Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gezondheid liefde vrijheid

Paperback Nederlands 2018 9789077607985
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Joseph Oubelkas (Raamsdonksveer, 1980) is een succesvol IT-ingenieur totdat zijn leven op 24-jarige leeftijd een bizarre wending neemt en jaren van onterechte gevangenschap in Marokko het gevolg zijn. Dit verhaal deelt hij in het boek '400 brieven van mijn moeder'. Sinds de verschijning van het boek in 2011 geeft Joseph Oubelkas lezingen en presentaties voor overheidsinstanties, scholen, universiteiten en het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Hierdoor heeft hij al tienduizenden mensen mogen inspireren en motiveren.
'Gezondheid, Liefde, Vrijheid' is het vervolg op de bestseller '400 brieven van mijn moeder'. Joseph Oubelkas beschrijft de worsteling met de vrije, maar sceptische wereld. Hij houdt zich staande ondanks alle veranderingen, tegenslagen en onzekerheden en probeert langzaam maar zeker weer een succesvol en gelukkig leven op te bouwen.
In dit waargebeurde verhaal staan de thema's gezondheid, liefde en vrijheid als de drie pijlers van de auteur centraal. Zoals in zijn debuut worden hierbij ontroerende brieffragmenten van zijn moeder aangehaald.

Specificaties

ISBN13:9789077607985
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Galilee
Druk:2
Verschijningsdatum:11-5-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas is spreker, auteur en inspirator. Hij is geboren op 10 september 1980 in Raamsdonksveer, Brabant. Hij heeft een heerlijke jeugd. Na de HAVO gaat hij naar het HBO in Breda. Daar studeert hij Hogere Informatica en vier jaar later is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland. Hij wil verder studeren (Universiteit), maar het bedrijfsleven in 2000/2001 – toen IT ‘booming’ was – biedt hem goede kansen. Een paar jaar later start hij succesvol een eigen IT-bedrijf. Studeren, werken, liefde, alles gaat Joseph voor de wind, maar dan gaat het mis. In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen…

Andere boeken door Joseph Oubelkas

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gezondheid liefde vrijheid