Nigella Lawson (1960) is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de invloedrijkste foodwriters van dit moment.
Meer over Nigella LawsonKoken, eten, leven
Ingredienten, recepten en verhalen
Gebonden Nederlands 2020 1e druk 9789045043074Samenvatting
‘Koken, eten, leven’ is het nieuwste boek van Nigella Lawson. Lawson geniet een sterrenstatus als schrijfster en televisiepersoonlijkheid. Van haar hand verschenen onder meer de bakbijbel ‘Nigella bakt’, bestsellers als ‘Nigellisima’, ‘Voor altijd zomer’, ‘Simply Nigella’ en ‘Bij mij aan tafel’.
‘Eten is voor mij een constant genoegen: ik vind het heerlijk er gretig en diep over na te denken, ervan te leren; het biedt troost, inspiratie, betekenis en schoonheid, het voedt me en geeft mijn leven structuur. ‘Koken, eten, leven’ is meer dan een mantra; het is mijn levensverhaal.'
Met haar eerdere werk bewees ze als een van de eerste foodwriters hoe heerlijk lezen over koken en eten kan zijn – en dat doet ze in ‘Koken, eten, leven’ eens te meer.
Specificaties
Lezersrecensies
Inhoudsopgave
WAT IS EEN RECEPT? 9
DE A VAN ANSJOVIS 17
GENOEGENS 39
EEN LIEFDEVOL PLEIDOOI VOOR BRUIN VOEDSEL 101
RABARBER 135
HET BELANG VAN HET DINER 163
GENIETEN MET KERST 269
TIPS VOOR BEREIDING VOORAF, BEWAREN EN/OF INVRIEZEN 340
DANKWOORD 345
REGISTER 346
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan