Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Btw-eetjes deel 15

(Belgisch recht)

Paperback Nederlands 2020 9789046610572
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek vormt intussen al het vijftiende in de reeks succesrijke handboeken Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Dit vijftiende deel bevat opnieuw een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop het antwoord niet onmiddellijk te vinden is in een klassiek btw-handboek.

Het gaat om praktische vragen waarmee elke accountant, belastingconsulent of advocaat in zijn fiscale praktijk vroeg of laat geconfronteerd wordt. Het gaat daarbij soms om schijnbaar eenvoudige vragen maar waarop men toch vaak het antwoord schuldig blijkt te zijn of twijfelt. Deze Btw-eetjes werden zoals in de vorige delen op een bondige en aantrekkelijke wijze weergegeven, waardoor u snel vindt wat u zoekt. Het antwoord op de vraag wordt telkens bondig en klaar geformuleerd zonder aan inhoudelijke kwaliteit en volledigheid in te boeten.

Specificaties

ISBN13:9789046610572
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:238
Druk:1
Verschijningsdatum:6-10-2020
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Stefan Ruysschaert

Stefan Ruysschaert is adviseur bij de FOD Financiën. Hij is o.a. redactielid van Taxwin en het Tijdschrift Huur. Hij doceert het vak btw aan de faculteit Economische Wetenschappen van de UGent en is gastdocent aan de Fiscale Hogeschool (Odyssee). Kenmerkend voor zijn boeken en artikelen is de heldere analyse van de btw-vraagstukken.

Andere boeken door Stefan Ruysschaert

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Btw-eetjes deel 15