Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Winnen

Het roerige leven van de man achter Sapph en O'Neill

Paperback Nederlands 2021 9789044643701
Nog niet verschenen, verwacht op 31‑08‑2021
19,99

Samenvatting

'Ik wil altijd winnen. Want ik heb al te veel verloren. Een groot deel van mijn familie vond de dood in de Tweede Wereldoorlog.'

De excentrieke topzeiler en ondernemer Rob Heilbron introduceert met lef het surfmerk O’Neill in Europa, dat dankzij slimme marketing uitgroeit tot een ongekend groot succes. O’Neill wordt verkocht voor 280 miljoen euro. Maar Heilbron is dan nog niet klaar. Na O’Neill wordt hij bekend ( en berucht) als de man achter het brutale lingeriemerk Sapph.

In het meeslepende boek 'Winnen' vertelt Rob Heilbron over zijn leven. Een jetsetbestaan vol geld, roem, vrouwen en een vriendschap met de latere koning Willem-Alexander. Maar ook een leven met ruzie in boardrooms, misgelopen miljoenen, afpersers en een vermeend onecht kind. Heilbron vertelt het allemaal, open en eerlijk. Voor één keer.

Specificaties

ISBN13:9789044643701
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:31-8-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen

Over Joost van Kleef

Joost van Kleef is financieel-economisch journalist en schrijft voor onder meer 'Het Financieele Dagblad', 'Quote', 'Het Parool' en 'Nieuwe Revu'. Hij was jarenlang betrokken bij het samenstellen van de 'Quote 500'.

Andere boeken door Joost van Kleef

Over Henk Willem Smits

Henk Willem Smits sprak Sjoerd Kooistra de afgelopen tien jaar regelmatig voor Quote, Het Parool, Nieuwe Revu en Het Financieele Dagblad.

Andere boeken door Henk Willem Smits

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Winnen