Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vrouw op de apenrots

61 lessen van een zakenvrouw in een mannenwereld

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789045314310
Direct te downloaden

Samenvatting

Carolina Pruis zat al op jonge leeftijd als veelbelovende manager tussen de mannen op de apenrots. Inmiddels heeft ze leiding gegeven aan honderden mannen (en vrouwen). Met al die ervaring trekt ze een aantal prikkelende conclusies.

- Het glazen plafond bestaat niet.
- Een quotum voor topvrouwen is onzin.
- Wilt u hogerop komen, maak dan gebruik van uw erotisch kapitaal.
- En mannen zijn écht heel anders dan vrouwen.

Vrouwen met een carrièrewens moeten zich verdiepen in het machtsspel en de spelregels van mannen. Begrijpen wat de invloed van testosteron is en snappen hoe mannen machtspolitiek bedrijven.
'
In Gorilla's & the miss' geeft Pruis, op humoristische en rake wijze, talloze voorbeelden uit haar eigen carrière die de verschillen in mannelijk en vrouwelijk gedrag op de werkvloer illustreren. Met veel praktische tips, adviezen en analyses die u helpen, zonder kleerscheuren de carrièreladder te beklimmen en een positie op de apenrots te veroveren én te behouden.

Specificaties

ISBN13:9789045314310
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:222
Druk:1
Verschijningsdatum:9-1-2013
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Expertrecensies (1)

Richard van der Lee | 26 februari 2013
Alleen de titel roept bij een aantal ambitieuze vrouwen die ik ken afkeer op. De vraag is dus of de inhoud van 'Vrouw op de apenrots' van Carolina Pruis voor een man, die managementboeken recenseert, goed leesvoer is. Het antwoord is 'ja'. Veel humor, het omver gooien van heilige huisjes, maar ook een kritische kijk op zaken als leider en als mens zorgen ervoor dat 'Vrouw op de apenrots' goed leesvoer is.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Carolina Pruis

Carolina Pruis maakte carrière binnen Sanoma Media, waar ze opklom van business controller tot directeur. Ze werkte er onder meer voor Libelle, VT Wonen en AutoWeek en ze stond aan de wieg van Sanoma Digital. Ondanks dat Management Team haar in 1999 zag als één van de top 25 zakendiva's in Nederland, besloot ze een andere richting in te slaan en koos ze voor vrijheid en onafhankelijkheid van het interim-schap. Als interim-directeur zag ze veel bedrijven van binnen en leerde hoe jee je als vrouw onder mannelijke uitdagers handhaaft.

Andere boeken door Carolina Pruis

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Typisch testosteron
2. Typisch vrouwelijk
3. Gewoon goed (zelf)management
4. Typisch ikzelf

Woord van dank

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vrouw op de apenrots