Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Pensioen voor Dummies

Paperback Nederlands 2023 9789045358260
Nog niet verschenen, verwacht op 31‑12‑2024
32,99

Samenvatting

Pensioen staat in het middelpunt van de belangstelling. Toch is het voor veel mensen nog altijd een lastig onderwerp. In de compleet nieuwe editie van Pensioen voor Dummies vind je up-to-date informatie om een beter inzicht in en meer invloed op je eigen pensioen te krijgen. De mogelijkheden om je pensioen aan te vullen, de waardeoverdracht van je pensioen en nog veel meer onderwerpen komen aan bod.

Met de adviezen bij pensionering, overlijden, scheiden en ziekte heb je alles wat nodig is om zelf de juiste keuzes te maken voor je pensioen. Door de talrijke tips is het boek waardevol voor werknemers, zzp'ers, dga's, bestuursleden van een OR en iedereen die zelf wil werken aan een sterke financiële toekomst.

Specificaties

ISBN13:9789045358260
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:408
Druk:3
Verschijningsdatum:31-12-2024
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Over Erik Beckers

Erik Beckers is hoofd van een juridische afdeling bij een grote financiele instelling. Schrijven van boeken over belangrijke financiële levensmomenten is zijn hobby. Samen met de uitgever van zijn boeken heeft hij een internetsite opgezet www.FPVI.nl. Daar treft u veel gratis informatie aan over (de onderwerpen van) zijn boeken.

Andere boeken door Erik Beckers

Over Robert Collignon

Robert Collignon (Aegon) heeft ruime ervaring op pensioengebied. 'Pensioen voor Dummies' is dan ook geschreven op basis van zijn vele klantcontacten en - ervaringen.

Andere boeken door Robert Collignon

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pensioen voor Dummies