Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vernieuwen langs de rand

Leidinggeven aan succesvolle transformaties

Paperback Nederlands 2020 9789047011408
Niet leverbaar.

Samenvatting

Innoveren is een reis, een journey. Tijdens die reis transformeert een bedrijf. Over de noodzaak hiervan en hoe een bedrijf dat bereikt zijn boeken vol geschreven, maar meestal wordt er onvoldoende rekening gehouden met het meest bepalende voor succes in transformaties: de menselijke factor. Hoe zorg je voor richting, betrokkenheid en daadwerkelijke relevante vernieuwing en resultaten? Hoe zorg je voor de benodigde energie en beweging?

Wassili Bertoen, innovatiestrateeg pur sang, stelt dat daar sterk, betrokken en overtuigend leiderschap voor nodig is, ofwel founder spirit. Hij voegt daar een tweede factor aan toe: voorkom een confrontatie met het immuunsysteem en acteer vanaf de rand van je organisatie.

Aan de hand van interviews met top-ceo’s uit alle industrieën, zijn jaren-lange ervaring in de boardroom van grote organisaties en de modellen van het Center for the Edge uit Silicon Valley gidst hij je op de weg naar succesvolle transformatie.

Specificaties

ISBN13:9789047011408
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wassili Bertoen

Wassili Bertoen is partner van Deloitte en directeur van het Center for the Edge Europe. Bertoen studeerde organisatie- en sociale psychologie in Utrecht. Hij startte Deloitte Innovatie BV in 2008 nadat hij in Silicon Valley kennismaakte met het gedachtegoed van John Hagel. In 2010 bracht hij het naar Europa door vanuit Delloite het Center for the Edge Europe te starten.

Andere boeken door Wassili Bertoen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vernieuwen langs de rand