Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vastgoed Taxatiewijzer 2015 Onderhoudskostenkompas

uw leidraad voor onderhoudskosten van woningen en utiliteitsgebouwen

Paperback Nederlands 2015 9789082028362
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat alle gegevens die u nodig heeft om de onderhoudskosten van woningen en utiliteitsgebouwen te kunnen berekenen. Het is een praktisch hulpmiddel om bij uw dagelijkse werkzaamheden inzicht te krijgen in de actuele eenheidsprijzen voor het onderhoud van de verschillende bouwdelen. De kosten staan overzichtelijk vermeld en in één oogopslag ziet u de prijs per vierkante meter of per stuk samen met de kostencyclus.
De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat 3 delen:
Deel A Bestaat uit algemene informatie over o.a. daken, gevels, materialen, oppervlaktebepalingen en asbest die u in de praktijk tegen kunt komen, met duidelijke afbeeldingen en foto's.
Deel B Bestaat uit een controlelijst met veel voorkomende bouwgebreken op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied.
Deel C Bestaat uit een prijzenbestand van zowel bouwkundige en installatietechnische bouwdelen, deze zijn gerubriceerd conform de elementenmethode NL-SFB.
Dit handboek is samengesteld door Koëter Vastgoed Adviseurs B.V. Dit onafhankelijke adviesbureau op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed opereert vanuit Amsterdam en Eindhoven door geheel Nederland. Zij adviseren op het gebied van beheer en onderhoud aan het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedbeleggers. De heldere en bruikbare adviezen vormen een sterk fundament, bijvoorbeeld bij het nemen van strategische beslissingen over vastgoed portefeuilles. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.koeter.org.
Dit handboek is een uitgave van Vastgoed Adviseurs Online (VAO®), een samenwerkingsverband van docenten en deskundigen uit de vastgoedbranche. Mede ondersteund door inhoudelijk deskundigen en uitvoerende bedrijven heeft VAO® als doel om instrumenten en tips ter beschikking te stellen die van nut kunnen zijn in uw dagelijkse praktijk. Op de webwinkel van VAO® treft u meer kennisproducten die u kunnen ondersteunen, zie www.evaoshop.nl.

Specificaties

ISBN13:9789082028362
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:9-4-2015
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vastgoed Taxatiewijzer 2015 Onderhoudskostenkompas