Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Handboek Gesprekstherapie

De persoonsgerichte experiëntiële benadering

Gebonden Nederlands 2008 9789058981387
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In 1991 verscheen het 'Leerboek Gesprekstherapie' dat een systematisch geheel moest worden waarin alle belangrijke onderwerpen en opvattingen binnen de cliëntgerichte oriëntatie zo volledig mogelijk en in hun onderlinge samenhang aan de orde zouden moeten komen. Tot op vandaag werd dit basiswerk veel gebruikt in het kader van opleiding en verdere vorming.

Sinds enkele jaren echter is er een behoefte gegroeid aan een grondige herziening van het leerboek. De cliëntgericht-experiëntiële therapieoriëntatie heeft immers een sterke evolutie doorgemaakt: er is een stroom van publicaties op gang gekomen, de verschillende subrichtingen hebben zich verder ontwikkeld en elkaar wederzijds bevrucht, en vanuit een veranderde maatschappelijk-professionele context zijn er nieuwe aandachtspunten op de voorgrond gekomen.

Tijd dus voor een actualisering en een vernieuwde synthese van het gedachtegoed.
Het boek biedt een gedegen kristallisatie van de body of knowledge van het cliëntgericht-experiëntieel paradigma. Ongetwijfeld zal deze state of art anno 2008 lange tijd bron van inspiratie zijn therapeuten in opleiding, voor ervaren therapeuten die aan herbronning willen doen en voor andere collega's bij wie het 'helpende gesprek' deel uitmaakt van hun beroepsactiviteit.

Specificaties

ISBN13:9789058981387
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:662
Uitgever:De Tijdstroom
Druk:1
Verschijningsdatum:21-3-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Gesprekstherapie