden. Dit examen wordt ook aangeboden bij alle niveau 4 opleidingen uit het kwalificatiedossier Commercie. U kunt de scoren.info titel Marketingmanagement dus ook inzetten bij de opleidingen Medewerker marketing en communicatie en Medewerker evenementenorganisatie.

Inhoud combipakket
Bij het bestellen van dit combipakket ontvang je:
- de papieren uitgave van de uitgave
- de licentie voor de digitale leeromgeving die toegang geeft tot de content van de uitgave en het beoordelingsmodel (deze is geldig gedurende één jaar en kan kosteloos verlengd worden.)

Specificaties

ISBN13:9789037256987
Trefwoorden:verkopen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:253
Druk:1
Verschijningsdatum:29-4-2020
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Marketingmanagement | editie 2020 | combipakket