Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het iPhone Boek

Geschikt voor de iPhone 3G en de iPhone 3GS.

Paperback Nederlands 2009 9789043019347
Niet leverbaar.

Samenvatting

Geschikt voor de iPhone 3G en de iPhone 3GS

Bent u op zoek naar een boek dat zich uitsluitend richt op de belangrijkste, handigste en leukste functies van uw iPhone 3G of 3GS? Dan heeft u het nu gevonden! Er zijn in feite twee soorten iPhone-boeken: (1) het 'ik zal je er alles over vertellen'- boek met zelfs uitvoerige besprekingen over draadloze netwerkprotocollen en geavanceerde compressiecodes, en (2) dit boek, een 'laat me gewoon zien hoe je dat doet'- boek, dat technisch jargon vermijdt en in eenvoudige woorden uitlegt hoe u de iPhone-functies gebruikt die u écht nodig hebt.

Het iPhone Boek is geschreven door bestsellerauteur Scott Kelby. Hij past zijn vertrouwde, informele no-nonsense concept toe in dit boek over Apple's revolutionaire iPhone. In samenwerking met gadgetgoeroe en iPhone-expert Terry White schreef Scott een boek dat erg veel op de iPhone zelf lijkt: eenvoudig te gebruiken en al snel onmisbaar. U leert snel hoe de handigste en populairste functies van de iPhone werken, zodat u hem onmiddellijk kunt gebruiken.

Geschikt voor de iPhone 3G en de iPhone 3GS.

Specificaties

ISBN13:9789043019347
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:196
Druk:3
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Scott Kelby

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid (de wekelijkse videocast over fotografie) en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan vijftig boeken, waaronder de bestsellers Het Adobe Photoshop boek voor Digitale fotografen, Het Photoshop Portretten boek en de succesvolle reeks Scott Kelby over Digitale fotografie.

Andere boeken door Scott Kelby

Over Terry White

Terry White heeft een passie voor technologie en gadgets. Hij is gastheer van de populaire Adobe Creative Suite Video Podcast, winnaar van de Best of 2006 People's Choice Award van Apple's iTunes en voorzitter van de Mac-gebruikersvereniging in Detroit.

Andere boeken door Terry White

Inhoudsopgave

1. Elementaire bediening
2. Telephone Baby
3. Wie schrijft die blijft
4. Surfin' Safari
5. Handige hulpmiddelen
6. Met de muziek mee
7. Video killed the radio star
8. Op de foto
9. Sl8n8
10. Doet-ie het of doet-ie het niet
11. Een kwestie van instelling

Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het iPhone Boek