Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De tijdsblokplanner

Tijd maken voor diep werk in een wereld vol afleiding

Paperback Nederlands 2020 9789047014744
Nog niet verschenen, verwacht op 16‑11‑2020
22,50

Samenvatting

Cal Newport, auteur van de bestsellers 'Diep werk' en 'Digitaal minimalisme', is terug met een praktische tool voor iedereen die zich verliest in de dagelijkse hectiek. Met deze dagelijkse planner lukt het je iedere dag weer om je te concentreren op wat jij echt belangrijk vindt, in plaats van wat anderen belangrijk vinden.

Je dag indelen in tijdsblokken is een methode die wordt gebruikt door een aantal van de effectiefste mensen ter wereld, van Elon Musk tot Bill Gates. Met een takenlijstje maak je niet echt optimaal gebruik van je beperkte tijd. Deel liever je werkuren op in blokken waarin je eenvoudige taken samenvoegt in efficiënte sprints en tijd inruimt voor diep werk. De helderheid van de blokken zorgt ervoor dat je je echt kunt richten op één activiteit – de lokroep van je inbox en sociale media kun je daarmee veel beter weerstaan.

Je weet allang welk werk echt belangrijk is. De tijdsblokplanner helpt je om dat werk ook daadwerkelijk te doen, en nee te zeggen tegen dingen en mensen die je tijd en aandacht opeisen maar eigenlijk niet bijdragen aan jouw doelen. Met deze simpele, maar doeltreffende methode krijg je meer diep werk gedaan dan je ooit voor mogelijk hield.

Specificaties

ISBN13:9789047014744
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:16-11-2020
Hoofdrubriek:Psychologie

Over Cal Newport

Cal Newport is een jonge professor aan de universiteit van Georgetown. Door zelf diep werk toe te passen weet hij naast zijn veeleisende baan en een druk gezinsleven met uitzonderlijke regelmaat wetenschappelijke artikelen te publiceren. Hij schreef diverse boeken, waaronder de bestseller So Good They Can’t Ignore you en How to Become a Straight A Student.

Andere boeken door Cal Newport

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De tijdsblokplanner