Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 53% korting
,

Druk, druk, druk

Over vitaliteit en stressbestendigheid

Paperback Nederlands 2009 9789058715517
Voormalig top 100Totaal 31 dagen
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
20,95
9,95
VOORDEEL - 53% korting

Samenvatting

Druk, druk, druk hebben we het allemaal wel eens, maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat dit uw leven gaat beheersen en u er echt stress van krijgt. Dit boek helpt u om zelfstandig, zonder hulp van buitenaf, meer grip op uw eigen vitaliteit te krijgen, zodat u ernstiger gevolgen als een burn-out of bored-out voorkomt.
In heldere, toegankelijke taal biedt dit boek u een praktische en vooral brede aanpak om spanningsverschijnselen te herkennen én tegen te gaan. U leert irrationele, stressverhogende gedachten die minder heftige emoties losmaken.

Op het lichamelijke vlak is het belangrijk dat u zich voldoende ontspant, en de inzichten van mindfulness leren u bewuster te leven in het hier en nu in plaats van op de automatische piloot. Door goede timemanagement zorgt u dat u de baas blijft over uw eigen tijd, op het werk en privé. Assertief gedrag en goed leren omgaan met kritiek helpen daarbij en geven u bovendien meer controle en invloed op uw eigen leven en welbevinden. De vele voorbeelden geven u een gevoel van herkenning en met de oefeningen in dit praktische doe-boek kunt u direct aan de slag. En u zult zien dat u zelf heel wat kunt doen om het leven leuk te houden.

Specificaties

ISBN13:9789058715517
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:166
Druk:2
Verschijningsdatum:9-5-2009
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Expertrecensies (1)

Druk, druk, druk
Chanel Peek | 21 juni 2011
'Druk druk druk' als zoekopdracht in Google levert meer dan 5 miljoen hits op, blijkbaar een onderwerp wat ons bezighoudt. De eerste hit (mens-en-samenleving.infonu.nl) omschrijft de titel van het boek genaamd 'Druk, druk, druk' van Carry Petri en Jolanda Bouman het beste: 'Hoe gaat het?' – `Goed, maar druk.´ - ´Ik heb je al heel lang niet meer gezien?´ - 'Ja, maar ik heb het ook zo druk´Druk, druk, druk….Allemaal hebben we het ontzettend druk. We hebben het allemaal zo druk, dat het er langzamerhand bij begint te horen. Het lijkt wel mode te zijn. Dus kijk uit, als je het niet druk hebt dan hoor je er niet bij tegenwoordig'.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jolanda Bouman

Jolanda Bouman is neerlandicus en werkt als zelfstandig tekstschrijver vanuit haar tekstbureau Berend & Bouman. Zij schrijft met name praktische bedrijfswetenschappelijke, educatieve en journalistieke publicaties over communicatie, management, de kracht van taal, persoonlijke ontwikkeling en uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Zij werkte jaren als trainer en docent en ontwikkelde voor Schouten & Nelissen diverse communicatietrainingen.

Andere boeken door Jolanda Bouman

Inhoudsopgave

Inleiding
Stresstest

1. Stress, wat is dat nou precies?
2. Stresssignalen
3. Vitaliteit en energiebronnen
4. Denken, voelen, doen
5. De kracht van verbeelding
6. De kunst van het ontspannen
7. Mindfulness: aandacht voor het nu
8. Mooie plannen, nu nog doen
9. Tot hier en niet verder
10. Commentaar krijgen en geven
11. Baas over uw eigen tijd
12. Praten over stress

Nawoord
Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Druk, druk, druk