Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De Revolutie van Big Data

Een verkenning van de ingrijpende gevolgen (PDF-dwonload)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789082239034
Voormalig top 100Totaal 1 dag
Direct te downloaden

Samenvatting

De toekomst is aan wie goed gebruik weet te maken van de overvloed aan informatie om ons heen. Big Data is niet alleen onder computerwetenschappers en datafreaks een veelbesproken onderwerp, maar ook binnen menig bestuur en kabinet. Steeds meer bedrijven en overheden ontdekken het grote potentieel van de schat aan gegevens om ons heen.

Op internet is een overweldigende hoeveelheid informatie te vinden, maar de ze is verspreid en ongestructureerd, vluchtig en onbetrouwbaar, open maar ook verborgen. Het is bepaald niet eenvoudig uit die wirwar van Big Data de ware trends te filteren en er conclusies aan te verbinden.

Van cruciaal belang daarbij is ook dat bedrijven gebruik maken van alle beschikbare interne- en externe digitale informatie die essentieel is voor hun omzet en winst. Wie daarin slaagt, heeft de sleutel tot onze op data-gedreven toekomst. Landen en bedrijven zullen steeds meer geconfronteerd worden met nieuwe technologische ontwikkelingen. Ondernemers die pro-actief op deze ontwikkelingen weten in te spelen, behoren tot de winnaars van morgen.

In deze publicatie verkennen wij de wereld van Big Data. Daarbij gaan we zowel in op de uitdagingen en kansen, maar ook op schaduwkanten.

Specificaties

ISBN13:9789082239034
Trefwoorden:Data analyse, big data
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:155
Druk:1
Verschijningsdatum:4-9-2014
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Willem Vermeend

Willem Vermeend (1948) is voormalig Tweede Kamerlid voor de PvdA, oud-staatssecretaris van Financiën en oud-minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Tegenwoordig is hij ondernemer, hoogleraar European Fiscal Economics aan de Universiteit van Maastricht en commissaris bij diverse internationale ondernemingen.

Andere boeken door Willem Vermeend

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Revolutie van Big Data