Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen

Hoe implementeer ik het nieuwe werken

Gebonden Nederlands 2012 9789079922093
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Weet u als ondernemer hoeveel tijd uw medewerkers iedere week kwijt zijn aan reizen? Hoe lang ze in de file staan? En hoe ze die tijd beter kunnen besteden? Wat wint u ermee als ze op flexibele tijden werken: onderweg, thuis of op kantoor? Op deze vragen geeft dit boek antwoord. Ook komt aan bod hoe u als ondernemer uw organisatie en bedrijfscultuur klaar maakt voor de toekomst en hoe u het reis- en werkgedrag van uw medewerkers positief beïnvloedt.

Dit boek voorziet u van praktische tips, to do's en verhalen van andere ondernemers die beseffen dat het organiseren van werk slimmer, effectiever en flexibeler kan.

Jan-Bert Dijkstra - Directeur programma Beter Benutten bij Ministerie van Infrastructuur en Milieu - "De files zijn van ons allemaal. Overheid en bedrijfsleven hebben samen de oplossing in handen: een betere spreiding van reizigers over de dag. Dit boek geeft ondernemers niet alleen praktische tips om hun medewerkers buiten de spits te laten reizen, maar laat ook zien welke winst ze daarmee kunnen behalen."

Huub van Zwieten - Directeur van Talentenbureau TalentFirst - "Als ondernemer heb je tegenwoordig talloze manieren om slimmer werken en slimmer reizen bij je medewerkers te stimuleren. Zo lever je maatwerk aan je mensen en dat is hét geheim om medewerkers vandaag de dag te motiveren. Je hebt trouwens niet echt een keuze, want als je je mensen niet op maat weet te bedienen, zullen ze steeds sneller elders hun heil zoeken. Dit boek over Slim Werken Slim Reizen is dus een must voor elke ondernemer die zijn mensen wil motiveren en aan zich wil binden!"

Specificaties

ISBN13:9789079922093
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:134
Druk:1
Verschijningsdatum:30-8-2012

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Inhoudsopgave

Hoe werkt dit boek?

1. SWSR, waarom zou je (niet)?
2. Hoe werk je slim met je mensen?
3. Hoe kun je slimmer reizen?
4. Welke ICT heb je nodig?
5. Wat levert slim werken en reizen op?

Begrippenlijst
Handige links
Bronnen
Colofon

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen