Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Met de GTW-bus onderweg

GTW bus onderweg - de Geldersche Tramwegen

Paperback NL 2021 9789059612365
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Hebt u vroeger wel eens met een bus van de GTW meegereden? Naar uw werk, met de voetbalclub, naar het zwembad of op een schoolreisje. Of bent u zelf chauffeur op deze bussen geweest of deed u ander werk bij dit bedrijf? Dan zal dit boek vol met herinneringen u zeker aanspreken.

In zijn jonge jaren kwam Peter van der Meer al vroeg in aanraking met de GTW, door de ritjes met de bus vanaf zijn woonplaats Huissen naar Arnhem en Nijmegen. Al vroeg ontdekte hij dat er verschillende typen bussen waren, maar fotograferen kwam er nog niet van. Dat startte pas in 1982 en de GTW heeft daarna altijd zijn belangstelling gehouden. Contacten met Transit Oost in Winterswijk en medehobbyist en beheerder van het privé GTW-archief Reyer van de Pol gaven hem nu jaren later het idee een fotoboek over de GTW-bussen samen te stellen, als vervolg op eerdere uitgaven over andere busbedrijven. Samen met Transit Oost en Reyer van de Pol en zeker ook dankzij de bereidheid van medehobbyisten is dit boek tot stand gekomen.

Het boek bevat een beperkt aantal foto's van de periode van voor de Tweede Wereldoorlog, want de nadruk ligt op het tijdvak daarna tot en met 2010. Ook zult u foto's aantreffen van bussen die thans als museumbus het verleden levend houden. Maak kennis met het misschien wel kenmerkende Achterhoekse eigenzinnige karakter van de GTW. Lees, kijk en geniet!

In deze serie verschenen eerder:
met Maarse & Kroon onderweg
met de NZH-bus onderweg
met de GVB-bus onderweg
Verdere delen zijn in voorbereiding

Specificaties

ISBN13:9789059612365
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:168
Verschijningsdatum:30-6-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Met de GTW-bus onderweg