Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

We gaan veranderen!

Veranderingsprocessen managen

Paperback Nederlands 2005 9789066655577
Verkooppositie 4981Hoogste positie: 267
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Veranderingen zijn niet altijd even gemakkelijk te managen. Leer nu alle kritische factoren om veranderingen succesvol door te voeren.

Veranderingstrajecten

Veel managers hebben ervaren dat slechts enkele veranderingstrajecten naar wens verlopen. Andere trajecten, echter, komen uiterst moeizaam opgang, verlopen niet volledig naar wens, duren te lang, kosten te veel en leveren uiteindelijk niet het gewenste resultaat op. Soms met vergaande organisatorische, personele en financiële gevolgen.

Het boek

Managers hebben ondervonden dat er een aantal kritische succesfactoren zijn die bepalend zijn bij het succesvol ten einde brengen van een verandering. 'We gaan veranderen!' geeft hier een overzicht van. Het maakt een einde aan de onzekerheden bij het leiden van veranderingen. De muis Charles ontdekt de wetmatigheden van veranderingstrajecten. Enkele daarvan, die ook in het boek voor komen, zijn:

'Veranderingen lukken alleen als het voor iedereen, vanaf het begin, duidelijk is wat het einddoel is.'

'Veranderingen uit laten werken door het management leidt tot verstarring en verandering uit laten voeren door medewerkers leidt tot chaos.'

'Elk einddoel moet vertaald worden in persoonlijke doelstellingen, waar ook daadwerkelijk op afgerekend wordt.'

'We gaan veranderen!' is geschreven voor managers:
die starten met veranderingen, professionals die ondernemingsraden adviseren.

Daarnaast is het boek zeer geschikt om veranderingsmanagers op te leiden om duidelijk te maken waar het nu echt om gaat bij het doorvoeren van veranderingen.

Specificaties

ISBN13:9789066655577
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:56
Uitgever:SWP
Druk:2
Verschijningsdatum:23-9-2020
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

3.1 van de 5
7 stemmen
3
1
0
0
3

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wim Kweekel

Wim Kweekel (1958) is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van resultaatgericht veranderen en organiseren. Hij is in eerste instantie opgeleid als informaticus en heeft zich daarna verdiept in organisatiekunde en psychologie. Van begin af aan heeft hij de overtuiging gehad dat het invoeren van resultaatgericht werken een samenspel is van vaardigheden, managen, inrichting van de organisatie en de bereidheid en bekwaamheid van medewerkers en managers. Hij is zowel adviseur bij RGO-trajecten als interimmanager. Tot nu heeft hij zes boeken geschreven. Over de inhoud van zijn boeken is hij veelvuldig spreker en gastdocent. Hij is als partner verbonden aan Kweekel & Partners.

Andere boeken door Wim Kweekel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        We gaan veranderen!