Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Oefeningen ideeenselectie

(PDF-Download)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789058718310
Direct te downloaden

Samenvatting

Je kent het ongetwijfeld: je bent een training aan het voorbereiden en je mist net die ene oefening. Of tijdens de training merk je dat het energieniveau van je groep zo daalt dat je er iets aan moet doen. Maar waarom ligt die ene energizer nou net thuis? Hoe ervaren je ook bent als trainer en hoe goed je je vak ook verstaat, je hebt nooit genoeg oefeningen bij de hand. Met deze PDFs is dat probleem verleden tijd!

Thema is al jaren dé uitgeverij voor trainers en coaches. Als onderdeel van Schouten & Nelissen staan wij heel dicht bij het trainersvak. Wij weten dus als geen ander welke oefeningen in de praktijk echt werken en hoe handig het is om die altijd en overal op je smart Phone of tablet bij de hand te hebben!

In een creatieve sessie worden met gemak 150 ideeën bedacht in twee uur tijd. Maar hoe maak je nu een selectie van de beste ideeën? Aandachtspunten in de selectiefase zijn: kiezen en loslaten, concreet maken, kwaliteit en clusteren (groepen, combineren, verbeteren).

Hoe doe je dat? Met deze oefeningen om ideeën te selecteren lukt dat zeker, de oefeningen zijn: Bloempotten, Get the picture en Spreken uit één mond.

Specificaties

ISBN13:9789058718310
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:10
Druk:1
Verschijningsdatum:12-8-2013
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Oefeningen ideeenselectie