Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Een-op-een-coaching: Contouren

Deel 5

Luisterboek Nederlands 2008 9789077387757
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

Deze aflevering behandelt de praktische aspecten van één-op-één coaching. Wanneer is coachen gepast en wanneer is iets anders nodig? Wanneer zelf doen en wanneer uitbesteden? En als je zelf gaat coachen, hoe stimuleer je dan het leerproces en wat zijn valkuilen voor de coach? Naast de antwoorden op deze vragen krijgt u de gereedschappen die een coach houvast bieden in een coachingtraject. En u krijgt tips hoe u zich als coach jezelf verder kunt ontwikkelen. Verder is er de nodige aandacht voor de relatie tussen opdrachtgever, HRM, coach en coachee. Wie speelt welke rol bij coaching? Wie bepaalt wanneer een traject klaar is en op basis van welke criteria? En als er uitbesteed wordt: hoe gaat dat dan? Hoe selecteer en contracteert ueen externe coach?

Deze aflevering is geschreven door Fer van den Boomen en Bart van Baarsen. Fer van den Boomen is zelfstandig gevestigd managementcoach, leidt coaches op en publiceert regelmatig over het vak coaching. Hij is onder andere medeauteur van het boek 'Professionele dilemma's van de coach'. Verder zit hij in het bestuur van Stichting Coach! Bart van Baarsen is directeur van Arjuna Coachbemiddeling, coacht leidinggevenden op visievorming en dilemma's en heeft de eindredactie van het boek 'De Coach Approach' voor zijn rekening genomen. Hij zat in de certificeringwerkgroep van de Nobco/Stichting Coach! Dat als doel had te komen tot een gemeenschappelijk keurmerk te komen.

Speelduur: ± 65 minuten

Specificaties

ISBN13:9789077387757
Trefwoorden:coachen, coaching
Taal:Nederlands
Bindwijze:luisterboek
Aantal pagina's:65
Druk:1
Verschijningsdatum:3-4-2008
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Fer van den Boomen

Drs. F.F.M. (Fer) van den Boomen is coach en opleider vanuit een zelfstandige praktijk (www.fervandenboomen.nl).

Andere boeken door Fer van den Boomen

Over Bart van Baarsen

Bart van Baarsen is als coach gespecialiseerd in visievorming en 'wat-wil-ik', ' wat-kan-ik', 'welke-vorm-past-bij-mij' vragen, waarbij hij creatieve middelen inzet om bij de bezieling van de gecoachte te komen. Van Baarsen is als coach geregistreerd bij Nobco/EMCC en sinds 2008 is hij gecertificeerd in CADT. Hij heeft twintig jaar gewerkt als consultant en directeur van opleidingsbureaus in de ICT-sector. Vanaf 2000 volgt hij coachopleidingen en coacht hij.

Andere boeken door Bart van Baarsen

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Starten van een coachingtraject
3. Stimuleren van leren
4. Coachinstrumenten
5. Afronden van een coachingtraject
6. Ontwikkelen als coach
7. Uitbesteden van een coachingtraject
8. Conclusie

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een-op-een-coaching: Contouren