Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 34% korting

Help! Ik leid een project (L4)

Coach jezelf als coach. Basisbeginselen, tips en checklists

Ringband Nederlands 2010 9789079877119
Verkooppositie 2734Hoogste positie: 151
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
14,95
9,95
VOORDEEL - 34% korting

Samenvatting

'Help! Ik leid een project' is bedoeld voor mensen die (deel)verantwoordelijkheid hebben of krijgen voor projecten binnen organisaties en daarbij een goed evenwicht willen houden tussen focus op het bereiken van 'harde' resultaten en de 'zachte' kant: omgaan met het krachtenspel van relaties binnen en buiten het project en zorg voor draagvlak en betrokkenheid.
Dit Help!-boekje biedt daarbij een toolbox met 50 direct toepasbare inzichten. Met checklists, reminders, tips en oefeningen waarmee u al doende meer inzicht krijgt in het leiden van projecten en hoe u daar een stap verder in kunt maken. Benut dit project actief en maak er uw eigen unieke denk-, doe- en naslagwerk van.

'Help! Ik leid een project' komt van dezelfde auteurs die sinds 2003 de Scheur je los coachingskalender samenstellen. De auteurs hebben hun inzichten geordend naar onderwerp/vraagstuk zodat je gericht aan de slag kunt gaan.

Specificaties

ISBN13:9789079877119
Taal:Nederlands
Bindwijze:ringband
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:28-5-2010
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Inhoudsopgave

Opbouw

De essentie van projecten
Starten van projecten
Ik-kant nader bekeken: competenties als projectleider
Zij-kan nader bekeken: zicht op houding en ideeën van anderen
Het-kant nader bekeken: een passende aanpak
Zorgen voor voldoende invloed
Afronding en reflectie

Bronnen en links

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Help! Ik leid een project (L4)